Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:34:36

LOGOUT.hu

-= Sony Xperia Z3 Compact =-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17051) demars válasza emiki6 (#17029) üzenetére


demars
addikt

+1
Nagyon sokan nem is ismerik ezt a fórumot és elégedetten használják ezt a készüléket! Többek között öcsém is... Neki előbb volt meg, Ő "szakember" (fúr, vés, hegeszt, ás) és bírja! Bevitte simán a medencébe, videózott, stb... Semmi baja!!!
Ez egy k.va jó készülék! (aki kifog egy hibásat az persze más véleményen van)

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#17052) bunkomen válasza Valaki87 (#17050) üzenetére


bunkomen
tag

Tavaly augusztusban beázás miatt fődarab cserés volt. Új alaplap, új külső. Gondolom új kijelző is. Utána is sárgás volt. Nem gondoltam volna, hogy létezik ebből is több verzió.

Üdv

(#17053) Valaki87 válasza bunkomen (#17052) üzenetére


Valaki87
senior tag

hát kérdés milyen kijelző volt/maradt nekik raktáron.
1,5 éve vettem kb 2 db z1c-t, egyiket magamnak egyiket barátnőmnek.
és akkor vettem észre, hogy nekem AUO panelos volt ez az ocsmány sárgás :) , a barátnőmnek meg JDI a szebbik panel.

[ Szerkesztve ]

(#17054) slay007 válasza Valaki87 (#17053) üzenetére


slay007
csendes tag

Azt milyen programmal nézed meg hogy milyen panelos?

¸¸Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz" ¸¸Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak. " ¸¸A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva. "

(#17055) Valaki87 válasza slay007 (#17054) üzenetére


Valaki87
senior tag

Anno 4.3 alatt lehetett, de ha jol emlekszem root-tal.
Igazabol 14w11-tol felfele mar JDI panellal adtak.

[ Szerkesztve ]

(#17056) #19784448 válasza slay007 (#17054) üzenetére


#19784448
törölt tag

Vannak neten összehasonlító képek. Azok alapján könnyű eldönteni hogy milyen panel. Sajnos az enyém is auo volt és nagyon zavart néha.

(#17057) gegekutasi


gegekutasi
újonc

Üdv.Mindenkinek!Rengeteg hozzá szólást olvastam,de amit keresek nem találtam.Három hetes Z3c-m bekapcsoló gombja elromlott. Tudom használni, de zavaró,hogy néha ha még is kikapcsolom,órákig kell vele bajlódni mire újra bekapcsolódik.Járt már valaki így,szerviz nélkül nem megoldhatatlan?Köszönöm a választ előre is. :R

(#17058) emiki6 válasza gegekutasi (#17057) üzenetére


emiki6
veterán

Szervíz nélkül semmi, mert ha hozzányulsz (szétszeded, megjavítod), akkor bukod a garit, úgytudom.

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#17059) Williamgrant válasza gegekutasi (#17057) üzenetére


Williamgrant
veterán

Jól tudják mások is, irány a szerviz. Ha tudod, hagyd ki belőle a szolgáltatót (ha onnan van a teló) és egyenesen menj a Cordonba.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#17060) Gondwana válasza gegekutasi (#17057) üzenetére


Gondwana
addikt

Z1c ugyan, de ugyanùgy kellene, hogy működjön Z3c-n is: AutoScreenOnOff - nàlam tokbòl kivéve màris bekapcsolòdik, ha olvasàs közben kikapcsol és lusta vagyok fogàst vàltani, proximityt letakarom, elengedem, lehet feloldani.

Szerk.: természetesen csak, hogy tudd hasznàlni szervìzig.

[ Szerkesztve ]

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#17061) emiki6 válasza Gondwana (#17060) üzenetére


emiki6
veterán

Van benne olyan is, hogy dupla érintésre felébredjen, de ha ténylegesen kikapcsolja a telefont, akkor azon nem sok minden segít.

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#17062) gegekutasi


gegekutasi
újonc

Köszönöm szépen a válaszokat. Szétszedni nem akarom,egyenlőre szervizbe sem akarom vinni.Dupla koppintással felébresztem a kijelzőt,így tudom használni a telefont. A nano sim miatt,nem egyszerű a készülék pótlása, amíg a szervizben van.

(#17063) Armahun válasza gegekutasi (#17062) üzenetére


Armahun
addikt

Filléres adapter : [link]

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#17064) emiki6 válasza Armahun (#17063) üzenetére


emiki6
veterán

Azt a 203 forintosat a cordon ezerért árulja... :((

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#17065) wallace


wallace
tag

Van valakinek valami ötlete, hogy miért nem kapcsolódik az Slim 5.0-val automatikusan a telefon bluetooth-on keresztül automatikusan az autó kihangosítójához? Van valami beállítás, amiről nem tudok? Elég idegesítő...

(#17066) Adr1


Adr1
újonc

Sziasztok! Már egy jó ideje gondolkodom egy Z3 compact vásárlásán, most tervezem leváltani az első, több éves okostelefonomat, így nincs sok tapasztalatom ilyen téren, kérlek nézzétek el, ha esetleg hülyeségeket kérdezek.
Megint hosszabb távra tervezek, min. 3 évre, és a legfőbb szempontom, hogy gyors és akadásmentes használatot biztosítson, ezenkívül szép kijelzője legyen, és jó minőségű képeket lehessen csinálni vele. Ja és legnagyobb szűkítő szempont a méret, ennél nagyobbat semmiképp nem szeretnék, ezért maradt csupán ez a versenyben és a Samsung A3 2106. Szóval a kérdéseim:

1. Mediamarktban a Z3C egy 20assal drágább, mint a Samsung, de az utóbbi azért gyengébb is, szóval jobb annyira a sony, hogy megérje azt a plusz 20 ezret?
2. már több mint 1 éves a modell, megéri még ma ilyet venni? Szerintetek használható lesz még min. 3 évig? előfordulhat, hogy 3 év alatt használhatatlanra lassul? frissítésekre lehet számítani?
3. ahogy olvasgattam vissza a hozzászólásokat, nagyon sok panaszt olvastam meghibásodásokról, ami egy kicsit elbizonytalanít... másik sony telefonomnak, volt egy kicsi de zavaró gondja, legalább 5ször voltam vele a cordonnál szervízben, valamit elvileg mindig cseréltek benne, de gyakorlatilag a hiba soha nem szűnt meg, mintha nem is csináltak volna vele semmit.... ezért eléggé tartok a cordontól, és a gyakori meghibásodások, amikről itt olvastam egyáltalán nem biztatóak :( van vmi ellenérvetek, amitől megnőhet a bizalmam a Z3C felé?
4. milyen plusz kiadásokat kell beleszámolnom az árba? olvastam, hogy érdemes hozzá mágneses dokkolót venni, ez nagy költésget jelent? illetve milyen fóliát vagy tokot ajánlatos hozzá venni? valami szép egyszínű szilikon/műanyag tokkal feldobnám a fehérszínű telefont, van vmi javaslatotok, hol érdemes körülnézni, hol lehet jó minőségű tokot találni? illetve mennyibe kerülnek ezek?
5. ha ilyen szilikon tokot teszek rá, akkor is érdemes vmi plusz fóliát rárakni, hogy ne törjön az üveg/kijelző esetleges leejtéskor?
6. az összefoglalóban itt azt olvastam, hogy 2 év garancia van Sony telefonokra, azonban mediamarktban azt mondták, hogy csak 1 év van a készülékre+1 év szoftverre. Ezek szerint akkor a MM nem hivatalos gyártói garanciát ad?

Elnézést a hosszú kérdéseimért, de ennek a telefonnak az ára az, ami nagyon a maximumot súrolja már számomra, de a feltételeimnek csak ez és a samsung felelt meg, így alaposan átgondolom a dolgokat mielőtt döntenék.

Előre is köszönök minden segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#17067) Williamgrant válasza Adr1 (#17066) üzenetére


Williamgrant
veterán

Igen.
Igen, nem, igen.
Van, a legtöbb vevő csak akkor ír ha gondja van. Az én Z3C-m 1x járt szervizben (1 éve), azóta tökéletes.
Nillkin kb 3500, töltő 500 és 3000 között, tokot meg nézel ami tetszik ebayen.
Igen, sőt a tok alá érdemes hátlapra is fóliát adni, de azt adják a Nillkin üveghez.
Vagy csak suta az eladó.

Az összes kérdésedre találtál volna választ ha a keresőt használod.
Bár én szeretem a Samut, szerintem az A3 messze nem ebben a kategóriában focizik, csak a mérete miatt lehet összehasonlítási alap.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#17068) Valaki87 válasza Adr1 (#17066) üzenetére


Valaki87
senior tag

Az A3 gagyibb jóval mint a Z3c, kijelző felbontás,akku, ram .....
A helyedben inkább vennék akkor egy Galaxy S3 Neo-t az A3 helyett, jobban járnál.
Én úgy vagyok vele, hogy jó telefon a Z3c ezért is vettem,meg még nem fürödtem be sony-val egyszer sem.
Viszont olyan márkát nem vennék: - 1. amivel már volt rossz tapasztalatom , 2. ha a pénzem felső határát közelíti.

Nem akarlak róla lebeszélni, csak mivel már volt rossz tapasztalod a sony-val, így ha kifogsz egy olyan példányt akkor születik a sok-sok negatív a topicba :)
Illetve ami a kamerát érinti, szerintem az S3 neo jobb képet készít, hiába 8mpx csak. - viszont gyengébb telefon és az akkuja csak átlagos.
Mérlegeld magadban mire kell, ha az akku fontos akkor egyértelmű, hogy Z3c, de még 1x elmondom, ha Samut választasz akkor inkább S3 Neo mint az A3 !

(#17069) #TOTTI válasza Valaki87 (#17068) üzenetére


#TOTTI
őstag

S3 Neo, még a régebbi A3 nyomába se ér! Z3c pedig kétszerese nyers erőben. 😊

(#17070) Valaki87 válasza #TOTTI (#17069) üzenetére


Valaki87
senior tag

régebbi A3-hoz hasonlítottam, nem a 2016-os :))

Viszont a régebbi A3-tól jobb az S3 neo... a régi A3 még csak nem is HD felbontás...
Elég gáz az új A3-nál is, hogy csak 1,5 gb Ram...
Ennek fényében, hogy 1,5 gb ram, én biztos a Sony-t venném... Úristen hol élünk, 2016-ban 1,5 gb ram...szinte alap kéne legyen a 2gb...

[ Szerkesztve ]

(#17071) Williamgrant válasza Valaki87 (#17070) üzenetére


Williamgrant
veterán

Egy power user v. gamernek talán. A RAM-nak szerintem sokkal kisebb jelentősége van, mint a processzornak.
A 25. program a háttérből negyed mp-el lassabban töltődik vissza. Na bumm.
Más topikban pedig azt írják, nem érdemes Sony Z5C-t venni, mert csak 2 GB RAM van benne. Aki így gondolkodik, annak a 3 GB is "francért nem raktak bele 4-et, akkor lenne normális" kategória.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#17072) emiki6 válasza Adr1 (#17066) üzenetére


emiki6
veterán

Én a z3c alá nem adnám, ha husszútávra terveznék, illetve arra tervezek, azért is vettem ilyet. Méretben jó, kijelző jó és elegendő, meglepően sokáig bírja, nem valószínű, hogy belassul, de ha mégis az orvosolható lesz. Mint azt korábban írtam, nagyon sokan általában csak akkor írnak ide, ha baj van a telefonnal, valamint a fontosabb kérdések már meg lettek tárgyalva, így óhatatlanul is negatívabb a topik az utóbbi hónapokban (?).

Nillkin kijelzővédő itt van eredetiben olcsón a topik tapasztalatai alapján (9H+ a legjobb, ha veszel olyat vegyél):
http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-9H-9H-Pro-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Protector-For-Sony-Xperia-/151821450536?var=451079431661&_trksid=p2056016.m2516.l5255

http://www.aliexpress.com/item/Original-Nillkin-Amazing-H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-0-3MM-Screen-Protector-film-for-Sony-Xperia/32225878844.html

Ha a sony mellett döntesz rendeld meg, mert több hét, mire megjön. :D

Williamgrant: én ugye s2-ről jövök, abban csak 800 mega ram volt (ott se az volt a leggyengébb láncszem), így nekem a 2 giga már elég jó.
Ha a hárdver annyira nem erős, hogy nem lesz attól lassabb a telefon, ha kevesebb a ram, akkor meg nem raknak bele többet, legfeljebb azért, hogy a specifikációkban hangzatos legyen.

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#17073) Valaki87 válasza Williamgrant (#17071) üzenetére


Valaki87
senior tag

hát én szoktam rajta játszani. / bár bírja is, de azért szerintem ilyen árak mellett, igazán alap lehetne 2016-os telefonoknál...
mert tulajdonképpen nem baj, ha több ram van benne...

[ Szerkesztve ]

(#17074) #TOTTI válasza Valaki87 (#17070) üzenetére


#TOTTI
őstag

Régebbi A3 Snapdragon 410, S3 Neo pedig csak a 32 bites Snapdragon 400. A HD felbontás pedig nem ellensúlyozza az A3 forma/design/erő előnyét.

(#17075) darvinya


darvinya
titán

Azért jó lenne, ha képbe lennénk azzal a dologgal, hogy CPU RAM együttese adja csak a jó teljesítményt.
Mert hiába erős CPU, ha kevés a RAM, mert csak 100%-on pörög CPU, ráadásul gyorsan merül, és fűt.
Mert hiába van sok RAM, ha CPU gyenge, ami megint csak 100%-on pörög, hogy mindent ellásson.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#17076) Williamgrant válasza darvinya (#17075) üzenetére


Williamgrant
veterán

"Mert hiába erős CPU, ha kevés a RAM, mert csak 100%-on pörög CPU, ráadásul gyorsan merül, és fűt."
Gondolkodtam azon hogy erre azt írjam hogy nettó hülyeség, vagy visszakérdezzek hogy ezek szerint arra célzol hogy ha kevesebb RAM van egy számítógépben, akkor a processzorra tevődik át a "munka". Teljes terhelést kap, ergo melegszik és emiatt a disszipáció miatt eszi az akkut. :F

OMG... :U

[ Szerkesztve ]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#17077) holozis_HUN válasza Williamgrant (#17076) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Szerintem arra gondolt, hogy megint előről kell betöltetlen az Appot, ergo felpörög a proci, míg ha ramban van, akkor nem kell annyit beolvasnia a procinak.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#17078) Williamgrant válasza holozis_HUN (#17077) üzenetére


Williamgrant
veterán

Hkhmmm... Ez is max jól hangzik, de ugyanúgy nem igaz. A processzor csak RAM-ból olvas, ha van mit olvassa, ha nincs megvárja míg lesz mit.
Amikor alkalmazást váltasz a processzor mindig terhelés alatt van. Néhány tized százalék pontot talán jelentene ha még mindig DALVIK lenne, nem pedig ART, de így aztán tényleg tökmindegy.
A RAM a cache méretét csökkenti, az alkalmazás használatba vételi idejét (betöltés) befolyásolja. Plusz egy komolyabb játék esetén, ahol nagy mennyiségű poligont kell mozgatni, vagy egyéb komolyabb 3D terhelés van, ott a kényszeredett PAUSE az adott játékmenet bebukását okozhatja, de ez nem a rendszer vagy a telefon, hanem a szoftvert író sara! Vannak akik úgy írják meg az appot, hogy ha háttérbe teszed, akkor is cachel, vagy akkor sem, hanem kiléptet. Ez már fejlesztői téma.

[ Szerkesztve ]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#17079) emiki6


emiki6
veterán

Nos!
Második nekifutásra szédszedték, cseréltek 1-2 dolgot, stb, de a hátlap meg mindig nem volt stabil... Szóvátettem, emberünk személyesen, szóban továbbította ezt és meg is mutatta mi a baj a szervizeseknek, akik maguktól ezt nem fedezték fel (no offense, előfordulhat... még 2x is... ;]). Kértek tőlem egy negyed-fél órát, hogy a problémát teljesen megszüntetését.
Mint megtudtam volt egy széria, amelyikben szar volt a ragasztás, de ha ez meg kevés lenne a szervizes ragasztóból is volt egy széria, ami a rossz keverés miatt nem igazán működött jól.
Tehát míg én várakoztam ismét ragasztást cseréltek, de préseltek is és csináltak vízállóság tesztet, amin átment a készülék.

Nagyon örülök, hogy a meglehetősen nagy kezem ellenére ezt választottam és nem a Z2/Z3-at, melyek nagyjából hasonlítanak a Z1-re, amit ugye cserekészüléknek adtak, mely kényelmetlenül nagy és nehéz volt.

Adja az ég, hogy ne kelljen többet szervizbe vinnem! :R
(ragozási hibákért az autocorrectet vádoljátok... :DDD)

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#17080) Williamgrant válasza emiki6 (#17079) üzenetére


Williamgrant
veterán

Ammen, Halleluja! :C

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#17081) darvinya válasza Williamgrant (#17076) üzenetére


darvinya
titán

Igen.
Szerinted nem melegszik, ha használod full-on?
Asztali gép, használja vinyót, de ha nincs hely, akkor bizony lassú erőművé válik.
És még mindig nincs Dalvik, mert az csak 6 fölött van.
És még az sem igaz, hogy újratöltés ugyanannyi energia, mint RAM-ban lévő.

Tapasztalatból mondom, hogy mind2nek kell lenni-e.
Ott Sony SP bivaly CPU GPU-val, de kevés RAM-mal, ami mint mindent újratöltőget és ezzel totál belassúl és melegszik.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#17082) emiki6 válasza emiki6 (#17079) üzenetére


emiki6
veterán

Ja, igen, vigasztalástul vagy csak mert olyanjuk volt adtak egy első és hátsó fóliát is. Jók lesznek, míg megjön a nillkin. :K

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#17083) gurabli


gurabli
senior tag

Majdnem lecseréltem a P8 Lite-ot Z3C-re, de megláttam a fekete (szürke) Z5C-t és eldöntöttem, hogy nekem ez kell... Nem vagyok egy nagy telefon mániás, de a Z5C valami nagyon bejön. Talán telefon még nem tetszett ennyire, mint a Z5C (mondjuk a Z3C is tetszik). Hardver nem érdekes, mert nekem még a Z1C is megfelelne, a Z3C pedig tökéletes... Csak ne lenne ennyire piszkosul drága, elvi kérdés, hogy telefonért ennyit nem adok. Gondolom a Z3C is kb ennyibe fájt, remélem év végére vagy jövőre már elérhető áron lesz Z5C (50-60e körül).

"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

(#17084) emiki6


emiki6
veterán

Nos, akkor hogyan tudom előkészíteni a rendszert egy custom rom-hoz? Az összefoglalónál ami több, mint 1 éves egy kicsit frissebb összefoglalásra lenne szükségem és frissebb linkekre.

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#17085) izmike


izmike
tag

Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. Két hete vettem a telefonom használtan. Eddig minden tökéletes volt de ma próbáltam volna navigálni vele de a gps nem működik. Gps test progi nem lát műholdakat. Először a Google-ban kerestem megoldást de nem találtam. Itt is azt dobta a kereső hogy mindenkinek tökéletes a gps a telefonján. Ha valakinek lenne ötlete megköszönném.

Audio PC-Core Audio Spdif transport-Core Audio Dac-Stax

(#17086) Gez02 válasza izmike (#17085) üzenetére


Gez02
tag

eddig ment a GPS, vagy korábban nem próbáltad?

(#17087) izmike válasza Gez02 (#17086) üzenetére


izmike
tag

Eddig nem volt szükségem rá, nem próbáltam. Meg sem fordult a fejemben, hogy nem működhet. Rákeresve a hibára több találatot dobott a Google de megoldást nem nagyon.

Audio PC-Core Audio Spdif transport-Core Audio Dac-Stax

(#17088) Gez02 válasza izmike (#17087) üzenetére


Gez02
tag

írtam pivátot

(#17089) szekfizsolt


szekfizsolt
senior tag

Sziasztok!

Nagyon rég volt már androidos készülékem, de visszatértem és beszereztem egy Z3 compact-ot.
Az lenne a kérdésem, hogy ahhoz, hogy sima slim stock romot feltegyek kell-e root-olni a készüléket, vagy simán a gyári állapotában flash tool-al felteszem és kész.
Nem emlékszem már, ráadásul egy pár év is eltelt... :W

Előre is köszönöm a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#17090) Viktor77 válasza szekfizsolt (#17089) üzenetére


Viktor77
titán

Összefoglalóban mindent magtalálsz, kelleni fog a root.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#17091) szekfizsolt válasza Viktor77 (#17090) üzenetére


szekfizsolt
senior tag

Rendben, még annyit segíts kérlek, hogy itt vissza lehet állítani utána a root előtti állapotra, vagy van - mint a samsungoknál - itt is egy counter, amivel bukom a garanciát?

Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#17092) Viktor77 válasza szekfizsolt (#17091) üzenetére


Viktor77
titán

Vissza lehet. De ha gariba kéne beadnod, akkor sem foglalkoznak a roottal, itt nem veszik el a garancia.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#17093) szekfizsolt válasza Viktor77 (#17092) üzenetére


szekfizsolt
senior tag

Köszönöm szépen!!! :R :R :R

Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#17094) half333


half333
őstag

Üdv! Mi hír az official android 6.-ról? Plusz érdekesnek tartom,h a 4g előnyben van beállitva de h+ 3g-n kivűl nem jön be. Itt németben pedig ugy tudom elég erős már a 4g hálózat. Haverom iphone-ján 4g állandó. Ennél csak ráírták h van benne?

[ Szerkesztve ]

(#17095) Viktor77 válasza half333 (#17094) üzenetére


Viktor77
titán

Igen, csak ráírták.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#17096) holozis_HUN válasza Viktor77 (#17095) üzenetére


holozis_HUN
veterán

:DDD

Kapcsold be az LTE-t is a mobilnetnél, ne csak a sima mobilnetet. Ilyen térerő az ikonja az értesítési sávon, amikor lehúzod. Alapból nincs benne, oda kell húzni, amit biztos meg tudsz csinálni.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#17097) emiki6


emiki6
veterán

így utólag megtudhatom, hogy miért kellett volna backupot csinálnom?

+linkeljetek légyszíves egy olyan roothoz jó romot (véletlen rosszat tettem föl... :DDD), ami nem megán van, mert arról 3 óra, míg bármi lejön... :R

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#17098) Szirtimorc válasza Wajk (#16948) üzenetére


Szirtimorc
aktív tag

Köszi!

Az a baj, hogy ennyire nem értek hozzá. Még egy ötletem van, hogy hátha a DSC Auto Rename szivat, megpróbálom letiltva. Ha attól sem javul meg, akkor passz. Ja, és a belső tárhelyet használom.
Az az érdekes, hogy a kamera módban még a pici kockában látszik a "lementett" kép, mint ha semmi gond se lenne vele. Később az albumban meg már nincs ott (a fájlkezelő se mutatja) . Ma 5 fotót csináltam, visszanézéskor már csak 3 volt meg.
A kontaktjaim viszont nem tűnnek el, az is igaz, hogy semmilyen szinkronizációt nem használok, nem is guglifiókba mentem őket, csak a helyi telefonra.

(#17099) half333 válasza holozis_HUN (#17096) üzenetére


half333
őstag

Odairtam h a mobilnet beállitásokban a 4g előnyben van beállitva. De nincs 4g.

(#17100) emiki6 válasza emiki6 (#17097) üzenetére


emiki6
veterán

Mindegy, megoldottam, valahogy csak eltelt az a ~2 óra :D

Jól sejtem, a romot csak lazán telepíthetem TWRP-ből?

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.