Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz sandró60 #112548 üzenetére
Igen, beüzemeltem. Csak próbálgatom inkább még. Amikor működik, akkor nagyon jó, árához képest nagyon korrekten szól, zene is jól szól rajta és teljesen szinkronban van a tévével. Viszont azt nem értem, amikor a telefonnal összepárosítom, akkor minden alkalommal amikor a telefonon elindítom a bt-t, azonnal átveszi a hangot és egyből elindul a zenelejátszó, szól a fejhallgató. De ha telóról leválasztom és a tévével párosítom, akkor jól működik, de amint kikapcsolom a fejhallgatót vagy a tévében a hangkimenetnél a bt fejhallgatót kikapcsolom, akkor macerás feléleszteni a kapcsolatot. Nem elég a fejhallgatót bekapcsolni és a hangkimenetet bt fejhallgatóra váltani, be kell menni a bluetooth fejhallgatók menürészbe és rá kell kapcsolni újra a tévére. Mutatja hogy párosítva van, de amíg nem kattintok rá újra, addig nem küldi ki a hangot. Ez így normális, mindenkinél, minden fejhallgató így működik a tévével?
Picit hosszú és macerás írás, de azért remélem érthető mit akartam írniA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!