Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Hagyjuk már ezt a 3-5 napot. Én éppen most szívok a DHL-el. Hétfőn rendeltem és még semmi.
Vagy én vagyok az 5 nap?
Egyébként nem értem, mert az enyémet is kedden feladhatták volna. Miért vártak szerdáig????[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Attipapa
aktív tag
Már megrendeltem október 31-én. Eddigi rendeléseimet 10 napon belül megkaptam, de most gond van a postánál. A xiaomiworld.com-on ez olvasható:" Notes: According to queue in overseas, Singapore post storage is full now. Hence, if you choose normal / Singapore posts that will delay a long delivery time. Between Nov. & Dec., customers are better to choose DHL post for fast delivery."
Már részemről késő, de azért köszi. Nov 4-én postázták de a track még nem él.
A posta honlapján nem frissül semmi 2 napja : We are experiencing a high volume of queries at the moment. Please try again later[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest