Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
Üdv.
1.: A dízeles, Fiat motoros WagonR+ tényleg annyira szutyok, mint mondják? Nekem az IS mellé egy nagyapámtól megörökölt sima van (1.3, 94 ló, non-VVT), és érdekel milyen az egyik valaha gyártott (2014-es Totalcar cikk szerint) legrosszabb motorral szerelt WagonR variáns, lévén az enyém nem rossz (enyhén szólva)2. Mennyi különbség van a VVT motoros (gondolom Toyota, Ignis motorja is ugye, nem néztem különösebben utána) és a non-VVT (gondolom ez az igazi Suzuki motor) között? Gondolok itt megbízhatóságra, fogyasztásra, teljesítményre, etc...?
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Swinegod
őstag
válasz Tarill #32392 üzenetére
Igazából nem Totalcar lista, de hosszú lett volna így kiírni + "Szinte mindegyikről írtunk már, a lista tökéletesen egybevág a tapasztaltakkal."
Nincs rangsorolva, csak felsorolva[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz Tarill #32394 üzenetére
Nem mintha másból nagyon szabadna, ha fogyasztás alacsony kell legyen, Hybrid, minden másra benzin illetve villany
Mindenesetre 20 szar motoról 9 VW csportos, látszik mennyire minőségi márk(a)ák, még francia motorból is összesen 1db van
(#32395) Kornel: A megbízhatóság ott mindig problémás + ugye dízel
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz zolnagy #32397 üzenetére
A BMW nem a Volkswagené most nézem. A pi...ba, totál úgy emlékeztem, hogy a BMW is VW, ezért is tartottam furának, hogy 2 prémium márkája van, tehát a saját maga konkurenciája, elnézést, én ba...tam el, de mindennap tanulunk valamit. Nem mintha ettől sokkal jobb lenne
(Így is elcsesztem a számolást )
(#32398) Kornel: Én nem igazán vágom ezeknek a megbízhatóságát, csak azt, hogy a Turbó, ami minden dízelen van, eléggé, hát nagy hibafaktort hordoz. Azt tudtam, hogy A dieselból a Multijet a legjobb, de ettől függetlenül jobban megbízok egy akármilyen benzines Suzukiban, mint egy akármilyen dieseles akármiben
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest