Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
őstag
válasz ΞΔGLΞ #121516 üzenetére
Igen, nagyon hasonló véleményen vagyunk most Mint írtam is SD nem is lett indítva rajta. Nem bánom, csak elment volna az életkedvem is szerintem
PuMbA
Igen, azt nem tettem hozzá (gondoltam egyértelmű), hogy ott, abban az adott körülményben lévő állapotot írtam le. Teljesen biztos vagyok benne, hogy vaksötétben nyerne az OLED, ez nem kérdéses. Ha bárki megnézi az Rtings tesztjeit egyértelműen kiderül számára, hogy az Oled sötétben verhetetlen. Plazma szintű panel.
Itt van jó pár típus tesztelve, a kapott pontok is mutatják azt, amit Te is írsz. De hidd el, ezt a különbséget szinte SOHA nem fogja látni senki, annyira elenyésző egy (4K/Full-HD) film nézése közben. Döbbenetes a feketéje a QLED-nek, sose hittem volna! Mindenképpen érdemes volt bemenni az MM-be, és ezt ajánlom másnak is. Lehet, hogy nincs pont az a típus náluk ami kellen, de akkor is jó egy kiindulásnak a saját szemű megtekintés. Így már tudom, hogy az LG-vel nagyon befürödtem volna. Persze az nem is ennyibe kerül...
-
kokokka
őstag
válasz ΞΔGLΞ #121516 üzenetére
Az egyébként kimaradt a kis leírásomból, hogy az USB része (egy Mini Box-ba dugott USB-ről van szó) villám gyors volt minden szempontból. Betöltés, kilépés, újratöltés, TV-re váltás majd vissza : egy szó sem érheti ebből a szempontból sem. Ezt csak azok miatt írtam le, akiknek ez a része fontos, nekem nem....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV