Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
Ha füledhez teszed a vinyót csendben talán hallhatod, hogy kattog, de nem bír elindulni szegény. Ez azért van, mert nem kap elég áramot a vinyó.
Ezt úgy tudod orvosolni, ha beszerzel egy aktiv usb elosztót (aktív hub). Ennek az a lényege, hogy az elosztóhoz van egy adapter is, amit a konektorba dughatsz. Így - és ismereteim szerint csak így - menni fogva cuccos gond nélkül!
-
atravel
tag
Így van, ahogy winben írta. Nekem egy 320 GB-os vinyóm van, amit megpörget, leáll, megpörget, leáll. Kevés a delej.
Tegnap próbáltam egy 1 TB-os Samsung vincsivel. Az természetesen tápos volt. csatlakoztatás után kb fél percig csak pörgött a lemez. utána elsötétült a kijelző, majd további fél perc múlva kijelző visszatért. Értesítési sávon USB hibakeresés, eszköz előkészítése. Majd kijelző elsötétült és 1-2 perc után nem vártunk tovább. Ezek után csak a reset gomb segített.
Ha táppal elindul, akkor a filekezelő, sda alatt lesz felmountolva valószínűleg. úgy, mint a pendrive.
[ Szerkesztve ]
-
winben
aktív tag
Ha rá van dugva a töltőre és ki van kapcsolva egy módszert tapasztaltam ki ahhoz, hogy meglessem - tölt-e:
röviden, de határozottan megnyomod a power gombot (mintha fel akarnád ébreszteni bekapcsolt állapotban a képernyőzártból). Nekem ilyenkor a képernyőn megjelenik egy bazinagy akkumulátor, ami a töltést jelzi...
Nameg persze írja angolul, hogy nyomjam hosszan a bekapcs gombot, mert ő amúgy most tölt... -
tjb007
nagyúr
"A gyári lejátszóján kívül, tud valaki egy jól paraméterezhető film lejátszó programot ajánlani ?"
MX Video Player, MoboPlayer
"Kikapcsolt állapotban senkinél nem jelez vissza valami fényjelzés , vagy más, hogy az eszköz töltés alatt van ???"
Led és semmi egyéb fényjelzés nincs, csak (mint azt winben is írta) a töltést jelző animáció látható a képernyőm ha valamelyik fizikai gombot megnyomod.
rávaló, normális képernyővédő fóliáról tud valaki ?
Pont ekkora méretű, pont erre a készülékre szánt kijelzővédő fólia nincs.
-
Victoryus94
őstag
A WayteQ nem forgalmaz másik töltőt.
Viszont nekem az xPAD töltőre ez van írva:
GOSPELL (tehát lehet, hogy a GOSPELL töltőknél találsz ugyanilyet, csak hoszabba, de ha nem, az sem baj).
A lényeg, hogy bármilyen töltőt használhatsz hozzá, ami megfelel ezeknek a feltételeknek:
A csatlakozó része passzol a tablethez
A kimenet 5V-2A
(jah a és a bemenetre figyelj oda, hogy eu-s szabvány legyen: 220-240V(itt lehet nagyobb az eltérés, lehet akár 100-300V is, de idehaza 230V körüli..) , 50Hz(ez sok helyen 50/60Hz, tehát Amerikában is jó, meg nálunk is, tehát az is jó) 0.5AU.i.: Nem tudom, az xTAB töltője mennyire tér el tőle. Érdemes összehasonlítani. A lényeg, hogy a fásárolni készült töltőn lévő kimeneti feszültség megegyezzen a WayteQ által forgalmazotton lévővel. A bemeneti feszültség pedig az otthoni hálózatoddal.
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
-
Chapel
addikt
Védőfólia és hosszabb töltő az mindenképpen jól jön, majd jelezd hogy sikerült
Egyébként azt a tokot az edigitalban is lehet kapni, 4990.- ha jól emlékszem.Korábban már írtam többször, 3D-s játékokat, tehát pl Gta 3 meg hasonlók, futnak szépen nektek? Nekem egy sem indul,illetve belefagy mindenbe ami 3d...egyedül az Angry Birds megy
x-tab70i[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
ClaydovE
aktív tag
én innen vettem még pár hónapja hosszabb töltőt 2 darabot. Sajnos most náluk se látom, hogy lenne raktáron. Azt nem láttam konkrétan melyik típushoz keresed az az xpad-70-hez való, de most az xtab-70i-hez használom, de persze jó az a sima xtab-70-hez is.
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: ClaydovE
-
Prien
addikt
A kevés is több a semminél.
-
ClaydovE
aktív tag
Nem, fény felé tartva is megnéztem miután letöröltem róla a lenyomatokat és makulátlan a felület. Igen tokban tartom a mostanit, az előzőt meg a gumírozott gyári tokban tartottam, de sokat volt asztalon táskában védelem nélkül sőt néha pakoltam rá ezt azt.
Üdvözlettel: ClaydovE
-
Prien
addikt
Nekem is ilyen van,a 70i-hez, csak Telenoros, egyszerű az egész, én számítógépen kikapcsoltam a pin kód kérést, a csatlakozás automata és bekapcs után már szórja is a jelet.
A tabon meg értelemszerűen rácsatlakozáskor beírod a hotspot jelszavát (hogy idegenek ne csatlakozzanak rá), aztán hasíthat is a net.
Más kérdés, hogy jelen ICS szoftverrel még néha dobálja a kapcsolatot, szakadozik, de jön a frissítés, nagyon várjuk!Más: a böngészőben a zoomoláskor a kockásodásra van megoldás jelen romon? (70i) Vagy frissítés megoldhatja?
A kevés is több a semminél.
-
tjb007
nagyúr
-
Prien
addikt
Ezeknek a cuccoknak pont az a nagy előnye,hogy nem kell kábeleket dugdosni, hanem csak wifi be és kész. Vagy neked jobban tetszik egy 10 centis kábelen fityegve?
Én kényelmileg odáig fajultam már,hogy távirányítós dugaljba tettem a routerem, így már hozzá sem kell nyúlnom csak a távirányítóval vezérelem. Ha kap áramot, felébred és csatlakozik egyből, 10 mp alatt van a lakásban internet.
Lecsatlakozás után 10 percig még szórja a jelet, utána alvó módba kerül.A kevés is több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest