Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
Sziasztok! Az utóbbi egy héten már másodjára csinálja a telefonom, hogy nem működik a közelségérzékelő szenzora. Mindkétszer akkor jött elő ez a probléma, mikor kint voltam, maxra feltolta a fényerőt. Aztán hazaértem, csörgött a telefonom és kisütötte a szemem, mert azóta is max fényerőn volt, majd amikor a fülemhez tettem nem is kapcsolt ki a kijelző. Illetve utána mikor fel akartam oldani a telefont, kiírta, hogy ne takarjam le a szenzort (tehát bekapcsolt a zseb mód), de pár mp után el is tűnt. Megnéztem a teszt menüben a proximity szenzort, de nem írt ki semmilyen értéket (ugye 0-át vagy 5-öt kellett volna). Megnéztem egy másik telefon kamerájával és egyébként megy a szenzor, mert világít, miközben nem működik. Egy újraindítással mindkétszer megjavult. Szerintetek szoftveres vagy hardveres hiba lehet ezek alapján?
-
siskad
őstag
Sziasztok! Újra visszatértem Mi 9T Pro-ra, egy P30 Pro-ról váltottam. MIUI 12 van fent, de ami eléggé zavar így 2 nap használat után, hogy egyes animációk, de legfőképp az alkalmazás bezárás animáció durván szaggat. (Gesztus vezérlést használok) Utoljára MIUI 11-el használtam ezt a telefont, de nem emlékszem hogy lett volna vele ilyen problémám. Erre tudtok valami megoldást? Vagy egyáltalán nálatok is ilyen?
-
siskad
őstag
válasz Tomi_Ohl #5306 üzenetére
A szuper háttérképet kb. azonnal kikapcsoltam, azt hittem azért szaggat ennyire. De nem változtatott semmin. A csíkozódáscsökkentő nálam ki van kapcsolva.
De utánanéztem redditen és láttam hogy sokan jelezték hogy nekik is ilyen. A megoldás rá pedig hogy egész egyszerűen le kell cserélni a gyári ikonokat valami más témában lévőre. Mióta ezt megtettem nincs szaggatás -
siskad
őstag
Az animációk szaggatása úgy tűnik megoldódott a gyári ikonok lecserélésével. Viszont így pár nap használat után ami feltűnt az a merülés. Emlékszem hogy kb. fél évvel ezelőtt mikor utoljára használtam ezt a telefont még MIUI 11-el, volt hogy 10 óra körüli SOT-okat is összehoztam, természetesen nem minden nap, de azért az átlag olyan 7 óra körül volt. Ezzel szemben itt a mai akkuhasználatom. Van valakinek ötlete hogy ez miért ilyen botrányosan sz@r? Mellesleg ma reggel nem működött a mobilnetem, csak újraindítás után javult meg, szóval eléggé instabilnak és bugosnak érzem ezt a MIUI 12-őt. Nem akartam custom romokkal szórakozni, de ha ez így marad akkor muszáj lesz.
-
siskad
őstag
Megint nem volt ma internetem csak újraindítás után. Gyanús nekem hogy a volte miatt van. Szerintetek az csinálhat ilyet?
-
-
siskad
őstag
válasz rigoberto #5443 üzenetére
Én is utoljára MIUI 11-el használtam még a telefont, majd amikor visszaváltottam pár hónap után, az első dolog ami feltűnt, hogy az aksi idő a közelében sincs a korábbinak! Olyan időket produkált, majdnem hogy 2 naponta kellett töltenem, kb. mintha lemeríthetetlen lett volna, most meg épp hogy kibírja a nap végéig. Pedig az üzemidejét szerettem ebben a telefonban talán a legjobban. A második csalódás számomra a szaggatás volt, ami szerencsére úgy nez ki hogy a 12.0.3-al megszűnt. Szóval az aksival is csinálhatnának valamit, na de ahogy a Xiaomi mostanában dobálja ki a telefonjait, ugye az újabb modelleket is el kell adni valahogy...
[ Szerkesztve ]
-
siskad
őstag
Sziasztok! Tegnap este feldobta a telefon hogy van elérhető frissítés, viszont előtte fel akartam tölteni, mert már m. Ma frissítettem volna le, de természetesen eltűnt a frissítés, ahogy ez a Xiaominál szokás. Régebben is jártam már így, de már nem emlékszem, hogy ilyenkor mennyi idő szokott lenni még újra feldobja?
-
siskad
őstag
válasz Tomi_Ohl #6205 üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek! Valóban le kellett volna tölteni, úgy emlékeztem hogy rá is nyomtam, de hát ezek szerint nem. Annyira nem sürgős, csak ha akár hetek is eltelhetnek akkor gondoltam rá hogy feldobom manuálisan. De pár napot várok, aztán ha nem jön semmi felrakom.
-
siskad
őstag
válasz jonnyjoker01 #6618 üzenetére
A kamerás részt meg tudom erősíteni, van a családban Poco F3 is és valóban gyengébb annak a kamerája.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest