Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó kis cikk, esetleg van olyan oldal ahol a különböző csatlakozó konzolok is elérhetőek? Jelenleg én is egy Js4000 kezdtem most,de a sport eszközökre való felrakása néha nem az igazi vagy igen csak nagy gondott okoz.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
szabieable
aktív tag
válasz Luck Dragon #1 üzenetére
Mire gondolsz? Csatlakozókat nem szereztem be mert a 3 SJ-hez jött egy csomó anno és nagy része még kipróbálva se volt. Van amiből nem vennék utángyártott változatot mint pl a vízálló ház, de normális használat mellett egy sima műanyag csatlakozó nem hinném, hogy sokkal gyengébb eresztés lenne mint a gyári GoPro féle ( volt már erre is ellenpélda, de mérlegelve az eredeti vs utángyártott árat nem biztos, hogy megéri a felárat )
-
válasz szabieable #2 üzenetére
Az igazi elképzelésem egy menetes szár lenne mind a kettő végén ,ami legalább egy vagy kettő ponton állítható lenne a dőlés szög iránya
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Windows 10
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Psp Go makulátlan 16 GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G2: i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari
- ASUS TUF Gaming RTX 3060TI OC
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" FHD+ I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest