Hirdetés
Aktív témák
-
-
csabám
addikt
Vkinek firssült már a market stock rom alatt?
iSonic: 1. hsz. . . .
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
buda002, pzstm: Köszönöm a visszajelzést.
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
Mivel az az utolsó ami létezik. . . Meg állítólag több fajta cam hardver van az sgsII - ben. Azért térhet el a fw is. . .
dejv: De gondolom először erre "frissítettél": [link]!? Aztán meg erre: [link]. Ez meg az appsos verziószám egyezik. Szóval appsból is tudta volna. . .
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz pestibenji #14153 üzenetére
Már nem alpha fázisban van. . . Egy két apróság ami nem működik, de csak ennyit tudok sajnos.
-
csabám
addikt
válasz cundeyy #14296 üzenetére
Mivel használja jelenleg is sgs - en, így szerintem el lehet hinni, hogy nem merül.
Mellesleg elég nagy múltra tekint vissza Hutch az sgs - es témában. . .Mett: ". . . .clockworknak mindig kevés funkciója volt." <---- LOL
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #14302 üzenetére
Az a jó kis js8 rom, sm kernelel, meg a rengetek beállítással. . . hmmm
Mellesleg tegnap katam vissza sgs - t és egyből sikerült "megölnöm" De azóta él és virul CM7 - el. . .Szerk.: Ez így igaz. Viszont most már kenjük vágjuk
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
Modem ügyben xda - n érdemes nézelődni/ érdeklődni mind wifi, mind pedig gps ügyben.
-
csabám
addikt
válasz Jeanne d'Arc #14423 üzenetére
Root + CacheCleaner NG
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz ForRedGlory #14441 üzenetére
+1000
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
Rom csere után szoktátok a battstatot törölni???? Ha nem ezzel megtudjátok tenni: [link]
HUTCH: Jóóóó, nem rád gondotam Teee
Flashhh: Drágább persze, de ezzel screen cuccal nem fogsz full fehér telót sem kapni
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz Grawens #14671 üzenetére
Megnézted a pirossal bekeretezett részt?
Nem hinném, hogy akksi szintjét mutatná a térerő csíkban. . .Flashhh: Nem tudom, hogy mit nem lehet érteni rajta
HardRic: Mondasz vmit, ugyanis van olyan akksi ikon és a többi cucc a stat báron, ami akkor vált zöldra, ha létrejött a g - vel a kapcsolat. Olyan mint Flashhh - nél. Ha lekapcsolja a netet akkor szürke lesz a térerő ikon. . . Ezt már nekem is mondták annó macska romnál. Szal ez a válasz a kérdésre.
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #14710 üzenetére
"azért fél napig ( ) rajta volt a gyári, majd felment egy custom rom, majd miután láttam, hogy melyik milyen, a vásárlást követő kb. 12 óra múlva ment is fel a MIUI."
Miután szóltam, csak miután szóltam fiam . . .
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #14713 üzenetére
Elnézem
Volt az több is szerintem, mint egy - két nap . . . Mint a messiást úgy vártuk. Egész este xdan lógtam, hogy előbb linkelhessek mint Te Szép idők voltak.Nah szépen lassan felsorakoznak a medvék (muveszur)
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
WaterWave, Jadro: Vagy ha stock akkut akartok % - os kijelzéssel, akkor: [link]
Telepítés: root explorer - system - framework mappába bemásolod, felül írod a régit majd reboot és örülsz.
Így néz ki, de csak az akkut változtatja meg:Jadro: Persze nem kötelező, csak gondoltam szólok Nektek Mióta is kötvetjük egymást, Wave topic óta?
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz ForRedGlory #15057 üzenetére
Régen állandóan azt néztem, hogy hány százalékon van, de most már megtanultam, hogy felesleges mindig nézegetni. . . Viszont, hogy ott van, így nem kell más alternatívát választanom, hogy lássam mikor nagy ritkán oda pillantok (pl. widget, vagy elnavigálni a telefon névjegyéhez). Remélem kielégítő volt a válasz?!
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz Laraxior #15214 üzenetére
Csinálj a belső sd - n egy sounds mappát, azon belül egy ringtone és oda másold be, majd a beállításokban megtalálod az alap hangok között.
Ha akarsz ébresztést illetve jelző hangot is, akkor pedig kell még egy alarms és egy notifications mappa is[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
Features
*supports clockworkmod recovery 4.0.1.4 Link
*supports Lulzactive governor (default) Link
*supports BFQ v2-r1 scheduler (default) Link
*CPU scaling level is changed from 5 to 7 (1204/1152/1100/1000/800/500/200MHz)
*includes Tegrak Kernel functions
*compatible with Tegrak Overclock (supports changing frequencies over 1000MHz)
*based on GT-I9100 gingerbread_update1 source
*supports Interactive governor Link
*supports CIFSJadro: Félrenyomtam
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
Nálam egyik sem jelentkezett amíg cf volt fent. . . De tegnap reggel óta már gyári van fent. Rootold aztán tedd vissza a gyári, ha nincs szükséged a cwm - re.
Az első linken arra hivatkoznak, viszont a másodikon nem tudom. . .
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest