Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz RetroAnalóg #262057 üzenetére
Köszönöm, ez egy nagyon világos és egyenes érvelés volt, ilyen családi hátterű motivációval pedig egyszerűen nem is merülhet fel több kérdés. Elnézésedet szeretném kérni, ha esetleg úgy tűnt, megkérdőjelezem az indíttatásod vagy meg akarlak ingatni az elkötelezettségedben.
Számomra nincs több kérdés, a kvarc preferencia pedig ezen a fórumon szerintem egyáltalán nem probléma.
Továbbra is azt javaslom, ha érzelmileg ennyire fontos, akkor érdemes rászánni időt a keresgélésre, a már fentebb javasolt kulcsszavakkal is.
Az Albert Riele tudtommal régi svájci név, de 2010 környékén megvette egy befektető csoport, talán lengyelek. Tavaly regisztráltam a Vinted-re, lányom kért, hogy rendeljek neki retro ruhákat, persze az órákat néztem / vettem rögtön. Sokszor jött szembe számomra ismeretlen brand, ilyen volt az Albert Riele is, rákerestem, és vmi ehhez hasonló fórumon írták a lengyel vonalat.
De még egyszer, a márkanév semmit se jelent, olyan órát vegyél, ami tetszik Neked és felidézi a családi emlékeket.
Még azt tudom mondani, sokat nézek órákat, ha esetleg látok olyat, ami megfelelhet, elküldöm privátban.
-
fakekorom
tag
válasz RetroAnalóg #262057 üzenetére
ehhez az AR-hez legyen csukló!: 47mm a teljes hossz
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok