Hirdetés
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
Aktív témák
-
pschio
őstag
válasz ErőVarázsló #25503 üzenetére
hogyhogy?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Zoli1222
addikt
A Genius 5.1 Home Theater és Genius SW 5.1 xxxx között mi a különbség?
-
LÁZ
addikt
Balatonfelvidéki Olaszrizling Jégbor eladó, 4k / 0.5l egységáron a maradék készlet erejéig.
Aki nem kóstolta a borfeszten, annak itt a lehetőség
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
pschio
őstag
válasz ErőVarázsló #25503 üzenetére
nekem bejött. halk. bár azért feleslegesnek tartom az 1500as fordulatot így leszabályozva....
CPU 35-40fok
target temp: 55
target speed: slowés így 1500 az rpm. de biztos lehet még lejjebb venni csak én vagyok hülye hozzá
-
pschio
őstag
keresek 80-120 gigás sata2-es vinyót. nem baj ha nem garis de hibátlan legyen. fontos szempont a halkság, ne daráljon. még jobb ha beszámítasz kisebb vinyót. van egy 30as és egy 40es maxtorom badmentesek. külön külön is eladóak. 1500 és 2000 forintért.
-
pintyesz
senior tag
Keresek S939-es lapot PCI-E slottal,olcsóért!
privátba kérném...Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
őstag
válasz pschio #25511 üzenetére
Anno a miniITX gépem házára szerelt 92mm-es Zalmant szabályoztam le ellenállással(bobánál beszerezhető) de ott már oda kellett figyelnem,hogy gép indításnál a venti is elinduljon.Néha kellett egy kis biztatás az ujjammal,utána ment amíg ki nem lett kapcsolva a gép.6-700 körül forgott a venti.Viszont ez már a másik véglet...
Üdv:Attila
-
boba6
senior tag
-
Szemi82
tag
Nokia 5200 pannonos fekete eladó!
1 gb-os micro sd, töltő, fejhalgató doboz!
A telefon nem volt sokat használva.
ára: 10Kprivit kérnék ha lehet.
-
Rick4
félisten
Épp kajálok, nézem a tv2-t, most írja a csíkon egy IQ- blaster: Nagyon jó a műsor, drága Józsi úr! Mindennap nézzük a kutyámmal Cézárral, aki már nem bántja a szomszéd macskáját...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Zoli1222
addikt
Erről mi a véleményetek? Jó hangrendszer? genius 5.1
-
WindyJoe
aktív tag
A panelen van az ide csatlakozó mellett egy kis cimke, arra van ráírva az elektronika száma, azzal keresgélj. Nekem 120-as maxtorom szállt el, havernak volt is pont egy 120-as maxtora, de más volt a száma és nem is ment vele, próbáltam SATA elektronikával is azzal se ment. Amúgy miből gondolod hogy az elektronika hibás?
Mellesleg, ha csak adatmentésre kell, akkor miért feltétlenül panelt keresel?Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
pmheros
őstag
válasz Zoli1222 #25524 üzenetére
én is használtam ilyet Sound Blaster Live! 5.1 Digital hangártyával(alaplapi hangcodec -el nem túl meggyőző), és mondhatom hogy elég jól szólt. Játékra, mozizásra tudom ajánlani, zene hallgatásra az ilyenek nem tökéletesek. A hangerő szabályzó 1/3 -os állásánál már kellően üvölt a hangszóró (e fölött kicsit recseg is, bár az enyém használt volt).
a PH! -n van topikja, érdemes ott utánaolvasgatni.nem vagyok tökéletes
-
pschio
őstag
keresd hóembert ! 25rugóbol megvolt
-
Zoli1222
addikt
Köszi mindenkinek(pmheros, finest). Ez is használt lenne, amit kinéztem. Kicsit még agyalok rajta, h kell-e ez igazán.
[ Szerkesztve ]
-
Agyasima
őstag
Hogyatúróbamár!
Hogy a manóba lehet kideríteni, hogy ez a jólsikerült Trékábel továbbítja-e a HD jeleket kábelen is? Vagy ez fizikailag lehetetlen? Az M1, M2, DunaTV HD adásai közül csak utánérzés jár annak, aki sima kábelTV előfizetéssel rendelkezik?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Andrej1
aktív tag
Estét !
S 754 lapot keresek sürgös!!!
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
Rick4
félisten
válasz Agyasima #25533 üzenetére
A sima kábeltévén alalóg jelet láthatsz, amit a tévéd PAL rendszerben vesz, itt a fenbontás 720X576, ez kb olyan a HD adáshoz képest, mint a VHS magnó a blu ray technikához képest. Magyarul mondva ég és föld a kettő. HD-s set top box kellene, meg HD képes tévé HDMI bemenettel, ill az egészhez egy digitális programcsomag előfizu HD csatikkal..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Gergello
addikt
Senkinek nem kell semmi?
Mondasz egy rendes árat és viheted, nem variálok.Vízipipa kis hibával
Samsung myv55 vodás, előlap repedt
Cisco 677i + vmi hálózati cucc
A64 cooler
Lexibook Touchman
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hali
Nincs véletlen valakinek egy jó állapotban lévő csendes 20-30Gb-os 2,5"-os noti vinyója olcsón eladó???Még az enyém is működik csak röcsög mint egy rossz UAZ váltóÜdv:Attila
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz Agyasima #25533 üzenetére
Azzal etetnek minket éppen, hogy Szegeden nincs elég frekvencia és ezért nem azonos a programkínálat a pestivel. Már ez a magyarázat is nagy előrelépés tőlük, mivel korábban még azt is letagadták, hogy a programkínálat nem azonos a pestivel és állították, hogy igen, majd később azt, hogy nálunk nincs is JIMJAM és egyéb csati, majd később valaki kitalálta ezt a frekihiány magyarázatot és azóta ez a válasz minden szegedi kérdésre.
Nem csak a HD csomag hiányzik, hanem pl. a rajfilm és gyerekcsatornák is vagy pl. a MOVIE neveztű csomag. Csúcs hogy pl. a gyerekcsomagból van JIMJAM nevű tévé de csak most lehet nézni amikor kódolatlan,(ergy hétig) mert amúgy le van kódolva és nem lehet rá előfizetni mivel hiányzik a többi adója a csomagnak.
Lásd még [link]Itt valamint elődjénél [link]ittOly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
Aktív témák
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Packeta
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy chili topic. :)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest