Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- 🖥️⛅
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
válasz ginola #14207 üzenetére
Amint írtam, ha nem látnám, hogy mit raktam rá, azt hinném, hogy a heti verzió a MIUI v6 4.4-ből.
Minden újítás, ami megjelent a heti romokban ebből vettek ki. viszont most 2 órája nem babráltam a telefont, és még mindíg 100% az akku. Ez nem lenne rossz, ha nem a kijelzéssel van gond esetleg. Nem lehet összehasonlítani egy CM12-vel, vagy másik Lollipop-os ROM-al, mert" kinek a pap kinek a papné", viszont gyorsaságra,teljesen megegyeznek szerintem.Nagyon stabilnak tűnik.A CM12 -nek a legújabb 05.03.22-i változata is szarakodik a mikrofonnal, ami 8-10 hívásonként előjön, úgyhogy ezzel felhagytam. Az Iván első kiadása, amit Neked is küldtem, az volt ilyen stabil, mint amilyennek ez látszik most. Csak hát ez MIUI,nem natív Android.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest