Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Van aki megkapta már a W6 47mm LTE-t? Szállítás előkészítve státuszban van 2 munkanapja...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
W6-on a nem gyári számlapoknál nem tudom az időjárás hőfokot kiíratni, mert csak a hellyel együtt van rá lehetőség. Számlap és alkalmazások részen. Próbáltam többnél is. :/ Ahelyett hogy azt írná 16fok, helyette a hely nevéből 3 karakter lesz.
A W5pro esetén volt "időjárás" és hely adat is külön. Moat csak" időjárás" van
Van ötletek hogyan tudnám ezt visszaállítani?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Banderasz74 #4084 üzenetére
Nálam az oldotta meg, hogy leszedtem, majd újraraktam. Igaz, nem ez a lap volt, hanem vmi Luxury fajta. Azóta jó.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz ratcache #4776 üzenetére
Pedig ez nekem nagyon adná.
Megvan, de SOLD OUT.Mondjuk 99 Ft-ot megér, csak nemtom tudja-e mutatni a hőmérsékletet. Nekem az alap minden skin-nél.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Csocsesz75 #5118 üzenetére
Ennél nem maradt véletlen vkinek kuponja?
-
prokxy
veterán
válasz Csocsesz75 #5178 üzenetére
Nagyon köszi, nekem bejön.
-
prokxy
veterán
Watch 7 ultra-ra remélem jönnek az USA Design-os frissítések, azok a kedvenceim, de 5-ből 5 nem kompatibilis még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest