Hirdetés

2024. február 28., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) rdt89


rdt89
addikt

Az a legszomorúbb az egészbe, hogy lehet a te géped is a zsír új készülék, használt vagy rosszabb esetbe a leselejtezett alkatrészekből összerakott termék. Oly sok szemét kerül mostanában a boltok polcaira "új" címszó alatt és oly kevés a tényleg megbízható eladó (jelzem: Magyarországon)! Sajnos ez nem csak a laptopra korlátozódik, mert az autóknál is képesek új ként eladni leamortizált/összetört kikasztnizott szarokat!! A pofátlanság felső foka amit ebben az országban megengednek maguknak az eladók! Szerintük a vevő van az eladóért és nem fordítva, majd szomorúan huzzák a szájukat, ha csődbe mennek és be kell zárni az üzletet. Bocs a hosszú írásért, de ez kikívánkozott. Remélem nem lesz semmi baj a mostani gépeddel. Használd egészséggel! :)

(#2) tDr1v3r válasza rdt89 (#1) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Nálam ha ezt hiszik magukról az eladók akkor elkérem a panaszkönyvet, felkeresem az üzletvezetőt és kettőjük társaságában felhívom a fogyasztóvédelmet.

Disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus

(#3) rdt89 válasza tDr1v3r (#2) üzenetére


rdt89
addikt

Igen ezt kellene csinálni midnen esetbe, hogy észbe kapjanak már, hogy honnan is van nekik a pénzük.

(#4) padrone


padrone
csendes tag

Szerintem érdemes készülék vásárlása előtt bekapcsoltatni a notebookot, és minimum belépni a biosba, több okból is.
Egyáltalán elindul.
Egyáltalán belép-e a biosba.
Megnézni a halott pixeleket.
Ezt bárki meg tudja csinálni, még a nem hozzáértő is, megkéri az eladó tegye ezt meg.
Ha nem nem veszi meg az ember és kész...

Ha valaki kicsit műveltebb informatika terén, egy live linuxot is elindíthat, kb 2 perc.

(#5) Szatyor95


Szatyor95
aktív tag

rdt89: Szerintem ez a gép is a javítottak közül való, holott "alig használt, kitűnő állapotú". Szó se róla, szép állapotban van, de ez csak a külső. Sajnos én is tapasztalom, hogy egyre több dolgot hamisítanak, adnak el újként lepukkant, összetákolt holmikat, és a többi. Nem volt hosszú, és örülök, ha vélemény is kerül ide. Én is remélem, hogy kibírja, bár most már kap egy kis szoftveres felújítást, mivel ezek után nem bízom benne. És köszi. :)

tDr1v3r: Azt hiszem ezt a módszert eltanulom tőled, már beleuntam a csendes, kompromisszumképes, mindennek örülő vevő szerepébe.

padrone: Az volt a gond, hogy elfelejtettem a hülye fejemmel, mivel aznap már vagy 2 órát utaztam emiatt, mivel kétszer mentem be. Örültem, hogy majd' két hónap után végre nem az asztalimat kell használjam, vagy a mobilom, hogy tudjak dolgozni. Szóval az az én hibám, hogy félig tesztelve hoztam el a gépet. Csak azért ezt nem vártam volna. A Linux nem jutott eszembe, mivel az kevésbé érzékeny tapasztalataim szerint. Így a telepített Win7-et indítottam, az meg ment.

Nyugodj békében Integra!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.