Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Aktív témák
-
Beri
addikt
Hello!
Lehet hogy rossz helyen kérdezem meg, de már annyi helyen próbálkoztam...
Szal nem tudja valaki, hogy hol lehet Szegeden Castrol motorolajat kapni? Magnatec 10W-40 kéne, de az vagy "elfogyott" vagy soha nem is volt sehol....eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz ErőVarázsló #30027 üzenetére
Sima windows movie maker is megoldja, ha nem a dizájn a lényeg.
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz ErőVarázsló #30044 üzenetére
Bővebben? A movie maker is tud ilyen mindenfelől beúszó szöveget a videóra pakolni, meg feliratokat alácsapni.
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
Baromira dobál a két hátsó felni az autón, valami műhelyet keresek Szegeden, ahol görgőznek és rendes munkát végeznek. Valaki tud ilyenről?
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
Időjárás miatt nem volt kiesés nálunk egyszer sem, viszont sokszor (hetente-kéthetente) mókoltak a hálóval és olyankor volt, hogy egész délután nem volt net.
Meg egy időben megpróbálták korlátozni a forgalmat, a 80as porton állandóan megvolt a 12Mbit, amire előfizettünk, viszont minden más csak ilyen 100k-val szüttyögött. Akkor így megemlítettem nekik, hogy ha annyira tetszik nekik ez a megoldás, akkor átdugok egy socks5 proxy-t a 80as porton, aztán torrentezek azon át. Ezután még vagy egy hétig próbálkoztak, aztán levették a korlátozást a fenébe[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz _Petya_ #38689 üzenetére
Régebben itt láttam memóriakártyákat is, de most már nem listáz semmit... Egy mailt azért megérne szerintem, írj rá a tagra. Esetleg tudok hozni én is, csak mostanában nem megyek haza...
ALI_G: Mert féltik azt a köcsög gyereket.
[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
-
Beri
addikt
válasz Sada88 #38729 üzenetére
Csak nem akad bringás jelentkező
Egyébként ukránok nyomják még egészen elképesztő módon a gázt. Igaz, hogy ez nem jelenti azt, hogy gyorsan is mennek. Inkább csak úgy néz ki az egész, mint egy össznépi daráló
Szlovákok meg szerettek tényleg gyorsan menni, csak mostanában piszoksok helyen traffiznak, hát kevésbé megy a buli. Viszont amit nem láttam még magyarországon: kétsávos, széles úton három sávban mennek. Senki nem dudál, villog, anyázik, csak odarakja a jobb kerekeket a padkától 10 centire, aztán menjen, aki akar.eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
Megválnék 4850-emtől, augusztusig garis, ErőVarázslótól vettem. 5770-re, esetleg más, fickósabb kártyára ráfizetek.
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
5770-et keresek továbbra is, 4850-em is eladó még mindig...
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
Meghirdettem a 4850-emet: [link]
eladó Aromamizer RDTA V1
Aktív témák
Hirdetés
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest