Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkByte

addikt

válasz 8nemesis8 #3627 üzenetére

Elég jó kártya, bár megmondom őszintén sok játékkal nem teszteltem, mert most a vizsgaidőszak + munka kombó miatt nem sokat játszom (egy-egy Zombies vs. Plants azért belefér :D), de a Team Fortress 2 -re amire most rá vagyok kattanva az szépen elmegy vele Full HD -ben. :) Még bőven van benne tartalék, ahogy a prociban is, azt sem húztam még. Igazából StarCraft 2 menjen majd rajta jól és akkor megérte, legalább is remélem hogy a játék tetszeni fog.

Nos, egy fél évet dolgoztam a szoftver fejlesztés tanszéken előtte. A mostani munkahelyre pedig úgy jutottam be hogy lakótársnak írtak a cégtől iwiw -en hogy fejlesztőket keresnek (épp nézem hogy snow.man írt az egy blogbejegyzésben erről hogy ez külföldön divat) és ő pedig mondta nekem. Most telt le a három hónap próbaidő; fő állásban nyomom tovább. Nagyon örülök hogy van ilyen lehetőségem, azt sajnálom hogy lényegében elkanalaztam lakótárs elől a helyet, pedig elsőnek nem is érdekelt a dolog, csak később adtam be én is az önéletrajzomat.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés