Hirdetés
Aktív témák
-
DjBlero
őstag
Karácsonyra én is meglepem magam egy Galaxy Tab 10.1 (P7500) táblagépel
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
zelma
aktív tag
válasz gyuri2008 #26253 üzenetére
Én se kamasz vagyok...
Az lehet, hogy olyan öreg vagy, hogy a sz@r is görbebottal jön ki belőled, de akkor lassítani kell egy nyugdíjas tetű tempójára.
Az állandóan megjelenő romokat nem kell azonnal egymás után felhajítani. Így később jobban fog tetszeni egy szép fw.Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!
-
xtremetuning
addikt
válasz csabám #26249 üzenetére
Köszönöm.
Alig várom, hogy picit Romolhassam, és ha kész, megröptetem az Ipad2-őm......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
pzstm
titán
elnézegetve keynote-ot iphone6ig kényelmesen hátradőlhetünk
SamFirmware SamFirmware
Phil Shiller says nothing comes close to the iPhone4! Heard of the Galaxy SII mate?!?? :-PiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Másban nem sikerült jobbat csinálni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Soound #26267 üzenetére
de mondjuk S2 é szifon4s között 0,9sec különbség van...grafikonon persze lehet szép hosszú csíkot rajzolni....de gondolkodjunk el mennyi ez az idő
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zseko
veterán
Nálam nem hogy ezt nem írta ki, de semmi sem történt, se ikon, se semmi, mintha hozzá sem nyúltam volna. Azt tudtam hogy ott kell majd keresni, mert néztem erről előre videót, csak épp semmi sem csinált. Aztán most már végre elindult, pendrive, egér, usb-s lámpa működik A billentyűzet nem.
HR24.hu
-
Soound
tag
Hát mivel ezekről a komoly másodpercekről grafikon készült, biztosan rettenetes örökkévalóságról beszélünk
Amúgy furcsálom Apple húzását, mindenki iPhone5öt várt, erre csak ráncfelvarrás volt, semmi több. Ugyan azt a voicecommandos szart nyomatják mint SGS2 nyáron. De az is BÉTA.
[ Szerkesztve ]
-
imrus72
tag
Újdonság.
Androidmeda-HyperDroid-v1.0.0 | Fast.Functional.Solid
Nagyon ígéretesnek tűnik[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
Ha valakit érdekel az Iphone 5
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Shummo
senior tag
vélemény?[link]
vajon a z övcsattos részt le lehet venni? -
HardRic
addikt
Most, hogy megtörtént ez a szuperizgalmas, felülmúlhatatlan iPhone bejelentés, még jobban szeretem az S2-met. Egyedül játékokban vagyunk lemaradva sajnos. Már tudom miért pereskedtek, kifogytak az innovációból.most ezt mindenféle előítélet nélkül írtam, mindig megnézem az apple iOS-sel kapcsolatos keynote-jait de messze ez volt a leggyengébb.
Más: Opera Mobile annyira jó, hogy nálam leváltotta a gyárit. Kevesebbet fogyaszt, szöveget tördel és ugyanúgy smooth.
-
F-ECT$
titán
Sok rom és kernel kipróbálása után arra jutottam, hogy akinek az alap akksival, folyamatos 3g-n, pushsal, időjárás frissítéssel és gtalkkal 1.5-2%-nál kevesebbet eszik a telefon óránként, az hazudik
2g-n beéri 0.5%-kal is.
Dive ever, work never.
-
bepe79
addikt
Hát ezt így nem mondanám, a 7x gyorsabb GPU (grafikus chip), a kétmagos, 2x gyorsabb A5 processzor, a 8 megapixeles 5 lencséből álló kamera hybrid infra szűrővel, a Full HD 1080p mellett én nem mondanám azt, hogy csak ebben sikerült újítani az iPhone 4S-nél.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz F-ECT$ #26280 üzenetére
Engem pl. a 4 v. 4.3 vagy még nagyobb kijelző, és a féltégla telefon zavar, és nem kell, mert nem lehet normálisan fogni, nem lehet normálisan kezelni egy kézzel, nem tudsz lehajolni bekötni a cipőd, ha a zsebedben van, stb. stb. Szóval én, és sokan mások meg a 3.5-öt v. 3.7-et preferálják, arról nem is beszélve, hogy szerinted hány nő venne iPhone-t, ha 4.x" lenne a kijelző, és a teló csak 3-szor lenne nagyobb, mint a kezük? Nem kis vásárlói réteget veszítenének el vele..
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
-
bepe79
addikt
válasz Flashhh #26283 üzenetére
És ki mondta azt szerinted, hogy jobb? Vagy ki hasonlította itt az iPhone 4S-t az SGS2-höz? Mert én ugyan nem. Leírtam, hogy milyen újításokat hoz még, mert valaki próbált ferdíteni kicsit megint azzal a berakott screenshot-al.
-
Cathulhu
addikt
válasz F-ECT$ #26281 üzenetére
Egyetertek, nagyon keves jol iranyithato jatek van telefonokra. kicsit csalodas, mert emiatt is vettem nagy kepernyos telot, de ra kellett jonnom, hogy ez nem az igazi. Persze vannak kivetelek (casual jatekocskak) meg pl a dungeon hunter 2, na arra azt kell mondjam a legjobb, amit eddig lattam, csak ne lenne olyan benacska. De pl ha kapnek egy diablo portot azzal az iranyitassal.... hmmm..... Amugy ez is erdekes, hogy szerintem a dio1 maig szebb mint ezek a kis 3Ds erolkodesek, ahhoz meg folosleges a 7x-es teljesitmeny
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Soound
tag
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
SamFirmware SamFirmware
Please not we will be selling little S stickers for $0.99 so Iphone 4 owners will have a cheaper upgrade option !! LoL
8 minutes ago Favorite Retweet ReplyiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Tirexi
addikt
Hi all.
Nem rég vettem én is egy SGS2-t és már karcos. Nemtom miért lehet hogy az enyémből lespórolták a Gorilla glass-t?
A poén az hogy Omnia HD-m volt közel 2 évig, velem volt jóban rosszban mindenütt és úgy adtam el hogy még hajszál karc sem volt rajta.
Ez a telefon 1 hónapos és már tele van karcokkal.
Van valami módja a karcok eltüntetésére?
Vagy szerviz ahol ilyet csinálnak? -
WaterWave
veterán
és akkor most milyen iphone5 bejelentéstől kell seggreülnöm?
mert kb lófaszt se ér az a telefon, az is biztos... mindenféle előitélet nélkül...
nyomorult fm rádiót képtelenek beletenni, úgy kell hozzá töltenem máshonnan, mert képtelenek megcsinálni, igoval meg köszönőviszonyban sincs, max egy google maps-al, de azzal navigálj márn ormálisan...
nem beszélve arórl meg van kötve a kezed a rajta lévő rendszer miatt...nem tudom, amugy ki kiváncsi egy s2 es forumban a nyomorék iphone5 re? mert én biztos nem
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Biohazard95
csendes tag
Hali melyik plugin kell és milyen beállításokkal a chainfire-ben a backstab futtatásához?
Válaszotokat előre is köszönöm!SGS2
-
Cathulhu
addikt
válasz WaterWave #26292 üzenetére
ez a fura. Eddig az apple diktalta a tempot, mindenki csak probalt felzarkozni (iPadnal meg mindig ez van), de most mintha azt latnam, hogy az apple igyekszik felzarkozni, a vilag elhaladt mellette. GPU-t nem szamitva a csucs android telok hozzak hardveresen ezt a szintet tobb mint fel eve, az iOS5-tol sem estem hanyatt (sot, a notification bar szerintem eszmeletlen ronda lett, nem apple minoseg). Es most jon a karacsonyi android domping (uj nexus, galaxy note, es nem mellekesen ICS). Ugy erzem ezt a kort most bukta az apple.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
pzstm
titán
válasz Pszihonaranc #26296 üzenetére
én nem is voltam hajlandó odamenni, kommentelni meg végképp nem.....pedig a külföldi apple lapok is elég csalódottak...várakozáson aluli volt számukra is....de mind1...most mégjobban örülök a kicsikémnek
-
fairi
addikt
Tényleg a zárhangot ki lehet vhogy kapcsolni???
-
Soound
tag
válasz Biohazard95 #26293 üzenetére
-
WaterWave
veterán
válasz Pszihonaranc #26296 üzenetére
én is nevetek, hogy kb ennyire futotta nekik?
úgy fognak járni ahogy a nokia..
régen nem tudtál más telefont elképzelni csak nokiát... mára már köszönőviszonyban se vagy vele...
samsung meg apám... 1-2 éve nem tudtam volna elképzelni hogy samsung telom lesz... most meg azt látom, hogy bármiféle erőfeszítés nélkül olyan szinten aláz be mi mindenkit ahogy kell. Mondjuk nem tudom hogy csinálják de nem is akarom tudni, jó így...Erősen gondolkodok majd hogy az s2-esem lecserélem egy galaxy note-ra, de ez a jövő zenéje. Gondolom arra nem lesznek ilyen jó főzöcskék mint s2-re.. Majd meglátjuk
Lényeg, leo kitchenpro-jába felkerült a NeoGT green téma...
full jkay v11 support, és persze pár bug javítva benne.
Battery kijelzés az büntet:• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Honda topik
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Minden ami hőszivattyú
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest