Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FAQtyA
tag
fi:zi'k!
Diszkréten szeretnék érdeklődni, hogy lesz esetleg még esély karácsonyra EVO füleshez jutni? Van valami információd, vagy sajnos már "elment ez a busz".
Köszönöm!
Üdv!
FAQtyA -
Degeczi
nagyúr
válasz fi:zi'k #3958 üzenetére
A jövő héten csak hétfő, 23-a munkanap, utána már csak 30 és 31, ez gondolom a postai kézbesítésre is vonatkozik - bár ha ez futárszolgálattal érkezik, az más lehet.
(Mindenesetre nekem emiatt a személyes átvét lesz jobb, mert január első napjaiban lesz bp-i utam - föltéve, h addig megérkezik, persze) -
coolrob
aktív tag
Hello!
Lesz mostanában rendelés? 681 EVO Black -re esetleg be lehetne nevezni?
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
xeno204
aktív tag
Már a Thomann oldalán is az új verziója van a fülesnek, ahol a kis lifegő és a kábel közötti merevítés meg van oldva, egy plusz tartozékkal.
-
Degeczi
nagyúr
válasz M_o_g_y_i #3963 üzenetére
Idővel tényleg szempont lehet ez is - föltéve, h a gyárilag mellékelt plüsspárnával egyezőről van szó!
Ránézésre minimális, de jól látható a különbség (a belső kör átmérője 5.5 cm az ebayes példányokra jellemző 5 cm-rel szemben), de pont ez az 5 mm kell ahhoz, h kényelmesen körbefogja a (szerintem nem átlagnál nagyobb) fülemet, és ne rá támaszkodjon föl, ami egy idő után elég fárasztó, hiába plüss
A gyárival nagyon kényelmes.
(bal oldalon a gyári, jobb oldalt egy ebayről beszerzett. Kicsit csalóka a képen, h a Superlux nyújtottan érkezett: ez fölszerelt állapotban szinte teljesen eltűnik, hiszen szabályos kör alakú amire rá kell húzni)
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz fi:zi'k #3968 üzenetére
amit vettem, elvileg olyan, mégis 5 cm-es belsővel készült
az eredeti AKG párna elvileg 55 mm-es
sajnos nagyon ritkán listázzák a belső átmérőt, pedig fontos szempont
-
Tomeee1989
tag
Üdv mindenki!
Lehet még rendelni esetleg fülest valamikor?
-
törölt tag
Sziasztok! Én is szeretnék rendelni egy fekete HD 681 EVO-t, ha lehet!
-
Nestor16
senior tag
Üdv. Én is igényt tartanék egy EVO-ra, ha lesz a közeljövőben rendelés. Addig is figyelem a topikot meg az apróhirdetést is ezzel kapcsolatban
Üdv, Dávid
-
Meridius11
aktív tag
Ha jól látom február végéig kifogytak a 681 EVO-ból,de szerintem lehet abból még március is, mert egyre tolódik a dátum. :/
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Meridius11 #3976 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Nagy rá az érdeklődés.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
gregular12
csendes tag
Sziasztok! Bővíteném az EVO-ra várók sorát én is.
-
Heavyrain
őstag
A közeljövőben várható újabb csoportos rendelés?
-
-
-
DGeri98
csendes tag
Nexus 4-hez utcai zenehallgatásra kéne fejhallgató, kiegyensúlyozott hanggal, maximum enyhe mélykiemeléssel. Superlux 662/662B és 681 EVO között mi a különbség? Melyik jobb hangminőségben, melyik jobb zajizolációban, és melyik kényelmesebb?
-
Szvobi42
csendes tag
Ha lenne csoportos rendelés én is szívesen beszállnék egy 681 EVO-ra.
-
fi:zi'k
nagyúr
Tegnap este meglett a pakk.
Komolyan engem direkt szívet a posta ezekkel...96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
BazsiBazsi
aktív tag
mindegy
[ Szerkesztve ]
-
ps.clint
csendes tag
Szia!
Érdeklődnék mikor lesz legközelebb szállítmány illetve, hogy lesz e benne Superlux HD681B?
KöszönömI no longer have a manager. I can't be managed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- NASCAR
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.