Hirdetés
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Én úgy vagyok vele,hogy ha egy rendszer alapban használható a számomra,akkor használom, Ha mókolni kell,hogy használhassam,akkor már lehet nem ölök bele energiát és olyant keresek,amivel nem kell trükközni.
Játék meg abszolute nem szempont,szóval arra a legkevésbé sem használom.
(#19034) Ati 666 . . Akkoriban még többet fotóztam telefonnal,mert új és érdekes volt,hogy egy telefonnal akár kompakt digitgép szintű képeket tudok csinálni...most már csak kipróbálgatom az új szerzeményeket,nem nagyon használom erre. Persze előfordul,hogy nincs nálam gép,olyankor azért persze jól jön,hogy ha normális képeket lehet vele lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Jackson elektromos gitár
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest