Hirdetés
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz quest8 #13142 üzenetére
Sosem vettem ki semmit egyik ROM csere előtt sem. Sokszor az "ajánlott" kategóriába tartozik a SIM és a MicroSD kivétele, de én így, hogy sosem vettem ki, még nem láttam hátrányát.
(#13146) fagyalllo
Ahhoz, hogy a keret így sérüljön, nincs az az üveg ami kibírná. Az meg a másik, hogy egy ilyen mértékű elhajlásnál szinte biztos a fődarab csere, mert a hajszálrepedéseken felül túlfeszülnek/lepattannak az alkatrészek az alaplapról.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
belashx
senior tag
válasz quest8 #13438 üzenetére
Nálunk ilyen nincsen. van user/password, de nincs külön APN az tuti, megy minden szinkronizáció (naptár,email,kontaktok).
Az elején be kellett állítani, hogy hol és mit akarok elérni (itt kellett megadni a céges usert/jelszót, szervert, tartományt), és ennyi.
Szóval nem tudok segíteni.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Jadro
veterán
válasz quest8 #13443 üzenetére
Ha csak a levelezést használod, akkor kiszedheted a jelszavazást, bár most így hirtelen meg nem mondom hogy hol van pontosan. Mármint a képernyő lezárás jelszavazását. Maga a levelező kérni fog pin-t. A naptár szinkronizálásnál viszont már nem tudtam megkerülni sehogy sem a pin kódos képernyőlezárást.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Alien!
senior tag
válasz quest8 #14825 üzenetére
szerintem a V11 nem sikerült wanam-nek, eleve visszapakolta az igénytelen TW-t, + hubokat.
Nálam is fagyogatott vele a telő meg az appok is behülyültek, pedig teljes wipe után lett felrakva Szvsz jobban jársz a 10.9-el, jelenleg az a legdurvább rom. Bár nekem bejött Omega főztje is, csak azt durván ki kell takarítani.. -
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest