Hirdetés
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlesszaMusic
tag
Sziasztok! Rákerestem, de nem találtam kielégítő választ, szóval merészkedem és megkérdezem! Normális zenelejátszó programot, amiben esetleg mappából lehet számokat importálni lejátszási listára, nem ömlesztve + valami, véletlenszerű lejátszás vagy egyéb alapvető módot képes működtetni adtak már ki? Vagy ez is olyan, mint a Bada 2.0, hogy várjuk, várjuk csak épp nem jön?
-
AlesszaMusic
tag
Sziasztok! Végre itt a várva várt pillanat, erre nem tudom felrakni, mert ezt írja ki:
Ötletek? El vagyok keseredve..
-
AlesszaMusic
tag
Na én is sikeresen túlestem a frissítésen, bár kellett hozzá 3 óra mire befejezte.........
Preconfig után felajánlotta KIES barátunk a frissítést, a 3000 mb szabd helyre, pedig a C meghajtón volt szüksége. Egyenlőre még csak belepillantottam, de nem igazán nyerte el a tetszésem.. A régi kinézet sokkal, de sokkal jobb volt.
-
AlesszaMusic
tag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem. Kezdem belakni a 2.0-át, de akadt némi gondom!
- A névnap widget nem működik ezen? Csak azt írja, hogy telepítés, de nem csinál semmit.
- A kezdőképernyőket, hogyan lehet törölni?
- Az kezdőképernyő előtti oldalra, csak a kijelölt dolgokat lehet tenni?
- A különböző kezdőképernyők alá nem lehet más-más hátteret tenni?
Így hirtelen ennyi! Köszönöm!
-
AlesszaMusic
tag
Tapasztalatok a 2.0-val kapcsolatban:
NÁLAM: Se az Asphalt 6, se a Sims nem indul el, vagyis az Asphalt kilő minden widgetet és kilép, a Sims, meg ilyen fehér foltos nem tudom micsoda..
Van néhány JPG file, amit nem tud megnyitni, pedig teljesen olyanok, mint a többi.
Amikor hívóképet akartam beállítani, ugyanannál a fotónál 2x is újraindult a telefon, pedig egy sima jpg file, nem tudom mire vélni!Ezek csak apróságok, lehet más nem is találkozott ilyennel!
Más: Ez a ChatOn mire is való? Vadidegenekkel lehet chatelni?
-
AlesszaMusic
tag
Sziasztok! Próbáltam manuálisan állítani a fülhallgató hangerején, de nem igazán sikerül. 1.2 alatt ment minden, most vagy én vagyok nagyon béna vagy nem tudom, de most nem sikerül. Ráadásul, hiába nem tudtam átállítani, most mégis olyan halk, hogy alig hallatszik a zene. Tud valaki segíteni? Köszönöm előre is.
-
AlesszaMusic
tag
Sziasztok! Pár hónapja már a Bada 2.0-át használom, de lassan az őrületbe kerget.. Ha csak a Facebook-ot böngészem 2 oldal után már kidob "az oldal lehet, hogy túl nagy" szöveggel, és bezárja azt a kettő darab widgetet is amit használok.. Sokszor lefagy, interneten nem jelenik meg a virtuális billentyűzet bla bla, szóval egyszerűen sz*r.. Kérdésem a következő: Vissza lehet tenni rá az 1.2 valami módon vagy csak Multiloaderrel? Ha igen, tudna valaki linkelni nekem egy működő magyar 1.2-t? Talán JL2 volt amit használtam anno, de lehet tévedek. Köszönöm!
-
AlesszaMusic
tag
Sziasztok! Lenne lehetőségem olcsón beszerezni egy Galaxy S II-t, Wave 8500-at váltanék vele. Érdemes lecserélni a Galaxyra? Rég nem követem az eseményeket, nagyot csalódtam a Samsungban, vagyis a Bada oprendszert illetően.. Kérdésem h szerintetek a 2 éves, jó állapotú, karcmentes, T-s Wavemet milyen árban tudnám eladni körülbelül?
-
AlesszaMusic
tag
Sziasztok! Mi a szösz az az MTP Device, és honnan tudok letölteni?! Már egy jó ideje nem használtam KIES-t, most a névjegyeimet akartam lementeni, de már egy órája ezzel szenvedek és mindig ezt a drivert hiányolja! Kerestem neten, töltöttem is le, de ugyanúgy kiírta.. Telepítettem fel régi KIES-t de azzal sem megy, így meg nem ismeri fel a telefont.. Ötletek? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest