Hirdetés
Aktív témák
-
nggabi
félisten
nem hiszitek el h ki tűnt fel odaát a "szakmaiban"
tepsiscicahát igen, ő is tudja h mi a jó
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
aggleány
addikt
Szia Mindenki!
Ha nem gond, akkor megint idearctalankodom majd néha. Ha gond, akkor is.
-
aggleány
addikt
válasz nggabi #10253 üzenetére
Kedves, aranyos Endzsí!
Mi az, hogy tepsiscica??? Még mindig nem szoktál le a keresztapálkodásról Amúgy azt, amire a (#10256)-ban gondoltál, nem hagyma, hanem inkább kolbászkarikázásra használom.
bruti01
Mivel még nem találkoztunk itt, elárulom, hogy soha nem bántom a gyengébbet, úgyhogy Endzsínek nem kell félnie.
Razi
Jól mondod, a sminkcucc helyére kényelmesen elfér egy Note. Mármint az alapján, amit egyes női táskákban sminkapróság néven láttam.
-
aggleány
addikt
válasz nggabi #10261 üzenetére
Hihi, így jártál. Pedig még el is bújtál. Nekem még a régi topik volt elmentve, úgyhogy fáradságos munkával rá kellett kattintanom az utolsó hsz-ben yetike linkjére, hogy idetaláljak. Nőneműként ez azért komoly szellemi erőfeszítést igényel.
A bántalmazást általában nem a bántalmazott szereti, hanem a bántalmazó.
-
aggleány
addikt
válasz Mr.Csizmás #10263 üzenetére
Nahát, egy Csizmás Pandúr! Szervusz, kicsikém!
-
aggleány
addikt
válasz nggabi #10265 üzenetére
Nőneműként? Azért agyaltam eleget, hogy hogyan tudnám megtalálni az új totyikot, gondolhatod.
A hosszú szünet oka az volt, hogy nem igazán volt időm netezni. Kirúgtak a munkahelyemről, így nem ültem egész nap a net előtt, ráadásul menetközben beszereztem egy háromlábút házi használatra, ezért mással voltam elfoglalva esténként-éjszakánként.
Csizmi
-
nggabi
félisten
válasz Mr.Csizmás #10269 üzenetére
felmerült bennem ez is lehetőségként de így nem mertem kimondani...
mittomén, talált egy 3 lábú kóbor macskát
"szenyor dzsíííí"
-
aggleány
addikt
válasz nggabi #10268 üzenetére
Ja. Kirúgtak. 5 év után. Ez van. A nagyfőnökség (nem a közvetlen főnökeim) úgy döntött, hogy felvesznek a helyemre egy rokon kislányt. A közvetlen főnökeim elég hisztisek voltak, mivel 5 év alatt már elég jól összeszoktunk, és nagyon jól tudtunk együtt dolgozni.
Tudomásom szerint a csillámpóninak legalább négy lába van
Szerk.:
Szóval nem tudod, hogy mi az a háromlábú? Kicsit le vagy maradva biológiából? Ha tényleg komolyan nem tudod, megírom, de szerintem megint csak hülyülsz.Látom, Csizmi már felvilágosított. A háromlábú sajnos nem telefonbuzi, de hát nem lehet minden tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz Mr.Csizmás #10272 üzenetére
Nem ismerem Endzsít személyesen, de azt gondoltam, hogy ha Note-ja van, akkor mindenképpen látott már háromlábút. Ha nem, akkor nem. Miért röhögtem volna ki a fogyatékos embereket? Én is tök jól elvagyok a két lábammal.
nggabi
Egyelőre nem találtam másikat, de még egy ideig kitart a három hónapos végkielégítés. Én is úgy vettem észre, hogy általában a nők sem telefonbuzik, sőt. Örülök, hogy van még egy kétlábú a Note topikban, remélem, majd összefutok vele. Amúgy a Keblenc fejlődőképes, már nézegeti, hogy milyen droidos kütyü tetszik neki.
Ez a Csizminek szóló duma
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Háromlábúnak a bottal járó embereket nevezik.
-
csabám
addikt
Reggelt.
Végre péntek, végre hétvége. . .
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt.
Végre péntek.Hogy tudtok ennyi hsz összehozni,
nem győzöm olvasni.Xiaomi 11T Pro
-
R2D20208
addikt
Reggelt droidtársak !
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
r4z
nagyúr
Röggölt!
Az égő Ferrari Bog oldalán nem semmi
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
bruti01
őstag
Pálinkáás jóreggelt
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
nggabi
félisten
böff
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
alszotok gyengék?
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
keljetek fel!
"szenyor dzsíííí"
-
R2D20208
addikt
Megyek modkerbe. Ngabi hsz gyűjtésben van
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
bruti01
őstag
tényleg! mindha valakinek szófosása lenne
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
R2D20208
addikt
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest