Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
válasz
zLegolas
üzenetére
Na, végre. Köszi, végre vmi használható hozzászólás.
Igen, próbáltam. De az nálam úgy néz ki, hogy Utilites/Language/Country & Region.
Igen, Eval. Tudomásom szerint pont a Live való az ismerkedésre. Most akkor pontosan mi is a különbség a két verzió között ? Én úgy tudtam, hogy a Live az csak az optikai meghajtóról bootolható, de nem telepíthető OS. Az Eval pedig ennek az installálható változata, egy kvázi teljes értékű OS.
A teljes verziónak mi a kódneve ? Mondjuk nem szeretnék 5 CD-vel szórakozni, ezért kértem a barátomat, h. DVD-t töltsön le DC-ről. A www.linuxcd.hu oldalról pontosan melyiket kéne beszereznem, hogy egy használható, vagyis magyarul is használható install rendszert kapjak ? -
Vegha
senior tag
Igen, de már a K menü is angol. Persze, én is gondoltam, hogy az elejétől a végéig magyar lesz, de a szinte minden program, felület angol. Ezzel nekem nem is lenne problémám, de a szüleimnek kicsit nehézkesebb a dolog.
Ha valaki tudja, hogyan kell utólag nyelvet telepíteni, legyen olyan szíves és ossza meg velem ! -
Vegha
senior tag
Bocs, nekem is tudna vki segíteni !? A problémám mégegyszer: a magyar nyelvet kéne utólag telepíteni a dvd-ről, de fogalmam sincs hogyan is működik ez.
-
Vegha
senior tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Szert tettem egy 9.3-as SuSe eval verzióra (DVD, ha jól tudom ez az a verzió, amit pénzért árulnak). A telepítés gond nélkül megy, de a telepítést követő első újraindítás után-TÓL elfelejti a magyar nyelvet és csak angolul hajlandó kommunikieren. A Yast és SuSe watcher érdekes módon magyar, meg az üdvözlő képernyő is, de az egész oprendszer angol. A nyelvi beállításoknál csak a U.S. English van, magyart nem hajlandó elfogadni.
A dolog fontosságát jelzi, h. ismerkedni szeretnék a Linuxxal, tehát nagyon kezdő vagyok a témában.
köszönöm előre is
Vegha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest