Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz 8nemesis8 #3627 üzenetére
Elég jó kártya, bár megmondom őszintén sok játékkal nem teszteltem, mert most a vizsgaidőszak + munka kombó miatt nem sokat játszom (egy-egy Zombies vs. Plants azért belefér ), de a Team Fortress 2 -re amire most rá vagyok kattanva az szépen elmegy vele Full HD -ben. Még bőven van benne tartalék, ahogy a prociban is, azt sem húztam még. Igazából StarCraft 2 menjen majd rajta jól és akkor megérte, legalább is remélem hogy a játék tetszeni fog.
Nos, egy fél évet dolgoztam a szoftver fejlesztés tanszéken előtte. A mostani munkahelyre pedig úgy jutottam be hogy lakótársnak írtak a cégtől iwiw -en hogy fejlesztőket keresnek (épp nézem hogy snow.man írt az egy blogbejegyzésben erről hogy ez külföldön divat) és ő pedig mondta nekem. Most telt le a három hónap próbaidő; fő állásban nyomom tovább. Nagyon örülök hogy van ilyen lehetőségem, azt sajnálom hogy lényegében elkanalaztam lakótárs elől a helyet, pedig elsőnek nem is érdekelt a dolog, csak később adtam be én is az önéletrajzomat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest