Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
Reggelt! Ja nem estét! Vagy talán delet?
Inkább egy jó tanács... -
bok92
addikt
Alszik a sok gyenge...
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Reggelt
-
csabám
addikt
reggeltet
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
korcsillio
addikt
Reggelt!
Szar csalódni egy barátnak hitt "embereben"...
-
törölt tag
Reggelt a gyengének.
Indulás a bányába. -
rankesz
veterán
válasz korcsillio #59458 üzenetére
Majd megszokod... Ha direkt csinálta akkor eddig sem volt igazi barát, ha pedig nem szándékosan okozott csalódást akkor meg kell neki bocsátani.
-
nggabi
félisten
reggelt.
"szenyor dzsíííí"
-
Lecs@
addikt
-
Keem1
veterán
Reggelt disznók, kv ágyba érkezett
Részvét a ma melózóknak -
Psytech
őstag
Jó reggelt.... Holnap péntek...
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt
Bakker,a 3 éves kislányom keltett 10 perce hogy éhes.
Asszony sehol,ellopták az ufo-k.Xiaomi 11T Pro
-
GrooveHero
addikt
Jó reggelt fiúkák
Má megy a meló. TV nincs, hétfőn meg lett rendelve, de legjobb esetben is csak péntekre ér ide, de az is lehet, hogy jövő hét lesz belőle. Nem tudom honnan hozzák őket, Kínából? Annak ellenérre, hogy Szlovákiában gyárcsák őketfeleség rablás? Még jó, hogy a kékufóra nem gyanaxik senki se nem
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Cyberpunk
félisten
Reggelt.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #59475 üzenetére
le ne maradj a sok való világról, neten pótold be a részeket azért
-
rankesz
veterán
válasz GrooveHero #59475 üzenetére
És még mindig nem gondolod úgy hogy a sors akaratából nem jön össze ez a TV dolog.?
Többiek: na elmentek a 3.14... - csába, mindig mindent a zufókra kell fogni mi, csak azért mert volt néhány kisebb incidens, Roswell, Cartman valaga, Obama testőre, még nem mindent mi csinálunk...
( Muhhaha, dehogynem -
Lecs@
addikt
-
rootkiller
őstag
Ma polcfúrás a garázsba. Van egy jó kis 40 éves Bosch fúróm, még mindig fasza!
Artengo TR 990 Pro
-
Keem1
veterán
Na mi a helyzet emberek?
Lehet, hogy már nem ártana kimásznunk az ágyból? -
tresh
veterán
válasz rootkiller #59418 üzenetére
Áhh csak azt mondta... (az is csávó volt )
Szop*álarcos: Sajnos ahogy az avatarom is mutatja én hideg és női párti vagyok...de mindig az beszél aki a legnagyobb homár és ezt a sisakod is erősen jelzi
-
GrooveHero
addikt
válasz rankesz #59478 üzenetére
Há konkrétan ilyen összeesküvés elméleten nem gondolkodtam, de azon már igen, hogy lehet jobban jártam volna a Nexussal. De akkó má ha itttartunk te is jobban jártál volna vele
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
rankesz
veterán
válasz GrooveHero #59490 üzenetére
Ácsi, én tökéletesen elégedett vagyok, sőt, anyagilag is elég jól jöttem ki a dologból, szóval a hasonlatod eléggé nem áll meg.
-
GrooveHero
addikt
válasz rankesz #59491 üzenetére
Há félig meddig ezt én is elmondhatom. Elégedett vagyok...úgy alapból, mert amúgy semmi baja nincs a tv-nek, szuper, meg minden, csak hát az a másfél fránya pixelhiba. A másik dolog, hogy anyagilag jól jöttem e ki? Na ezt azé nem mondanám. De há ez van
Csak arra akartam utalni, hogy tudom, hogy arra fáj(t) a fogad. Mármint N5-re.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz rankesz #59491 üzenetére
Há félig meddig ezt én is elmondhatom. Elégedett vagyok...úgy alapból, mert amúgy semmi baja nincs a tv-nek, szuper, meg minden, csak hát az a másfél fránya pixelhiba. A másik dolog, hogy anyagilag jól jöttem e ki? Na ezt azé nem mondanám. De há ez van
Csak arra akartam utalni, hogy tudom, hogy arra fáj(t) a fogad. Mármint N5-re. És lehet te is jobban jártál volna azzal, mint a G2-vel. Mindegy is, ez nem derül ki addig, amig nem lesz N5-öd. Nyugi, mostanság nekem se Max márc. elejénWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Cyberpunk
félisten
válasz GrooveHero #59492 üzenetére
A lényeg, hogy tok már van.
-
GrooveHero
addikt
válasz Cyberpunk #59496 üzenetére
Ennyi. Hja és a 3db spigen fóliáról se feledkezzünk meg. Láttam is videjót, hogy rakják fel, szóval nem lesz nehéz felpattintani. Na persze ha egyszer lesz mire
-
Cyberpunk
félisten
válasz GrooveHero #59497 üzenetére
GG üvegre minek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest