Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Oké annyira jó hogy biztos azért hoznak heti 50+ gépet hogy kéne a sb beépitett fsadéka helyett valami normális hogy a gyerek játszhasson.A legkisebb ati ami most kapható diszkrét kártyásba is legalább háromszor erősebb 3d-be plusz nincs benne háromezer garfikai bug,majd a hétvégén meglesem evvel a driverrel mi válttozott.
-
leviske
veterán
Azért ez szerintem nem így megy. Ha lehetne nyomni izomból a GPU piacot, akkor 2010-ben letolták volna a piacról az AMD-t és az nVIDIA-t.
Az IGP piac helyzetére meg én nem verném a mellem, miután nem a technológiai fölényük miatt tartanak ott, ahol.
(#23) blackrulz: Azért én nem félteném az AMD megoldásait. A Sabine ahhoz túl friss, hogy következtetni lehessen a terjedésére, a Brazos meg ahhoz képest, hogy meg kellett törnie az Atom monopol helyzetét, átkozottul jól áll.
-
törölt tag
ezt azért gondold már át légyszíves. ha végre hanyagolná mindenki a szutyok intel igp-ket akkor végre pl az amd apuk is el tudnának terjedni. nem az a baj hogy nincs rájuk igény (és reggeli fogmosás előtt bármikor kétszer verik el az intel igpket csipás szemmel is) hanem minden gyártó az intelt erőlteti, vajon miért? hát nem azért mert olyan durván jó teljesítmény neadjisten fogyasztás mutatókkal rendelkezik... azért egy addikttól többet vártam volna...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest