- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uh, ez nekem rettenetesen ronda és számomra pehelykönnyű.
3310 amúgy sem szívem csücske,sajnos engem érint a probléma, Quakes- időkből megmaradt ez a csapkodás. Már próbáltam csuklószorítóval is játszani, de úgy is néha beletrafáltam. G203 szerencsére bírja, szenzációs ebben a szenzor. -
DonaldJames
tag
Egész jó kis egér.
-
nalaca000
tag
Köszönöm a válaszokat.
-
Vanir
veterán
válasz
nalaca000 #10 üzenetére
Nehéz elmagyarázni, de itt van két példa: [link] [link]
freeknight:
Inkább olcsóbban G102/G302 vagy rival 100/95.
A Rival 100/95-nél mérföldekkel jobb ennek a szenzora, gombjai, görgője.
És ahogy írtam a cikk végén is, a G102 kiváló alternatíva, de ha nem kényelmes a forma, akkor ennek is lehet adni egy próbát.ribizly: Amíg veszik a hulladékot is, addig nem hinném, hogy elsődleges érdekükben állna.
-
freeknight
őstag
Ez tényleg brutálisan ocsmány, és én azt sem tudom elképzelni, hogy ezek az undorító lyukacskák kényelmesek lennének.
Inkább olcsóbban G102/G302 vagy rival 100/95.
nalaca000: oldalról, átlósan csapod lefelé az egeret nagy sebességgel, és nem vízszintesen. 99%, hogy téged nem fog zavarni, csak extrém low sense playereknél szokott előjönni, de náluk is csak akkor, ha brutálisan bánnak az egérrel.
-
ribizly
veterán
Jó látni, hogy a legtöbb gyártó normális egerek gyártását kezdte el.
Kíváncsi vagyok mikor kezdi el az a4tech, hama, speedlink is a dömpinget. -
nalaca000
tag
Köszi a tesztet. Kiváló mint mindig.
Meg tudná valaki mondani, hogy ez mit jelent: A tilt-slam teszten viszont természetesen megbukik, azaz a döntött irányú lecsapást nem szereti, és kipörög tőle? Főleg a döntött irányú lecsapást nem értem. Nem tudom elképzelni.
-
Vanir
veterán
Most előjöttek a régi /b/-s emlékek, amikor naponta volt 2 ilyen thread a lótuszmagházakkal meg minden egyéb rondasággal.
tálusz: Igazából gyakorlati hátránya nincs, abszolút nem érezni fogás közben.
Fred23: Engem annyira nem mozgatott meg, de majd egyszer letesztelem, ha lesz rá időm és lehetőségem.
sanyi0627: Egeret nem a kinézetéért veszünk.
Amúgy tényleg nem szép.
-
sanyi0627
senior tag
Köszi a tesztet.
Tudásra stb nem rossz egér de a kinézete valami förtelem szerintem. -
Fred23
nagyúr
Köszi a tesztet! Nekem ez túl pici lenne, de alakra bejövős. EZ sokkal érdekesebb számomra még mindig.
-
tálusz
tag
Egész jó lett, nekem ez a lyukacsos hátsó rész ami nem tetszik. Köszi a tesztet!
-
Redneck
nagyúr
Nem rossz kis rágcsáló, de tripofóbiásoknak nem ajánlott, így én is kiestem a lehetséges vásárlók közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szimmetrikus forma, kiváló súly, remek szenzor és egy értelmes árcédula, de nincsen rózsa tövis nélkül.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Hegesztés topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest