Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Általános információk/segédletek Suste-HeadLess OpenWRT-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
A biztonság kedvéért rákérdezek:
841N V9-re ha felteszem a megfelelő openwrt-t akkor arra is rámehet a mentésed? -
osztraksajt
őstag
Feltettem a TP-LINK 841N V9.2 routerre a backup változatot, hibátlanul működik.
Ipdns támogatás, PPPoE, wifi WPA2, DHCP tesztelve.
-
osztraksajt
őstag
Működik mindenkinek a v4-ben az IPDNS.HU támogatás? 2 roterre is feltettem most (841N, és 1032NDv2), de egyiken se látom az ipdns.hu-n hogy frissülne. Copy-paste felhasználónév/jelszó, nulláról újra felvétel és többszöri újraindítás megvolt de sajnos semmi.
-
osztraksajt
őstag
Az általad linkelt BB-t tettem fel a 841-re utána mentést, más semmit, az T-online ADSL-en lóg. A 1043-ra pedig a komplett v4 firmware ment fel, semmit nem nyúltam hozzá, csak a webes felületen beállítottam amit be kellett, az egy Digi PPPoE hálózaton. A wget csomag nem szerepel a szoftver fülön egyiknél sem.
-
osztraksajt
őstag
config service 'IPDNS'
option check_interval '10'
option check_unit 'minutes'
option force_interval '72'
option force_unit 'hours'
option service_name 'ipdns.hu'
option password 'XXXXXX'
option domain 'XXXXXX.ipdns.hu'
option username 'hajduvet1'
option enabled '1'
option ip_source 'network'
option ip_network 'wan' -
osztraksajt
őstag
-
osztraksajt
őstag
A 1043ND V2 ipdns.hu támogatás működik. Hogy mitől javult meg fogalmam sincs, de a kötőjeles felhasználó névvel is tökéletesen megy.
Most a 841 V9-ről az infók:
Guest wifi (vendég wifi) létrehozása - Működik, tesztelve
Crontab szerkesztő (wifi időzítés segédlettel) - Működik, tesztelve
Szöveges fájl szerkesztő (fájllista segédlettel) - Működik, tesztelve
ipdns.hu kliens - Nem működik továbbra sem bármit követek el vele. -
osztraksajt
őstag
válasz osztraksajt #207 üzenetére
Felélesztettem TFTP-vel a routert. Szívattam is magam vagy 1,5 órát mire rájöttem hogy Factory image kell nem Sysupgrade... Onnan ment egyből. Jó hogy V9, így nem kell már soros kábellel tornázni.
Viszont feletettem az általad késztett v9 buildet, és ugyanaz a jelenség, a router nem válaszol semmire a firmware feltöltése után, többször is megpróbáltam, mindig TFTP firmware visszatöltés lett a vége. Természetesen MD5 ellenőrzés, minden próbálkozás megvolt.
-
osztraksajt
őstag
Felment a legújabb build a 841N V9-re, egyből indult, régi beállításokat visszatettem, hibátlanul működik.
Az IPDNS pedig azonnal pöccre követi az WAN IP-t. Csináltam pár le és visszacsatlakozást, gyakorlatilag abban a másodpercben frissül ahogy felépül a kapcsolat.
Nagyon hálás vagyok az önzetlen munkádért.
-
osztraksajt
őstag
1043NDv2 4.0 suste@OpenWrt Barrier Breaker 14.07
Az mitől lehet hogy az usb-n rácsatolt hdd (/mnt) egy pár perccel újraindítás után átmegy read-only filesystem-be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs