- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacas1981
újonc
Nagyon jó a fogpiszkáló!!! Ki gondolta volna!? Annyi hogy én késsel kicsit megfaragtam, lapítottam a végét, hogy szépen becsússzon az aljáig. Rengeteg szöszt kitakarított, amit tűvel gémkapoccsal nem tudtam kiszedni! Köszi a tippet! Üdv., Laci
-
m0h0senator
őstag
Ahol a mikrofon hangszórók vannak ne fújkáljunk semmit befelé. főleg hogy az USB-C is zárt csatlakozó ahogy a lighting is. Mert aztán se mikrofon se csengőhangszóró jobb esetben csak halkabb lesz. Száraz fogkefe teljesen jó ez egy telefon nem okoz hajszál karcot. Egy jetblack iphone 7-en sem okoz fogkefe hajszál karcot.. Fogpiszkáló ha elég vékony még megoldás lehet. De a sűrített levegő teljesen felesleges nem fog megmozdulni ha annyira mélyen van és összetömörítve...
-
icemad
nagyúr
válasz
astorre19 #24 üzenetére
Azzal óvatosan.
Vannak műszerész kompresszorok, amik jók, de nem hiszem, hogy minden háztartásban van.
A bolti flakonos sem rossz, de azt kb 20-30 centiről kell(ene) használni, mert könnyen lecsapódik és megfagy.
Az egyik ismerősöm puha sörtés fogkefét használ. Ez sem túl jó, mert apró karcokat csinál. -
astorre19
aktív tag
Hasonló problémával küzdök.Fogpiszkálóval siekrült kicsit kitakarítani,de nem az igazi még mindig.Gondoltam sürített levegővel esetleg megfújni?
-
Rimuru
veterán
-
válasz
philoxenia #19 üzenetére
De akkor minek ha tokban tartod
-
mandalor123
csendes tag
Nekem is S8am van de ilyen problémám még nem volt a másfél év alatt igaz én csap alatt szoktam lemosni szappannal az egész mobil pár hetente
-
válasz
philoxenia #10 üzenetére
Ezt a legelső töltéskor elhagyod
-
alcsa
senior tag
válasz
philoxenia #15 üzenetére
Izzadtam rendesen közben
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
alcsa
senior tag
válasz
philoxenia #12 üzenetére
Políroztam
-
Somatom
veterán
válasz
philoxenia #10 üzenetére
Sztem a mágneses adapter jobb ... lenne, ha működne az OTG funkció is (meg, a Samsungok egyéb extrái, pl. a hang és képkimenet). De, aki csak töltésre, meg PC -s adatkapcsolatra használja a portot, annak jó megoldás.
-
alcsa
senior tag
válasz
m0h0senator #9 üzenetére
Egyszer élünk
.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
m0h0senator
őstag
Fémmel nyúlkálni a telefon töltőcsatlakozójába szerintem nem túl okos ötlet....
-
.Szaki.
addikt
Ahogy az előttem szólók is említették ez nem USB Type-C specifikus dolog, Lightning és Jack csatlakozó esetén is gyakori az ilyen, de szerintem ez az összes csatlakozóra igaz. Főleg olyan eszközöknél, amiket az ember zsebben hord.
Én általában szoktam egy kis levegőt nyomni bele és utána valami nagyon vékony célszerszámmal szoktam kiszedni. Volt olyan is, hogy az iPhone csatlakozójából lehetetlenség volt kiszedni, mert látni sem lehetett, bevittem egy iStyle-ba és 5 perc alatt kitisztították.
-
hNp88
aktív tag
én vékony injekciós tűvel szoktam kipucolni
-
gondoni
csendes tag
Pont ugyanerre a megoldásra jutottam néhány hete a microUSB csatlakozómnál, meglepő mennyiségű szöszgombócot vakartam ki a csatlakozóból.
Némi fogpiszkáló-tuningot még intéztem, kis faragással vékonyítottam rajta. -
sketchifun
senior tag
Ez valóban nem jelenthető ki, hogy csak USB C. Nekem már sikerült ezt Jack csatlakozónál eljátszani.
Ami lyuk a telefonon, oda be tud menni a piszok. Ez van.
Apple esetében annyi előny van, hogy a csatlakozó közepén nincs semmi.
-
BoB
veterán
Ez nem az USB-C újdonsága, én már a microUSB-vel is jártam így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Már több mint másfél éve van meg a Samsung Galaxy S8 telefonom, amin már az újabb fajta csatlakozó van rajta, méghozzá...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest