Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Sikerült, felment, de folyton leáll, és bekell zárni kényszerbezárással
Nincs szerencsém ezzel a Launcherrel,pedig nagyon tetszik, és ez az egy Rom ami bejön.
Hogyan mentsem le az összes programot/játékot ami rajtavan? Mert akkor megpróbálom feltenni megint az 5.0tVannak dolgok...
-
csabám
addikt
Egyelőre nem hiszem, hogy lehet kapni. De ha lehetne, sem lennél előrébb. Kijelzőstől cserélk az ilyen gondokat, mivel egyben van. Annó vettem sgs - re keretet, de nem tudták volna kicserélni a kijelző körül, mert nagy volt a veszély, hogy baja lesz a kijelzőnek a leválasztáskor.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Richard!
addikt
a t-nél van olyan h ha nem lehet javítani akk kicserélik. A készülékbiztosítás az ACE European Group és a T-Mobile által nyújtott biztosítás, amellyel a biztosított mobiltelefont ért káresemény esetén a készülék javításáról vagy cseréjéről a T-Mobile gondoskodik. Jogos kárigény esetén mobiltelefonját megjavítjuk, vagy ha a javítás nem lehetséges, kicseréljük.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
-
muveszur
addikt
Vidéken szerintem ilyet senki sem csinál, egy pesti srác, fagyalllo lehet megcsinálja. Keresd meg őtt itt a Ph!-n.
Szervíz csak kijelzővel együtt cseréli, szétszedni nem nagyon fogja a modulokat. Kijelző nélkül pedig igen kockázatos cserélni, senki sem fog rá garanciát vállalni, hogy sikerül.
-
HUTCHDB
nagyúr
ezt nem értem..
hacsak nem a soft screen tuningra gondolsz......(#42219) R2D20208!
én nem erőltetek semmit.
nekem ez tökéletes.
azt ne mondjátok, hogy egyéb rommal (legyen az stock, vagy custom) nincsenek problémák....
egyébként én a 12. 06-i verziót használtam eddig, minden gond nélkül.
most az elmúlt 2-3 napban volt olyan eset, hogy két alkalommal eldobta a mobilhálózatot, ezért akarom kipróbálni a galnet verziót.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Gergőkee
aktív tag
Na, akkor majd tesztelem.
Laraxior: "A stock nálam gond nélkül produkálta. És akkor is csak lemerült..."
Továbbá a napokban egy moderátor kolléga írt 50, illetve 70 nap uptime-ról.R2D2-nak:
Szerintem az nem trollkodás, ha valaki mást gondol, mint a többiek (egy része).De téma részemről lezárva.
NEKEM meggyőződésem, hogy ennél a telefonnál a stock rom a legstabilabb. (Érdekes, azért bőven akadnak még - itt a topikban is - akik egyetértenek ezen a téren velem.)A vélemény (egyelőre) meg még szabad.
Laraxior: már miért lenne? Ez kiemelkedő? Legközelebb csinálok.
[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
Én nem akarom a flame-et kelteni, de Gergőkee-nek igaza van. A STOCK ROM a legstabilabb. (vannak stabil CUSTOMok is, pl.: Checkrom) Az igaz, hogy lassan frissül a gyári ROM, vannak hibái, de még ezzel a rommal is az egyik leggyorsabb teló az S2. Abban is igaza van, hogy védi mindenki a mundér becsületét, - vagyis "minden szentnek maga felé hajlik a keze" - szerintem túlontúl hevesen, és senki sem akarja elfogadni, hogy ez a telefon sem tökéletes, mindenki(!) próbálja rejtegetni a hibáit.
Ő is jogosan van itt, mert i9100-as készüléke van, még ha nem is ért velünk egyet mindenben. Szerintem sok meglátása igenis helyes.
Mielőtt én jönnék:
Nekem is custom van fent (CheckROM), gyorsabbnak tartom én is, de, ha valaki nem hobbizik a telefonjával, hanem munkára használja, akkor a legbiztosabb választás a gyári firmware. (Ennyi tapasztalattal a hátam mögött, merem használni munkára CheckROMMal is.)off - OFF
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
agabe
addikt
1600 MHz , és még undervolting ?
Jól bírja a proci akkor...érzel bármi különbséget ? A tapasztalat inkább az, hogy a rom sokkal többet számít mennyire optimális, és s2-esnél még csak ki sem kell miliméterre optimalizálni, mert erős alapból is, és ha nincs "baja" a romnak, akkor bármelyik egyforma gyors.
A benchmark eredmények egy dolog a használati élmény, stabilitás a lényeg.A szomorú az, hogy itt beszélgetünk akadásokról, FC-kről egy olyan vasnál aminél nem szabadna előfordulnia még csak egy közepesen jó romon sem.
példának ITT egy videó amit még a zte blade-ről készítettem (amire régóta sok jó 2.3.7 -es főzött rom volt)Természetesen a böngészés pl. nem annyira gyors, és a játékok közül nem mindegyik futott (bár az angry birds simán pl....meg sok 3D -s játék is, pl a let's golf , asphalt5, PES2011), ...max többet kellett várni a betöltésre, de utána semmi probléma nem volt, viszont az egész menü, az egész rendszer olyan gyors és sima volt (amellett, hogy stabil is) amit most néhány romnál az sgs2 -őn sem tapasztalok.
Mindez egy 600MHz -es (tuning nélküli mivel nem volt rá szükség) ARMV6 -os utasításkészletű proci + adreno200-as gpu párossal, fele memóriával, viszont ugyanakkora számításigényű 800x480-as kijelzővel.
Erre mondom, hogy ott tényleg ki van optimalizálva ami lehet.Ha az igazán hozzáértők két év múlva is pariban akarják tartani az akkori csúcskészülékekkel az s2 -őt, akkor ebből kiindulva szerintem minden esély meg van rá.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
csak a részeket válogatod össze magad, vagy bele is nyúlsz programozási szineten ?
én még azzal sem foglalkoztam, hogy megpróbáljak különböző részeket betenni-kivenni, megtalálni a megfelelő kernelt, és modemet egy-egy jó alap romhoz...nem hiszem sajna, hogy erre időm elég lenne. Ezért is kedvelem pl. R2 romjait.
Persze mindenki igényeit nem tudja kielégíteni, hiszen mindneki mást akar kicsit, de legalább tényleg jól működik az is.
A tiedet nincs kedved esetleg (hasonlóan mint R2) privin keresztül megosztani ? Biztos nem mondanánk rá becsmérlő dolgokat, mert ha nem tetszik, akkor a lehetőség mindenkinek adott. Csak érdeklődés, és kellő mennyiségű idő kérdése.R2: most sajna nem otthon vagyok, de kb 1 órán belül fel tudom neked lökni valahova, ha addig más nem teszi meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
killerjohn
addikt
az igen
Én most lehúztam a töltőről, felhúztam maxra a CPU-t (1704 MHz - ennyit enged a voltage control), és várom az eredményt... na:
1266
2387
1894
141
1087
545
(27,6 MB/s) 150
(45.5 MB/s) 196
1704 MHz
7666Ebből a 141 (2D) és 1087 (3D) sokal rosszabb, mint az S2, de mondjuk ha azt veszem, hogy az S2 = 384.000 pixel, míg a Note 1.024.000, akkor nem is olyan rossz hogy a végén ugyanolyan pontszámmal vannak
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
Note-on sikerült nekem is elérnem 2D/3D-ben az S2 teljesítményét!
emiatt: [link]
gyakorlatilag most az SD kártya sebességén kívül (az lassabb, mert gáz a ROM-om...) minden +-10 pontot kap az S2-höz viszonyítva, ha mindkét készülék 1600MHz-re van állítva.
És mindezt nagyobb kijelzővel respect!
Szeretem mindkét kis drágaságot. Habár azt nem bírom ki, akárhányszor is fogom meg az asszony S2-jét, hogy ne röhögjem el magam, meg odaszólok az S2-nek, hogy "mi van hugi?" xDDDDD -
tajcsi
őstag
CM-et nem ajánlom...soha nem volt annyi kakievés mint amikor azt használtam. Egyik pillanatban öröm volt másikban üröm. A legnagyobb gond az volt, hogy sokan nem ismerik be a CM7ben mennyi hiba meg bug volt és amikor kértem supportot az volt a válasz, hogy "nálam nem volt ilyen bug"...
Privátban meg kérdezték hogy hogy sikerült megoldani....LOLMAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
xnace
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest