Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saliha
csendes tag
És csak úgy tudom, ha a GB-ét teszem fel és úgy frissítem Ics-re a SUS-al? A telefonnak a saját gyári romját szeretném vissza rakni.
-
Mircinko
senior tag
...Rendben van, mindenki a "használhatóság"-ra szavazott, akkor ez így is lesz!
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
natë
nagyúr
Próbálom rootolni a barátnőm U-ját, I/O errort ír ki a flashtool. Mi lehet a gond?
-
Laci 87
csendes tag
Hali! ha a flashtoollal az 54 stock romot akarnán fel flashalni akor miket kel bepipálni a flashtoolban? a másik kérdésem az hogy ezekután hogyan kel rootolni az 54 redszert a flashtolal?
-
freemanone
addikt
-
Laci 87
csendes tag
miért van az hogy minden forumon ilyen túl okos tizen párévesekbe botlok? mindegy kösz nagyon hasznos forumozó vagy..majd olvasgatok
-
freemanone
addikt
válasz Laci 87 #9363 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy mért nem bírsz olvasni amikor kérdezel, holott le van írva, csak fel kéne görgetni az oldal tetejére (vagy esetleg a keresés nem megy? . Az meg, hogy hol milyen tizenévesekbe futsz bele eléggé hidegen hagy.) De tessék kimásoltam a lényeget:
5. Gyári szoftverfrissítés:
...
3.) Flashtool használatával feltehető olyan készülékre is az ICS, amire még nincs hivatalosan SI szám alapján frissítés.
1. Letöltöd a flashtool-t.
2. Letöltöd a kívánt ROM-ot: [Link]
3. Bemásolod a ROM-ot a flashtool telepítési mappájában lévő firmwares könyvtárba. c:\Flashtool\firmwares
4. Telepíted a telefon drivereit a következő program segítségével: c:\Flashtool\drivers\Flashtool-drivers.exe
5. Elindítod a flashtool-t.
6. Rákattintasz az első ikonra (villám), majd itt kiválasztod a ROM-ot és rákattintasz az OK gombra.
7. A telefon csatlakoztatásának módját írja a flashtool, majd ha végzett be kell kapcsolni a telefont.
(Kapcsold ki a telefont, majd hangerő gomb le és úgy dugd rá, hogy a hangerő gombot lenyomva tartod folyamatosan.)2. Root-olás:
...
54-es ROM-hoz:
1. letöltöd ezt a csomagot: [link] (jelszó: ph)
2. c:\flashtool\firmwares mappába be kell másolni a letöltött csomagban lévő 2db ftf file-t.
3. Flashtool segítségével a csomagban lévő kernel filet flash mode-ban telepíted a telefonra: "Xperia U_ICS 4.0.4 kernel_nu.ftf"
4. húzd le a kábelről és kapcsolod be a telefont a telefont, majd usb hibekeresést bekapcsolod rajta (beállítások menu > fejlesztői lehetőségek > usb hibakeresés) és elindítod a RunMe.bat filet.
(ha esetleg hibás működést tapasztalsz az teljesen normális ebben a pontban! ha nem tudsz túljutni a pin kód kérésen ki kell venni a sim kártyát a rootolás idejére)
5. A megjelenő parancssorban beírod az 1-es számot, majd enter után usb hibakeresés módban csatlakoztatod a telefont a számítógéphez.
6. A telefon képernyőjén meg kell nyomni a visszaállítás gombot az ott megjelenő ablakban. Meg kell várni amíg a telefon újraindul és bejelentkezik.
6. Ismét Flashtool segítségével flashmode-ban visszaállítjuk az új kernelt: "xperia u_6.1.1.B.1.54_World kernel.ftf"
7. Ha végzett el kell indítani a telefont miután lehúztuk a kábelről és készen is van.[ Szerkesztve ]
-
Mircinko
senior tag
válasz motoflug #9360 üzenetére
A V6 minden tekintetben a V6! ( Csak sajnos még nem adhattam ki ).
Az eddig megjelentek közül, a fórum visszhangja akapján a V4 a legstabilabb.Mind a két rendszernél (V4-V5) azt vennéd észre, hogy gyors! Reagál amire kéred, nem (annyira) laggol. Televan a újdonságokkal: MyXperia,Helyi Wifi,JB alkalmazások, Xperia Z hangok, stb... és még jól is néz ki
-szerintem-.Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
Mircinko
senior tag
válasz Laci 87 #9363 üzenetére
Nem kéne ilyen hangnemben írnod.Főleg nem egy újoncnak, egy senior tagos illetővel szemben. Ne érts félre, ezzel nem megbántani akarlak, csak felhívni a figyelmed arra, hogy egy Senior tag nem a múlt héten regisztrált ide.Ebből következik, hogy az eltelt idő alatt mennyien kérdezhették már ezt tőle, hogy "mi merre van" és ,ha nem kap rá azonnali, mindenteldöntő és a sötésségbe felvilágító választ akkor egyből reklamál a kedves fórumozó... Gondolthatod te is, hogy ebből már mennyire elege lehet, mégis bántó szándék nélkül választ adott a kérdésedre.(OFF)
Csak egy kicsit odakéne figyelni. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
Laci 87
csendes tag
Elnézést urak, igazatok van.köszönöm a leírást.Délután megpróbálom megcsinálni.
-
motoflug
őstag
válasz Mircinko #9365 üzenetére
Koszi szepen,ha lesz idom,beleasom magam a telepitesebe.
Korabban belinkelte valaki,hogy a hardver kepes lenne kitenni a kepet mhl-en.Ez a szoftverezettseg miatt nem valosul meg?Amennyiben igen,nem tudnal erre egy probat?
Sorry,ha nagy marhasagot irtam,csak beindult a fantaziam. -
freemanone
addikt
válasz motoflug #9368 üzenetére
Az U8500-as alapra épülő telefonok tudják az mhl-t, mert maga a proci támogatja, de ahoz jár(na) egy Micro HDMI kivezetés is, aminek hiányában már nem csak software-es kérdés. Csatlakozót kellene forrasztani a megfelelő helyre, majd ezután lenne érdekes a SW oldal.
(#9367) Laci 87: jobbra vagy balra? el van nézve.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz freemanone #9369 üzenetére
Az mhl nem azt jelenti,hogy a micro usb-n keresztul ki lehet tenni a kepet hdtvre?
Mint a Grand X In-nel. -
freemanone
addikt
válasz motoflug #9370 üzenetére
tényleg! van usb-s mhl is. azt lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni, ha van valakinek olyan kábele. Bár van egy olyan érzésem, hogy a P-nél sem véletlenül tették rá a micro hdmi portot. A tippem az, hogy nem fog működni mhl kábellel sajna. De egy próbát megér, csak nem biztos, hogy megéri belefektetni anyagilag.
Amúgy az MHL, Mobile High-Definition Link csak arról szól, hogy mobiltelefonról, tabletről, HD/FHD tartalom megjelenítését teszi lehetővé "szabvány" HDMI porton keresztül TV-re, monitorra, projectorra stb.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Ezt a Myxperia frissítést nekem is felajánlotta a teló, valaki felvilágosítana, hogy mi is ez pontosan?(marhára nincs kedvem utánakeresni xD)
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
motoflug
őstag
válasz freemanone #9371 üzenetére
Nem mukodik sajna,olvastam mar Xda-n,ezert is kerdeztem,hogy egy esetleges modositassal eletre lehetne-e hivni ezt a funkciot.Bar,ha gyarilag nem tettek bele,annak oka lehet.
-
mrlujoak
veterán
válasz tibee77 #9372 üzenetére
A MyXperia a Sony nemrégiben elindított, és élesített szolgáltatása.
Lényege, hogy ha mobilon bekapcsolod (Menü, Beállítások, Xperia, MyXperia) akkor a telefonod egy weboldalon keresztül tudod lokalizálni, megcsengetni, távolról lezárni, illetve a tartalmát törölni.
Ez egy biztonsági funkció, ha elvesztenéd, vagy ellopná valaki a mobilod.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
darvinya
titán
válasz freemanone #9371 üzenetére
MHL az egy szabvány ehhez kellene még a telo HW és SW támogatnia.
P-nél a HW külön microHDMI port van.
Ez jobb mint a MHL.
Miért?
Azért, mert ilyenkor van USB hub(ezen lehet pendrive+bill +egér+bizonyos módosítással töltés is) és Tv-s kép.(ezt valójában a dokkoló)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Laci 87
csendes tag
válasz freemanone #9369 üzenetére
mégy annyit kérdeznék ha fent van az 54 redszer és rootoltam,és visza szeretném rá tenni a 2.3 gingert de azt hogy érhetem el hogy a root megmaradjon??
-
huhuhuu...
tag
válasz Laci 87 #9379 üzenetére
Akik a 2.3.7 rootolásához szükséges nem kevés tudást birtokolják , azok nem nagyon fognak ICS-ről visszamenni GB-re . Nyilván képesek a fejletteb ROM-ot is normálisan használni . Amit air belinkelt , az az ismert és talán egyetlen megodása a vágyadnak .
...az emberek többségével nincs baj . Csak az a néhány aljas és ostoba minek van ezen a bolygón ...?
-
freemanone
addikt
válasz Laci 87 #9379 üzenetére
A linkelt GB Rock, az egyetlen módja annak, hogy zárt bootloader mellett rootolt GB-d lehessen. Ehez viszont jó állapotban van a telefon, mert egy root-olt ICS-re kell kvázi telepíteni. De a linken le van írva hozzá minden.
(#9377) motoflug: ahoz másik kernel kéne. Amihez pedig nyitni kell a bootloadert.
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
már megbocsáss, de mért nincs hatással az akkura? Én úgy látom, hogy amikor max-on jár a proci, akkor többet fogyaszt, mint amikor alacsony órajelen, vagy deep sleep módban van használva.
(#9388) motoflug: nézd meg magadnak, CPU Spy segítségével. Tedd fel, majd pár órával később nézz rá, hogy miket mért. Ingyenes app.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz freemanone #9389 üzenetére
Ez persze így van. Az állítás nincs hatással. Ha a maximumot lejjebb veszed, nem fog kevésbé merülni. Így értettem.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Jon Mathias
senior tag
Én hasznátam a GB rocks elégedett voltam vele ma végre sikerült eladnom J-re váltok ott jobb az ics
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
pit stop
addikt
válasz Jon Mathias #9391 üzenetére
J-től vársz előrelépést?
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
csacsi67
addikt
-
freemanone
addikt
helyzettől függ, de általánosságban elmondható, hogy kevés esetben, de okoz javulást. ha például valaki egész nap zenét hallgat vagy pár hívás+sms a max tevékenysége, ahoz nem kell 1ghz-en pörögni, tehát mindenképp alacsonyabb órajelen jár. de ha valaki játszik vagy valami hw igényesebb appot használ huzamosabb időre, akkor javulhat ettől az üzemidő.
-
air
nagyúr
Gratulálok! Jó üzletet csináltál! Sok sikert a J-hez! Bár a júzer hibákat az sem fogja megoldani.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Shara
tag
Hát én biztos hogy nem J-re váltanék. Nekem a P az álmom, de marad az U.
-
Jon Mathias
senior tag
Nem várok előrelépést nekem eléglesz. csak a gps legyen jó.
-
Mágus2
Közösségépítő
Ezt kifejtenéd bővebben, JOBB AZ ICS a J-n? Légyszíves! Csak ezért kérdezem, mert nekem U van, a feleségemnek J. Tudom, h mennyire bug-os a J ICS. De majd meglátod magad is. Az U 54-ese sokkal kiforrottabb, mint a J.
A J javára a kijelző méretét és az SD bővíthetőséget tudnám felhozni, de az U hardvere megeszi reggelire.
[ Szerkesztve ]
-
Jon Mathias
senior tag
A J-ben nemolyan elb... a launcher. és nem kell mindenféle app-al lelassítanom. teccik is ha + nem jön be lesz helyette ray azzal sose volt bajom és nem kell ics-t használnom. az U-m gps-e hulladék volt nekem fontos h gyorsan találjon jelet és pontos legyen.
-
FoLey-v
addikt
Dezsabű szagot érzek
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen légkondit a lakásba?
- SörcsaPH!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- Elite: Dangerous
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest