Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
válasz
zLegolas
üzenetére
Na, végre. Köszi, végre vmi használható hozzászólás.
Igen, próbáltam. De az nálam úgy néz ki, hogy Utilites/Language/Country & Region.
Igen, Eval. Tudomásom szerint pont a Live való az ismerkedésre. Most akkor pontosan mi is a különbség a két verzió között ? Én úgy tudtam, hogy a Live az csak az optikai meghajtóról bootolható, de nem telepíthető OS. Az Eval pedig ennek az installálható változata, egy kvázi teljes értékű OS.
A teljes verziónak mi a kódneve ? Mondjuk nem szeretnék 5 CD-vel szórakozni, ezért kértem a barátomat, h. DVD-t töltsön le DC-ről. A www.linuxcd.hu oldalról pontosan melyiket kéne beszereznem, hogy egy használható, vagyis magyarul is használható install rendszert kapjak ? -
Vegha
senior tag
Igen, de már a K menü is angol. Persze, én is gondoltam, hogy az elejétől a végéig magyar lesz, de a szinte minden program, felület angol. Ezzel nekem nem is lenne problémám, de a szüleimnek kicsit nehézkesebb a dolog.
Ha valaki tudja, hogyan kell utólag nyelvet telepíteni, legyen olyan szíves és ossza meg velem ! -
Vegha
senior tag
Bocs, nekem is tudna vki segíteni !? A problémám mégegyszer: a magyar nyelvet kéne utólag telepíteni a dvd-ről, de fogalmam sincs hogyan is működik ez.
-
Vegha
senior tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Szert tettem egy 9.3-as SuSe eval verzióra (DVD, ha jól tudom ez az a verzió, amit pénzért árulnak). A telepítés gond nélkül megy, de a telepítést követő első újraindítás után-TÓL elfelejti a magyar nyelvet és csak angolul hajlandó kommunikieren. A Yast és SuSe watcher érdekes módon magyar, meg az üdvözlő képernyő is, de az egész oprendszer angol. A nyelvi beállításoknál csak a U.S. English van, magyart nem hajlandó elfogadni.
A dolog fontosságát jelzi, h. ismerkedni szeretnék a Linuxxal, tehát nagyon kezdő vagyok a témában.
köszönöm előre is
Vegha
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest