- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
dshadowz #15982 üzenetére
Azt tényleg fontos tudni, hogy pár 10 ember panaszkodik itt (engem is beleértve), ki tudja hány ezer meg vidáman használja. Persze olyan is van, aki némán szenved, ezek számát sem tudjuk meg soha.
Nekem elég sok bajom volt, ebből alig maradt. Részben a frissítés (2 mp várakozás) részben valami beállítás (lockscreen fagyás - wifi alvás) oldotta meg, vagy épp annak az elfogadása, hogy a GPS csak akkor működik normálisan, ha működő mobilnet is van hozzá.
Jelenlegi helyzet:
- lock fagyás kb. 1 db per két hét
- GPS nem talál jelet - szinte nincs is, olyan, hogy működő net mellett ilyen lenne, talán egy hónapban egy, vagy annyi sem.
- hálózatvesztés. Ilyet senki nem panaszolt, nekem előfordul, de ha nem korlátozom 2G-re a mobil adatot, akkor nagyon ritkán. Semmi nem használ, csak a reboot.
- Belassulás, annyira, hogy a telefon alkalmazás pl. nem működik. Még csengési visszhangom sincs (másik oldal fel is vette)... power hosszan - reboot. Na ilyen is kb havonta egy van, vagy inkább annyi sem. Ilyet sem hallottam senki mástól.Ez rossznak tűnhet, de mind olyan ritka, hogy a gyakorlatban 95%-osnak mondanám a telefon használhatóságát, ami okostelefonok esetében - és az én használatomban - igen jónak tekinthető! Ha valaki kevésbé nyúzza szegényt, szerintem még ennél is ritkábban jönnének elő, ha meg valami fél évente egyszer van, az már végképp "mérési hiba".
Vagyis szerintem, ha amúgy tetszik, belefér a keretbe, meg minden ilyesmi, ne tartson vissza a sok sírás. A néma tömegek nem szenvednek!
-
Mate
nagyúr
válasz
dshadowz #15982 üzenetére
Milyen telefonok jöhetnek még szóba?
Attól is függ, hogy mire fogod használni a telefont. Ha nem akarsz játszani stb, akkor ne ezt vedd. Azért, hogy antutu pontszámod magas legyen és növeld a péniszed méretét felesleges megvenni és szívnod a telefonnal. Minden országban szívnak a telefonnal, több szolgáltatónál és bár tudnak a hibákról, külföldön már nem igen foglalkoznak a telefonnal, Romániában nem tudom milyen a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- sziku69: Szólánc.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest