Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#123) kraftxld


kraftxld
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Itt felénk ez működik szépen a gyakorlatban.
A boltokban az élelmiszer 90%-a helyi előállítású. A zöldségesnél is szépen lehet látni, hogy az átlagember nem a tizedannyiba kerülő kínai vagy a negyedannyiba kerülő amerikai fokhagymát veszi, hanem a jó drága helyit. Persze ez azért is lehet, mert a helyi minősége nagyságrendekkel jobb.
Szinte csak azok a termékek nem helyi előállításúak amit nem tudnak itt megtermelni.
Multkor pl láttunk egy buszmegállóban szép nagy plakátot ahol a gazdasági minisztérium hívja fel a lakosság figyelmét, hogy helyi terméket vegyen karácsonyra.
Plusz jópár terméken szerepel, hogy "Proudly made in New Zealand" :)
A tejtermékek is 99%-ban helyiek, az 1000Ft körüli Anchor edami sajt (1kg) simán kenterbe veri a Magyarországon 5-6 ezer / kg-os edami sajtokat, és az itteni más dolgok is (tej, vaj, tejföl) sokkal finomabbak.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.