Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz Ghoosty #32680 üzenetére
A divíziók közt nincs és sztem nem is volt átjárás, csak a ligák közt. Winner ő nyitotta a divíziót, ezért lehet hogy első, de egyenlőre felkiáltó jel van a neve mellett, addig nem megy sehova De ha tudja tartani az 1-2 helyet pár száz pont után is, akkor feldobja szerintem.
Legalább is ha élesítették a rendszert, akkor így kéne működnie. De ki tudja, hisz elvileg a pontok helyén is már valami százalékot kéne látni, ha jól értelmesültem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest