Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
Az üzemidővel küszködőknek ajánlanék 2appot.
Cpu Sleeper: kikapcsolt kijelzőnél csak egy magot enged aktiválódni.
Lux: a fényerőt lehet vele nagyon jól, sávosan szabályozni.Nekem ezek sokat segítettek.
-
Gabó75
senior tag
válasz DIEGO15 #1151 üzenetére
Tegnap délután óta, miután a multilang-ot felraktam mindkét rendszerre nincs a médiaszerver a fogyasztók között.
Éjszaka 7.5 óra alatt normál módban 3%-ot fogyasztott 2G-n wifi-vel. Pedig a Vibert is visszaraktam tegnap. Ma updaterrel feltoltam a CWM-et is.
Honnan tudom kiválasztani, hogy melyik rendszer induljon el? -
Gabó75
senior tag
Vagyula: Köszi!
Honnan tudom a névjegyekhez rendelt képeket nagyobbra venni? A V5 promó képeken jó nagyok képek a hívás adatainál.
A fogyasztás most teljesen jó, nem tartja ébren a médiaszerver a telót.
-
Helltak
őstag
Beálltak én is a sorba, felraktam v5-öt
Csak simán wipe cachet csináltam, eddig jónak tűnik eddig csak a control panel nem jó, jó az ha kicserélem arra ami a 3.2.2-nél volt vagy már nem is tudom melyiknél pontosan.Szerk:
Újraindításnál lesz majd az 5 választási lehetőség?
Na az nagyon hiányzik[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
buca84
őstag
Kb mikor lesz végleges a v5? Vagy már kiadták és csak foltozgatják?
-
jilian
addikt
Akinek v5 van fent, legyen oly kedves a gyári email klienst próbálja ki hotmail/gmail -es fiókkal.
Nekem sehogy sem jó....
"várakozás a szinkronizálásra" címszó alatt, kajálja az aksit.
Se wifi, se mobilnettel nem jó.
Ha külön letöltöm az app -ot a store-ból, akkor természetesen jó. -
®abstract®
őstag
sziasztok!
az ibuygou rol megrendeltem a telot feb.23an es azota nem kaptam+
az oldalukon a track number rovatba beirtam a szamsort tovabbitott es ott lattam a telot hogy fizetve van es uton..ehez kepest a tegnapi mailemre se valaszoltak.megfeledkeztek rolam?Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
DIEGO15
őstag
válasz ®abstract® #1163 üzenetére
Dhl en nézted a nyomkövetést?
Ha ott nem találod meg, akkor írj az anna@ibuygou.com-ra, természetesen angolul.[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
válasz ®abstract® #1165 üzenetére
Akkor nem adták fel, ha a tracking numberre nem ad találatot a dhl. Én Annaval tartom a kapcsolatot, eddig mindig válaszolt fél napon belül, bármit is akartam.
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
válasz ®abstract® #1168 üzenetére
Ha jól tudom, ez már meg lett kérdezve. 2év és az utat nekünk kell állnunk.
-
hera77
csendes tag
A v5-ben a naptár ikonja mindennap átvált az aktuális napra.Ezzel kapcsolatban kérdezném,hogy ennek alapból működnie kéne?Mert nekem csak úgy szokott hogy ki-bekapcsolom a telót.
-
Wajk
addikt
nálam sem, igaz, én nem használom igazán az appot.
(restartkor (vagy Launcher újraindításkor) természetesen frissül)(#1161) buca84: hibátlan ROM nincs, mióta világ a világ
De nekünk az a jó dolgunk van, hogy hetente jön frissítés.Szerintem pár hét múlva gatyába lesz rázva a V5,
most sem érzek vészes hibát, de kis kiforratlanságot igen.
De ezért is nevezik ezt a szériát Fejlesztői kiadásnak.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
sLINKy
tag
Kéne nekem cyanogen rá valahogy
"Kérdezz! A kérdés ingyen van, a tudatlanságért megfizethetsz."
-
bzsolt99
tag
Üdv!
Lehetne esetleg egy 0. hozászolást szerkeszteni szerintem.Mert én is veszek ilyen telefont és egyszerűbb is lenne ha minden egy helyen lenne nem kéne keresgetni. -
buca84
őstag
válasz vagyula #1183 üzenetére
Ez nem is hangozna rosszul.
Nexusra már rátették. Bár gondolom kifejezetten erre is fogják fejleszteni. -
Monyos
aktív tag
Ha jól értelmezem akkor a holnapi update elég hasznos lesz.
A túlméretezett gomb aláírásokat is javítják.
[link] -
katalin888
aktív tag
Ezt olvastam egy angol forumon, remelem ti tudjatok cafolni az utolso 2 bejegyzest!
MIUI:
Amazing soft and smooth UI
iPhone style UI handling
More stress on visible features/elements
phone heats up
fast battery drain -
Gabó75
senior tag
válasz katalin888 #1187 üzenetére
Cáfolom:-)
Kevesebbet fogyaszt a V5, mint a V4. Bár akinek nem volt gondja a médiaszerver állandó ébren tartó hülyeségével, annak V4-en is jó volt.
A telefon nem melegszik. -
mumk1
addikt
válasz katalin888 #1187 üzenetére
A melegedés szerintem is marhaság. A HOX, vagy a Meizu MX2, sőt még a Nexus 4 is, sokkal jobban melegszik. A fogyasztás meg mindig felhasználó függő, de azt azért el lehet mondani, hogy a MIUI szeret falatozni és nem csak ezen a vason, hanem úgy általában.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Monyos
aktív tag
Én azt vettem észre, hogy inkább a kijelző alsó részénél érezni, hogy dolgozik a VAS. És az a rész elég ritkán van tapizva,tehát egyáltalán nem zavaró.
A hátulján pedig tényleg minimálisan érezni csak.+
Ha nem gyilkolom egész nap, akkor nekem kihúzza a ~2 napot. (Reggel lehúzom a töltőről, másnap este kell újra feldugni.)
Persze gyakran már este kéri a kakaót.[ Szerkesztve ]
-
Mörgh!
csendes tag
Örülök hogy azt írjátok, hogy a többi jobban melegszik, mivel a tesztben is ezt olvastam, ugyanakkor kb 10 perc pdf olvasás, aktív lapozgatás meg keresgélés után a kijelző érezhetően meleg lett. A hőt nyilván nem a kijelző generálja, hanem az ahhoz közel lévő proci, tehát a hőérzet nem a hátlapon érződik, és így felhasználói érzet szempontjából kevésbé érzékelhető, de attól még van.
-
mumk1
addikt
Azzal meg kell barátkozni, hogy ezek az új sok magos készülékek hajlamosabbak a melegedésre és mivel csak passzív hűtés van, egyből lehet érezni kívül is. Az viszont komfort szempontjából tényleg nem mindegy, hogy kézbe véve, hol süt legjobban. A HOX Tegrája, pont a kamera alatt izzott, a Meizu MX2 meg a jobb felső sarkán a bekapcsoló gombnál nyomta a meleget. A Mi2 az akkun keresztül tényleg alig melegszik a többihez képest, én ilyen szempontból teljesen elégedett vagyok vele.
Szombaton például lehúztam vele 600km-ert, úgy hogy végig töltőn volt, közben ment rajta a Waze, sütötte a nap a szélvédő alatt és ennek ellenére alig melegedett. Úgy hogy nem rossz ez.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
jilian
addikt
Most, hogy így az aksiról van szó...
- nektek egész éjjel a töltőn van?
- és akkor is használjátok amikor töltitek?egy jó tanács:
Ha kímélni akarjátok az aksit, ne töltsétek nagyobb amperrel mint amit a gyár kiad hozzá. -
®abstract®
őstag
nos,úgy tűnik,hogy én az elégedetlen vásárlók táborát fogom erősíteni.
február 22-én rendeltem meg az ibuygou-ról a mi2-t és kértem hozzá a 3100-as akkut is.visszaigazolták a vásárlásomat és az oldalukon láttam,hogy fizetve és szállítás alatt a 2 termék.néhány napja írtam nekik mizu van de nem válaszoltak.annának is írtam ő válaszolt a mai napon,hogy elnézést kér de ne holnapra kérjek már tracking numbert...holnap lesz 2 hete,hogy elfogadták a rendelésemet és azóta is várom. vajon miért feledkeztek meg rólam?a telefon vagy a nagy akksi miatt csúszik a rendelésem?
1 szerűen hihetetlen,hogy ennyire el vannak csúszva!Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
jilian
addikt
válasz ®abstract® #1196 üzenetére
Az aksi miatt!
Nekem is majd 1 hetet állt a telefonom náluk emiatt.
Pénteken érkezett meg nekik a szállítmány, hétfőn feladták, szerdán már BP-n volt...szerk.:
Nem lehet tudni mikor lesznek már a 3100-es akuhoz hátlapok??
(#1198) DIEGO15
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest