Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Fiúk (esetleg lányok, ha vannak
), miért erőszakoskodtok itt egymással???
Mindenki azt vesz ami neki megéri! A Sennheiser fülesek igen is jó minőségűek és még jó áruk is van. Én megvettem (sokak tanácsára itt a fórumon) és megszerettem. Szerintem nagyon jó kis füles 2év garral. Az ilyen kis füleseknek tényleg nem szokott lenni basszusa, de ennek van és nagyon szép is.
bbazsy: Igazán nem tudjuk, hogy az rc miben több, kevesebb mint a sima 400. Csak következtetünk a tapasztalatokból, bár Breki is MX400 néven vette.
A doboz természetesen csak tárolásra van és ki lehet szedni belőle teljesen.
A pécsi MX400 biztosan szimmetrikus és 90°-os a jack része, ja és adnak hozzá szivacsot is.
Ha kérdésetek van akkor szívesen válaszolok.
Egyébként egyetértek, hogy inkább vennék 1 256-os kártyát mint annyiért egy fülest. Ár/érték arányban nem hiszem, hogy megéri a +7,5k-t.
Aktív témák
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), miért erőszakoskodtok itt egymással???