Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alg
veterán
Igen az elsőben látnom kellett volna, ha meglátom ott meg is tudtam volna fogni, csak már este 8+ óra irodai meló meg 3 óra tanulás után kicsit lankadt a figyelem
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
holydragon
csendes tag
"lehet valahogy ladder resetet nyomni, hogy az ember ujra 5placementet tolhasson?....gondolom nem, de hatha....'"
Lehet, csak egy komplett season t ki kell hagynod az adott játék tipusból !
vagyis ha most majd season 6 ban egy 1vs1 se játszol akkor season 7 ben, ujra 5 rangsorolo meccsel kezdesz majd.
sok vs sokban ez úgy alakul hogy valamelyik csapat társaddal egy teljes season t kihagysz akkor a köviben kezdhetetitek előről.---SC2: holy#164--- ---D3: holy#2141--- ---"Sweet Mother of Mercy"--- ---ASUS/N53JQ-ASUS/904HA-Samsung/SGS4---
-
zuzu000
őstag
-
DarthPeeter
aktív tag
Este kb, 5-től ( az asszony is igényli a törődést ) 9-ig ( irány az éjszakai műszak....) töménytelen mennyiségben kapható vagyok sc2-re
A harmadik meccs volt valóban a legpoénosabb. Hogy rácuppantak vikingre, mikor meglátták a ~12db BC-t Le is kapdosták szépen szegénykéimet, de a stalkereid szépen védtek, aztán meg elég volt 6-8 viking a BC-k mellé a mókához
Az első meccs meg... volt olyan hely ahová nem expeltek ki?
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Jaja, a legközelebbi fogja beköpni, amelyiknek van energiája. A felső kategóriás Z játékosok (akik tartani tudják a lárva köpéseket) ezért hoznak külön queent a creep terítéshez.
üdv ,föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DarthPeeter
aktív tag
Nem rajtad múlott, én is kiküldhettem volna egy marine-t a toronyhoz....
Az is gond volt sztem, hogy nem erőltettük annyira a támadást, folyamatosan nyomulni kellett volna előre, hagytuk a zerget gondolkodni. Ja meg ezentúl a depotom berakom gyorsbillentyűre, ilyen miatt ne kapjunk már ki.... -
oxox
addikt
irtam neki, hogy roach miatt lett void...erre beirta, hogy roachnal imora kell menni... mondtam neki, hogy ok, de talan a void jobb valasztas ellene....megneztem nehany match historyjat....mass marinenal jatszik folyamatosan (korai expel, meg farm segitseggel)...igazi idiota volt....de orultem a vegen...foleg, hogy mar gg-zet a tossuk ...be is irtam, mikor mar lattam, hogy mienk a party, hogy "gg now"
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
A lingek csak akkor hatásosak, ha minden egységet körbe tudnak venni. Ha gombócban vannak, akkor önmagukban kevesek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
LinogeOW
aktív tag
mondjuk azt megnézem, ahogy csak lingekkel bevered az immo stalkert ff mellett
(#28956: ) useless komment ty
(#28957: ) Csak ha a protossnak van esze egyből elindul, mivel tudja h a zergnek nem lehet olyan sok unitja a muták mellett
Ha nem indul el sikerülhet spineok mellett
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Mi van, véletlenül bezártak az egyik gép gyomrába?
üdv, föccer
-
Ghoosty
őstag
Zavvi-tól rendeltem (10770 HUF volt jelenlegi árfolyamon házhozszállítással), így lehet, hogy nem jön meg addigra, de elsőre én egyedül fogom végigjátszani, mert senkitől nem várom el, hogy megvárja, míg végigolvasom az összes könyvet, meg megnézek minden bokrot stb.
Utána majd azért megnézem a társas mókát is.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Én 14k-t biztos nem adok ki érte. Lehúzás a köbön
Majd ha lemegy 9-10k környékére,akkor talán. Még akkor is ,ha 1 évet kell rá várni.killerjohn:
Ott írta ,hogy [zavvi-n] .
Bár úgy rémlik. 1 hete még 31 Angol font volt,nem tudom miért emelték fel.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
DarthPeeter
aktív tag
Valóban kellett 1-2 meccs, hogy belerázódjunk ( inkább nekem )
Jó kis taktika az biztos, max dupla P ellen lehet kevésbé hatásos.
Pont az uccsó meccs volt az, ahol azt éreztem besül a támadás, de az ff-eket nagyon szépen helyezted.
Holnap szintén ilyan 6-7 óra táján leszek gépközelben, sajna csak ennyi időm van a nap során játszani -
föccer
nagyúr
Lol, ez mekkora .
A prismhez szerintem csak robó kell. 2v2-ben még lehet neki esélye, hogy egy 8-9 perces cannon rush-t nyomj ilyen formán. Csak kell hozzá egy társ, aki addig bevédi a 2 bázist.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest