Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz Vadernagyúr #98078 üzenetére
ja bocs félre olvastam, amit írtál... szóval lényeg hogy honnan volt a kulcs?
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Vadernagyúr #98082 üzenetére
ezeket a humble bundle osztogatta. ha aktiváltad, akkor meg kéne lennie. ha steam töröl valamit, akkor meg kapsz egy kellőképpen csúnya felugró ablakot, amin hát...szerintem elég nehéz átsiklani. megnéznéd esetleg, hogy ezen az oldal szerepel e a listában? [link]
előző hozzászólásomnál is úgy értettem először, hogy humble oldalán tűnt e a kulcs, csak aztán láttam, hogy félreértettem, mert már beváltottad a kulcsot. (tudni illik, ha nem kéred ki az ilyen ingyen kulcsokat, akkor humble oldalán valóban eltűnnek)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
van az valahol korlátozva, hogy egy telefonszámhoz hány fiókot lehet hozzárendelni?
-
bepken
veterán
válasz Golden9 #98094 üzenetére
ezek kártya farmok lesznek igazából, ingyenesen osztogatott játékokkal (+ sale) - az ASF pedig semmit sem futtat majd, ergo a banán is kizárt.
csak abban nem voltam biztos, hogy a volvo mennyire tolerálja az ilyen fiókokat. illetve lehet e ettől veszélyben a fő fiókom, ha ugyanazt a számot használom hitelesítésre mindegyiknél
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz csaba951 #98122 üzenetére
pár napja már elérhető tudtommal. bár tényleg nem sok mindenre való...
mármint... szerintem aki leül nézni egy major közvetítést, az valószínűleg beletett már egy pár órát előttereklámnak mondjuk tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
ma már minden (normális) banknál adnak ingyen virtuális kártyát. illetve kártya limitet is lehet állítani 2 gombnyomásra. meg ez még a 2fa előtti időkben történt, ahogy látom.
én nem érzem magam veszélyben
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
főleg úgy, hogy a Kolléga azóta valószínűleg már talált egy másik crackelt verziót.... másképp biztos nem keresnék ilyen kifogásokat.
-
bepken
veterán
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz envagyok #98418 üzenetére
azért butaság, amit írsz, mert a (például) Steam-en aktivált játék kulcs egyértelműen köthető adott személy saját felhasználói fiókjához. egy felhasználónak sincs a világon semmi köze a más fiókján lévő tartalmakhoz. a fiók továbbértékesítése más személy részére pedig nyilván mindig is tiltva lesz, okkal és jogosan.
(a konzolos témával kevered szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz envagyok #98420 üzenetére
nagyon jól van ez így, ahogy van. akinek kell az adott játék, az megveszi a saját kis példányát a saját kis fiókjára. kár ezt bármilyen jogi maszlaggal túlmagyarázni szerintem
-
bepken
veterán
sziasztok!
először is Boldog Karácsonyt kívánok!
tudjátok e, hogyan működik a gemek zsákba pakolása és piacon való értékesítése? most 7000 gemet pakolnék fel a piacra, de fogalmam sincs, hogy mennyiért....látom, hogy pár napja többszáz "ezres zsák" kelt el 3 euró felett. most meg 20 centen mennek van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
bepken
veterán
a fenébe...pedig azt hittem, most meggazdagszom
(#98888) Segal - köszi, ez a része megvolt tettem már fel korábban is ezresével gemeket. akkor olyan 1 euró körül ment el, ha jól emlékszem. gondolom akkor ilyen 1 euróért érdemes továbbra is feltenni.
-
bepken
veterán
...ha valaki pl szeretne pénzt utalni a másiknak meg lehet csinálni hogy... - erről nekem valamiért a Breaking Bad jut eszembe [link]
akkor olyan 40 cent körül lesz valahol az ára? nekem már az is baba igazából. pár centes sale itemeket olvasztok be, szóval...
-
bepken
veterán
válasz shaddy1027 #98980 üzenetére
erről mindig egy bölcs igazság jut eszembe: "sose szabad fullba nyomni..."
azért aki 1000+ botot tart fenn, az nem gyengén el van borulva. van egy pont, ahol már a hasonló pepecselés se amolyan élvezet vagy hobbi szinten kezelendő. gondolom ezt a Valve is hasonlóképpen gondolja, ezért szerintem is jogosan léptek fel (még akkor is, ha az általam is használt ASF váltotta ki a ban-t)
parázni azért nagyon nem érdemes szerintem de csak ésszel! - ahogy igaz ez az élet bármely területén.
-
bepken
veterán
válasz A_Papa #98991 üzenetére
tudtommal nem minden játéknál engedélyezett az ún. "Steam átfedés" - de azt mindenesetre tudod ellenőrizni, hogy részedről engedélyezve van e: Könyvtár >> adott játokon jobb klikk >> Tuldajdonságok
illetve van egy "globális" beállítás lehetőség, ezt is érdemes ellenőrízni: Beállítások >> Játékban >> Steam átfedés
-
bepken
veterán
helyzetjelentés: pár perce elment néhány 26-án felpakolt kártya 5 centért. szerintem én továbbra is ennyiért hagyom fenn őket. el fog az menni, szép lassan
-
bepken
veterán
úgy döntöttem, leszek annyira mazochista, hogy benevezek egy Darkest Dungeon-ra. a kérdésem az volna, hogy az Ancestral Edition megéri a felárat (DLC-k) vagy az alapjátékkal is bőven elleszek?
-
bepken
veterán
válasz s7evcsenko #99207 üzenetére
ha a fiók tulajdonosa offline, akkor természetesen tudnak játszani párhuzamosan.
(#99198) Hunork kérdésére válaszolva: a "tulajnak" be kell lépnie a "vendég" gépén a saját fiókjával, és a menüben engedélyeznie kell a könyvtár megosztást adott gépen. és nagyjából ennyi.
nem minden játék osztható így meg egyébként. azok a játékok, amik külső klienst igényelnek, pl pont nem oszthatóak meg. illetve a VAC védett játékok sem.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Serpiko #99228 üzenetére
egy 3 centes item értéke a büdös életbe nem fog feljebb menni szerintem ezeket a ládákat nyomja ezerrel. ha játszol rendszeresen, akkor heti 2-3 darab összejön simán. mondjuk volt olyan oparation láda, aminek felment az ára (pl. Operation Hydra) - ott én is megbántam már, hogy eladtam őket.
-
bepken
veterán
ugyan elképzelni nem tudom, hogy mi más szabálysértésre gondolnak, ha egyszer VAC védett játékot nem is lehet megosztani (én is így tudom).....de azért álljon itt a hivatalos megfogalmazás is, csak a teljesség kedvéért:
Büntetést kapok bármilyen csalásért vagy szabálysértésért amit mások követnek el, miközben játékaimmal játszanak?
A Családi Könyvtármegosztás jogosultságod visszavonásra kerülhet és VAC-kitiltást is kaphatsz, ha könyvtáradat a kölcsönkérők csalásra vagy szabályszegésre használták. Továbbá, VAC-tiltotta játékokat nem lehet megosztani. Javasoljuk, csak olyan ismerős számítógépeket engedélyezz, melyekről tudod, hogy biztonságosak. És mint mindig, senkinek ne add meg jelszavad. - forrás: [link]ergo: itt nem azt írja, hogy VAC védett játékot nem oszthatsz meg, hanem hogy VAC tiltott játékokat nem tudsz megosztani. (angol verzióban egyébként az előbbi szerepel)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
ha a Denuvo-féle korlátra gondolsz, az nem maximum 5 db letöltést jelent. illetve de: egy nap max 5 különböző gépre tudod letölteni a játékot (ez szerintem a Family Sharing miatt lehet talán érdekes....de kb az emberek 0.00001% érintett)
-
bepken
veterán
ha a multi része annyira nem izgat, csak a sztori miatt akarom egyszer végigpörgetni..... elég a The Division alap verzióját megvennem?
-
bepken
veterán
válasz lkristóf #99528 üzenetére
ha lenne annyi wallet pénzem, még talán be is játszanám mivel azonban sanszos, hogy elutasítanák a refundot, igazi pénzzel most nem játszunk ilyet
-
bepken
veterán
válasz VikMorroHun #99536 üzenetére
köszi szépen az infot! az eddig olvasott kommentekből is ez jött le. mármint hogy az első DLC ér igazából valamit. úgyhogy így fogok tenni
-
bepken
veterán
válasz bepken #99537 üzenetére
ahha....gondoltam én, hogy ki van ez matakozva keményen
Tom Clancy’s The Division™ - 4,99€
+ Tom Clancy’s The Division™ - Underground DLC - 3,74€
bepken
veterán
két külön tranzakciónál járok. ha most harmadjára vennék valamit, akkor ezen a "haladás" csíkon mutatja, hogy járok a 30 euróhoz képest.
(#99541) Segal! akkor az valami bug lehetett. a FAQ résznél és a raktárban is azt írja, hogy nem cserélhető, nem értékesíthető egyik háttérkép vagy hangulatjel sem.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
el lehet távolítani úgy is a mobil hitelesítőt, hogy nincs nála(d) a telefonod - nyilván az elveszett készülék, vagy megszűnt telefonszámok esetére szükséges ez.
viszont elég sok infot kér még mellé a Steam, amit csak igen komoly adathalászat után lehet összeszedni (szerintem) - itt egy videó az eltávolítás menetéről: [link]
ergo: minimum a "steames" email fiókodat is feltörte a támadó, én biztosan onnan indulnék utána. ha valami normálisabb kiszolgálónál vagy, talán nem nyúlta le azt a fiókodat is (ilyen freemail, citromail szemetek esetén sajnos ez nem olyan egyértelmű)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
ha az email fiókod jelszavát már megváltoztattad, akkor egyszerűen kérj egy "Elfelejtettem a Steam fióknevemet vagy jelszavamat" nevezetű segítséget. ilyenkor szerintem ticket nélkül végig tudod vinni.
-
bepken
veterán
elvileg INNEN kell indulnod. itt kérnek egy email címet, ahova a válasz mehet (mivel az email fiókot biztosítottad, megadhatod a gmail-es címedet) - azt nem tudom, hitelesítő mail megy e ilyenkor.
(ja meg majd Gmail fiókon is állíts be kétlépcsős hitelesítést, mert valószínűleg azzal megelőzhető lett volna ez a baleset)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
bocsi, de szerintem továbbra se csinálsz jól valamit (vagy én értem félre, amit írsz) - elvileg nem lenne szabad, hogy bármilyen megerősítő kódot kérjenek tőled. bár van egy ilyen opció is! nem itt csúszik el a dolog?
itt egy videó, hogy mire gondolok: [link]
csináld úgy, ahogy a srác a videóban. egyszerűen lehetetlen, hogy ne sikerüljön visszaszerezni. meg tudod adni azt az email címet, amivel eredetileg regisztrálva lett. meg tudod adni a mobil számot, ami a hitelesítőhöz volt rendelve. plusz infónak beírhatod a támadó ip címét (és mondjuk a tiédet) vagy pár szóban leírhatod a történteket...de szerintem nem kell túlbonyolítani, látni fognak mindent.
-
bepken
veterán
LEGFONTOSABB! ezt a hozzászólásod majd minél előbb töröltesd egy adminnal!!!!
___________________________________________amit még érdemes volna megpróbálnod. - én is teszteltem egy kamu fiókkal és nekem is ezt az üzenetet írta
szóval csinálj egy zsír új mail fiókot (lehetőleg Gmail) és legfelülre azt a mail címet írd be. tehát a lényeg: egy eltérő email címet adj meg, ahova válaszolhatnak.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
most reggel újra megpróbáltam, mert tényleg kizártnak tartottam, hogy nem működik a dolog. szóval tegnap nekem is azt írta ki többször is, amit neked. a probléma nem az email címmel volt, hanem a telefonszámmal, ahogy azt fentebb a Kolléga is írta. mégpedig a formátum nem volt megfelelő. próbáld újra az elejéről, ahogy írtam, és a telefonszámodat +3670--------- formátumban add meg.
így már fel fogja dobni az alábbi ablakot:
-
bepken
veterán
az egyetlen probléma, ami nagyon félrevitte a dolgot, és hátráltatta a segítségnyújtást, hogy azt a hülye email címet hajtotta folyamatosan a hibaüzenet, miközben ezek szerint tényleg a telefonszámmal volt a gond...sajnálom, hogy már későn sikerült visszaszerezni.
és most a legelső legyen, hogy Gmail-en is beállítod a kétlépcsős hitelesítést!
-
bepken
veterán
válasz BomiBoogie #99580 üzenetére
nem ismerem az előadásokat....de nem akkor kezdte egyáltalán érdekelni az embereket, amikor már kvázi anyag árban akciózták?
(legalábbis úgy tippelem, teljes árban viszonylag kevesen csaptak le rá, mivel az elég sok érte)[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Joccc07 #99634 üzenetére
nem tudom, hogy ez a fícsör megvan e még az idle masterben (régóta mem használom), de régebben olyat is lehetett vele csinálni, hogy 2 órát "futtatta" az összes kártyás játékot, aztán a tovább gombot nyomkodva csak úgy okádta a kártyákat kifele.
részben azért hagytam fel a használatával, mert már nem aktiválok húszasával játékokat a fiókomon, illetve abban sem voltam teljesen biztos, hogy ezért a fajta kártya farmolásért nem koppint majd valaki a fejemre. persze ez csak az én parám, de annyit nekem tényleg nem ér az a pár perc különbség.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
szerintem feleslegesen pörögtök amúgy ezen mindenki saját felelősségére használjon hasonló programokat. még a fejlesztők is ezt írják. annyit tudok én is mondani, hogy ezidáig egyik használatával sem volt gondom. ennél többet szerintem senki ne várjon.
ASF egyébként elméletileg biztonságosabb. de ennyi
-
bepken
veterán
válasz Hunbeast87 #99662 üzenetére
én úgy tudom, hogy ez a végleges eltávolítás sem végleges eltávolítás valójában bár ezidáig még nem próbáltam....
-
bepken
veterán
válasz Rabbitf_24 #99665 üzenetére
azért egy kétlépcsős beléptetést állítsd be a fiókon, nehogy később kellemetlenség érjen.
-
bepken
veterán
válasz Serpiko #99711 üzenetére
ezeknek a filléres kártyáknak az árát felfelé nem nagyon tudod vinni inkább csak örülsz, hogy ha azon az 1 centes áron még meg is veszi valaki és nem rohad rád...én legalábbis már nem nézegetem, hogy 1-2 centet hogyan mozognak az árak. talán 1000 darab kártyánál volna ennek bármilyen jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest