Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuresz
tag
Szia ! Kell hozzá gyakorlat de nem vészes, ha úgy érzed nagyon gáz kérdd meg az eladót ahol veszed tegye rá, 1 próbát megér hátha, szerintem 20% alá ne merítsd az akksit...
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
freemanone
addikt
Akksival annyi a lényeg, hogy ha lehet kerülni kell a teljes lemerülést. Nem kell túltölteni és semmi extra, csak használni kell.
(#4355) Gyuresz: olvass vissza vagy 50hsz-t valaki még képet is szúrt be tokról, ami olyan mint egy "köpeny" picit vastagabb lesz a teló tőle, de teljesen ízléses.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
...szerintem nem dugtad be rendesen a SIM-et.
Klik-klak rendszerű, azaz teljesen bedugod, majd amikor elengeded kattan egyet, és bennmarad.
A kivételhez pedig újra benyomod, hogy utána kiugorhasson...A töltőfejedről kép van?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
pit stop
addikt
Ne csak total commandert nézd - azzal van amikor gondja van. Még a P topikjában volt ez probléma (nemtudom itt előkerült-e, már nem emlékszem), Total Commanderhez le kellett tölteni valamit hogy lássa. Sajátgépen keresztül próbáltad, és ugyanúgy nem?
Megelőztek, és pontosabb is lett egy fokkal
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
freemanone
addikt
-
-
confuser
senior tag
Én nem TC-t használok "fájlmozgatásra", hanem a sima Windows intézőt, de szerintem ugyanazt tapasztaltuk.
Nálam meg sem jelent a mappák 90%-a. Egy sima reconnect vagy telefon reboot megoldotta a dolgot. Ha legközelebb előjön, feljegyzem melyik mappákat látom ebben a helyzetben is, de nyilván csak az "SD kártyán" lévő dolgok tűnnek el.
-
FoLey-v
addikt
Hmmm ízletes,de én maradok a 2.3.7-nél nemakarom,hogy elveszítsem a garanciát soha nem rootoltam meg nemvolt okostelom,de nekem jó ez a 2.3.7 egyenlőre majd egyszer ICS-re frissítem
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
FoLey-v
addikt
Még nincs rajta az ICS ezért kérdeztem meg t-mobiltól a garanciavesztést és ezt kaptam
"T-Mobile Hungary Kedves Adrián! Amennyiben hivatalosan a gyártói programmal, esetleg üzleteinkben történik a frissítést, akkor a garancia megmarad." ezért most SUS-el megnézzem,hogy van-e frissítés• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
freemanone
addikt
Az ICS kinézete nem fog változni, csak a "motort" tuningolják, hogy jobban működjön.
(#5188) akmeddie: Tudsz kérni, sőt ajánlott is. Régi sim kártyákkal szokott gond lenni az új készülékeknél. Mint például a nehezen felismerés, hálózat eldobálás random módon és egyebek.
[ Szerkesztve ]
-
Jimmy66
senior tag
Ez a lista tájékoztató jellegű és lehet, hogy már nem is frissül...
Ez azt jelenti, hogy a hozzászólásokban megjelenő információkon alapul. Tehát "NO"-valindult minden szám és mikor a hozzászólásokban megjelent pl 1261-9038 Hungary yes ICS, akkor a táblázatot pár nap múlva valaki frissítette a 1261-9038-nál YES-re. Szerintem már nem aktuális, pedig még nagyon sokan várják a hivatalos .10-es ICS-t.
Mi meg gyarló módon már a .54-et várjuk...
-
#TOTTI
őstag
-
stifi
senior tag
hát én meg hím vagyok, és egyáltalán nem akartam okostelefont (Nokia 6550 Fold telefonom volt, tökéletesen elégedett voltam vele).
amikor a cégem kitalálta hogy legyen telefonom és választhattam egyet, elsődleges volt hogy ne valami batár de okos cucc legyen, ilyen áron és méretben ez a legjobb ami a piacon van.
nekem például a 3,7" is necces már, nem kell. a 4"-os lapátoktól pedig a hideg kirázNincs időm kedvesnek lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest