Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
SutPet
aktív tag
Na support rendes volt. Megkérdeztek egy néhány dolgot amikre válaszoltam és átütötték ők a mailcímemet így visszakaptam az accom felett az irányítást.

-
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne hogy van e valahogy lehetőség arra hogy a lokális fájlokból visszanyerjem a playlistjeimet?
A probléma az hogy az email cím amivel regisztráltam már évek óta nem érhető el, spotify meg elvolt magának auto login-el és teljesen elfelejtettem átköltöztetni egy valid mailre. Ma reggel az fogadott hogy nem tudok belépni, ugye jelszó emlékeztető alapból felejtős a már nem elérhető email miatt :S
Van rá valami mód hogy visszaszerezzem a playlistjeim és egy új regisztrációba beimportáljam?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest