Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Blindmouse #21 üzenetére
És szerinted mekkora hókotró flotta kéne ahhoz hogy az ország úthálózata 20 perc alatt meg legyen tisztitva?
Amúgy meg ne vicceljünk már, akkor indulj el 20 perccel előbb. De gondolom te szoktál az első hónál a nyári gumisok klubjának összejövetelén részt venni az árokparton
-
törölt tag
válasz Blindmouse #28 üzenetére
Most linkeljek neked pár érveléstechnikai hibáról szóló oldalt? Azzal vitatkozz amit én mondtam, és ne azzal amit te mondasz, mert igy csak magaddal vitatkozol, sok sikert hozzá
Ha arról szeretnél vitatkozni hogy megvalósítható-e értelmesen magyarországon hogy havazáskor 20 perc alatt le legyen takaritva az összes út (ezt szeretnéd te), arról szivesen vitatkozok és könnyedén bebizonyitom hogy mekkora hülyeséget beszélsz
-
pigster
senior tag
válasz Blindmouse #8 üzenetére
A kis szemetek! Hát nem áttolták Magyarországra a havat?!
-
titán
válasz Blindmouse #111 üzenetére
Pont ezt irta a kollega is, hogy fogalma nincs az embereknek kihez tartozik az utszakasz es megis a kozutasokat szidjak. Holott lehet semmi kozuk ahhoz az uthoz. Itt nalunk is szigoruan el van osztva mitol meddig kinek a feladata. Szerencsere felenk nagyon odafigyelnek az utakra/jardakra. A kozutkezelo es az onkormanyzat is megfeleloen vegzi a dolgat e tekintetben. Meg a buszmegallokat is kitisztitjak bobcatekkel.
20 eve kint vagyok az utakon, nem emlekszem ez ido alatt 1-2 napot leszamitva, mikor ne lehetett volna kozlekedni. A legutobbi marc 15-i hofuvasban elakadtam az emelkedon, meg a tobbi arra kozlekedo is. Vartam fel orat es mivel nem jott hivatalos szerv, beszoltam a tuzoltoknak. Elkertek nevet es pontos helyet, fel oran belul ott volt egy tucat tuzolto/katasztrofavedelmis es sorban huztak/astak ki az autokat.
[ Szerkesztve ]
-
balazs0102
senior tag
válasz Blindmouse #111 üzenetére
Te mennyire egy buta ember vagy
-
válasz Blindmouse #116 üzenetére
"azért magasabb az életszínvonal, mert eltakarítják az utat."
Érdekes elmélet. Kár, hogy nem igaz, mert a mostani életszínvonal a korábban felhalmozott javak eredménye, aminek következtében nagyobb lendületete van a gazdaságnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest