Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mijos
senior tag
En holnap fogom atvenni, ossze is hasonlitom majd az SJ4000-el, aztan a jobbik marad a gyengebb pedig megy.
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
mijos
senior tag
Haha
En is napfelkeltet, naplementet szeretnek majd felvenni, esetleg viharos idoben villamlast, vagy szimplan a felhok vonulasat. Gondolom en, WB alap, de nem tudom hogy siman vegyem fel es utolag gyorsitsam, vagy alapbol videolapse-al?" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
mijos
senior tag
holnap en is belekezdek, ma kaptam kezbe a kameram
[ Szerkesztve ]
-
mijos
senior tag
válasz szepsuti #265 üzenetére
Az nem fog segiteni. Nekem LG G2 van, es SJ4000-nel sot ennel is kiirja, miutan csatlakozok, hogy a kamera nem kap valaszt az internettol. Ettol fuggetlenul az SJ4000 felvesz es mukodik mar, Sony papat viszont meg az akku merultsege miatt nem tudtam rendesen tesztelni.
-
mijos
senior tag
Olyan kerdesem lenne, hogyha a "media" felirat villog es keptelen elinditani a felvetelt, holott van benne (Sj4000-ben) formazott microSD kartya, akkor mi lehet a gond?
-
mijos
senior tag
válasz maj-viktor #300 üzenetére
Erdekes, hiaba formaztam, nem vette be. Masik memkarival viszont jo volt.
-
mijos
senior tag
Sony papaek direkt csinaltak ilyenre a kamera aljat, igaz? Hogy veletlenul se tudd letenni tok nelkul, vegyel hozza 8-9 ezerert tokot... nekem zavaro, hogy nincs elokep es allandoan elo kell venni a telefonomat. Mivan ha kint vagyok -10 fokban es nincs kedvem lefagyasztani az ujjaimat. Mintha ezzel meg a csuklora rakhato kiegre probalnanak raeroszakolni.
-
mijos
senior tag
Csak azert mert kivetelesen akcio volt a tescoba, ne harangozzuk mar be a kamerat "22ezres"-nek. Ez olyan mint amikor elmegy valami itt hardverapron kivetelesen olcson aztan utana meg az idiotak azt szajkozzak, hogy " jaj persze multkor elment egy olyan sokkal olcsobban mint a tied, add te is olcsobban". Ezzel az erovel legyen "40 ezres", ugyis annyiert megy atlagosan PH-n. Azert abban egyezzunk ki sracok, hogy 60 ezerert nem venne igy senki, mint a cukrot ...
-
mijos
senior tag
120 fps-es videót, hogy játszotok le és szerkesztetek meg?
-
mijos
senior tag
Engem nagy hagy nyugodni, hogy melyik kamera válik be jobban. Mindkettőnek előnye, hátránya, de eddig csak másra hagyatkozhattam. Ma csinálok egy összehasonlítást, aztán meglátjuk melyik marad. Járólap darabra ragasztottam a kicsikéket, természetesen a tapadós matrica nem vész kárba, mert kétoldalú ragasztócsíkkal fogattam fel őket, így később még az original matricát is használhatom majd.
-
mijos
senior tag
válasz maj-viktor #405 üzenetére
Alap beallitasok, adott kamerahoz kepest legjobb minosegu felvetel, videolapse, kepet nem tesztelek hisz ez videokamera nem pedig fenykepezo.
Nyers fajl, youtube feltoltott mar renderelt fajl, "van itt minden csak szet kell dikkhazni"" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
mijos
senior tag
Az miért lehet, hogy beállítottam 5 másodperces videolapse-t, erre sima felvételt csinált, de 5 percet vett fel, mégis órákig ment a kamera? 5 perc sima felvételt, és több mint egy órán keresztül ment, érthetetlen...
Szerk.: 3 videolapse videónál se működött rendesen, mindegyik sima felvétel...
[ Szerkesztve ]
-
mijos
senior tag
Tudtok olcsón akkut ( nyilván után gyártott az olcsóság miatt ) vagy valami egyszerű tokot ami nem vízálló ? Linkeltétek már de nem láttam...
-
mijos
senior tag
válasz maj-viktor #476 üzenetére
Igaz, hirtelen ez eszembe se jutott. Remélem azért nem kaptál szívrepedést, amiért ki kellett másolnod
-
mijos
senior tag
válasz bartal996 #478 üzenetére
Nem tudok választ adni a kérdésedre, csupán egy megjegyzésem lenne: ennél jobb élességet nem sok kamera tud produkálni, sőt, talán egy sem? Vagyis kérdem én, ha a drága gopro a listavezető, de azt übereli egy sj4000, amit überel egy sony as20, akkor jobbat úgyse találsz? (ennyi pénzért) Nemde?
-
mijos
senior tag
válasz bartal996 #481 üzenetére
Nyilván a saját véleményem írtam le, nekem a Sony bizonyult a jobbnak a két kamera közül.
Kezdjük a fehéregyensúllyal, mellékelek egy képet a tesztvideókból:
Aztán ott van az, hogy a Sony tud 120 fps-el is felvenni, valós 60p-vel vesz fel FullHd-ban (Sj csak 30-al tud), jobb képet csinál, jobban bírja az akku. Talán az, hogy nem annyira éles a kép, de kérdem én, mihez képest? Én képstabilizátor nélkül csináltam videót, és egész jó lett., de ezen az egy képen kívül lehet feldobok még egy videót is, csak hogy megmutassam.
Ja és mennyire olvasgatom a topikot? Több hete, mind sj4000-5000 és sony kamerák témát Mellesleg le van szarva hogy olvasom e, én tapasztaltam, hogy nekem a Sony jobb/minőségibb videót készít, elég ennyi.
-
mijos
senior tag
Itt egy nyers felvétel az első 120 fps videómról. Semmi extra.
-
mijos
senior tag
válasz maj-viktor #666 üzenetére
Hivatalos gyári kamuinfó, szerintem. Nekem kb 90-100 percet bírt ki, wifi nélkül természetesen és legjobb felbontásban. Nem értem miért veszitek számításba az SJ4000 kijelzőjét, nekem fél percre volt állítva, azután kikapcsolt. Csak azért mert 4-5 alkalommal bekapcsolt a kijelző fél percre, nem hinném, hogy annyira meghatározó lenne a fogyasztásban. SJ-nek szar az akkuja és kész.
-
mijos
senior tag
Van még tesco-ban akciósan vagy már mind kiakciózták ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest