Hirdetés
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz aggleány #10334 üzenetére
Nem is kell az.
Hát jam, rég jártál errefelé. Valamikor kérdeztem is itt, hogy valaki nem-e tud rólad valamit.
Véleményem szubjektív...
-
bruti01
őstag
válasz aggleány #10393 üzenetére
nem akarlak elkeseriteni de lovagló iskolának egy nem kicsit asszociált értelmezése keltette fel az érdeklődésemet! amugy hogy válaszoljak a kérdésedre a t-mobilos cikk az tetszett! tipikus t-mobil!!!!! egy rakat luzer egy rakáson! és honnan tudom? sajnos ott dolgozok
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
legenda
válasz aggleány #10531 üzenetére
az ám a fickó...
nekem most 4s van, de a páromnak galaxy w, amit én vettem neki karácsonyra ajándékba! előtte is samsung volt neki, szerette, és az ünnepek előtt többször is levettem, hogy tetszik neki a w, ezért azt vettem neki fehérben, szerencsére örömmel használja azóta is. eszembe nem jutna ráerőltetni bármit is, ami nekem tetszik, de neki nem!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nggabi
félisten
válasz aggleány #11373 üzenetére
ez is aranyos
nekem csak egy szilveszteri bulis történetem van. a társaságban a legjobb teló egy x10 volt, én meg előkaptam az sgst. 2 éve az ugye még a király volt (kucku szerint most is ), nah mind1, a lényeg h olyan kuss lett 2 percre... hámondom most mi van csak egy telefon
"szenyor dzsíííí"
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest