Hirdetés

2022. november 28., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5) Szatyor95


Szatyor95
aktív tag

rdt89: Szerintem ez a gép is a javítottak közül való, holott "alig használt, kitűnő állapotú". Szó se róla, szép állapotban van, de ez csak a külső. Sajnos én is tapasztalom, hogy egyre több dolgot hamisítanak, adnak el újként lepukkant, összetákolt holmikat, és a többi. Nem volt hosszú, és örülök, ha vélemény is kerül ide. Én is remélem, hogy kibírja, bár most már kap egy kis szoftveres felújítást, mivel ezek után nem bízom benne. És köszi. :)

tDr1v3r: Azt hiszem ezt a módszert eltanulom tőled, már beleuntam a csendes, kompromisszumképes, mindennek örülő vevő szerepébe.

padrone: Az volt a gond, hogy elfelejtettem a hülye fejemmel, mivel aznap már vagy 2 órát utaztam emiatt, mivel kétszer mentem be. Örültem, hogy majd' két hónap után végre nem az asztalimat kell használjam, vagy a mobilom, hogy tudjak dolgozni. Szóval az az én hibám, hogy félig tesztelve hoztam el a gépet. Csak azért ezt nem vártam volna. A Linux nem jutott eszembe, mivel az kevésbé érzékeny tapasztalataim szerint. Így a telepített Win7-et indítottam, az meg ment.

Nyugodj békében Integra!

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.