Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz beleferi #5949 üzenetére
Kártya csere, ha a hibára hivatkozol ingyenes minden szolgáltatónál és a szám is marad természetesen.
ICS: próbáld ki magadnak és döntsd el, hogy tettszik-e vagy sem. Sokan használják megelégedve, de van pár visszajáró fórumozó akik zsigerből rosszul lesznek a hallatán is. Párom gond nélkül használja ICS-el a U-t már több mint egy hónapja és szerintem is jól össze van rakva. Gyakorlatilag szinte ugyanazt a rom-ot használom, mert én egy Xperia P-re szavaztam a nagyob kijelző és több ram miatt. Mindkét telefon a legfrissebb 54-es ICS rom-on van jelenleg és nagyon megelégedve használjuk őket.
Az első hsz-ben elég sok hasznos infó össze van szedve a telefonról és annak frissítéséről is. Nem kell félni tőle, mert CWM-el készíthető teljes backup a jelenlegi rendszerről, amit ha nem tettszik az ICS vissza lehet tölteni és onnan folytatni mindent, ahogy azt már megszoktad. CWM telepítéséhez viszont root jog szükséges, de mind a root-olás mind a cwm telepítése pofon egyszerű.
A legnagyobb baj, hogy néha elfogy a ram, ezért ajánlott is a napi újraindítás, mint azt korábban másnak is említettem.[ Szerkesztve ]
-
beleferi
csendes tag
válasz freemanone #5951 üzenetére
Értem. Csak én még ennyire nem bonyolódtam bele az ilyen dolgokba Azért is félek frissiteni a régi symbian-omon megcsináltam mindent de nekem még ebbe az androidos világba bele kell tanulnom
-
molfer98
csendes tag
Az mitől lehet hogy leszedtem egy 9mm apk-t leszedtem wifivel a fájlokat és amikor játszenék akkor rózsaszín az egész és csak a körvonalak vannak meg
-
Jon Mathias
senior tag
Én minden este kikapcsolom. éjjel ne zargassanak! + kímélem az akksit
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
freemanone
addikt
válasz beleferi #5952 üzenetére
A mostani droidos "beleturkálós" dolgok a régi symbianhoz mérve ovodsoknak készült, ha a nehézségi fokot nézem.
(#5953) molfer98: legláis, megvásárolt példányról van szó? mert ez esetben ajánlanám, hogy írj a supportnak. Ők biztos tudnak rá valami okosat. Ha kell angol fordításban segítek.
[ Szerkesztve ]
-
beleferi
csendes tag
válasz freemanone #5955 üzenetére
Lehet csak még bele kell jönnöm 3 napja vagyok android tulaj
-
L.L.
senior tag
válasz freemanone #5955 üzenetére
Tudsz segíteni, hogy .54-es firmware-t mivel tudok rootolni? (zárt bootloaderes).
Köszi -
L.L.
senior tag
válasz freemanone #5958 üzenetére
Köszönöm, nem figyeltem, így már menni fog.
-
beleferi
csendes tag
válasz freemanone #5958 üzenetére
Hát remélem hamarosan már vágni fogom a dolgokat
-
Jimmy66
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel.
-
Jimmy66
senior tag
válasz freemanone #5962 üzenetére
Ha felteszem, később az "Uninstall updates" visszaállítja a régit?
-
MrSealRD
veterán
válasz Jimmy66 #5961 üzenetére
Feltettem. Kipróbáltam.
Működése hibátlan. A megjelenés más lett. Nekem tetszik, szóval marad. De az opciók között ott van, hogy leszedheted a frissítést. Szóval elvileg igen.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
pit stop
addikt
válasz freemanone #5964 üzenetére
hogy visszatértél
Titaniumhoz root kell ugye?
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
minek?:S
őstag
Am az normális ha Magától eltűnik 1 app?o.O
Üdv.:M.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Négy napja van meg a telefon, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Szép is, jó is, gyors is. GB-vel hasít szépen, kijelzője nagyon szép. Kézbe véve a mérete számomra tökéletes. Mikor megjött fölraktam rá az ics-t de nagyon rá kell érni a használatához, így hát visszament a GB. Remélem azért egyszer végre olyan lesz, mint a GB, mert inkább a 2magos támogatással arra számítottam volna, hogy a GB-nél is gyorsabb lesz. A fényképezője nappal jó, este elvérzik, mint az összes többi általában, bár mintha kicsit jobban mosná a képeket, mint a többi telefon. Másik érdekes dolog, hogy az xLoud számomra inkább az a kategória ami majdhogynem jobb lenne ha nem lenne, épp ezért jó, hogy kikapcsolható. Mikor először meghallottam a tmobileos csengőhangot, fel se akartam ismerni, azt kérdezgettem, hogy ez mi? Iszonyatosan tud torzítani xLoud bekapcsolásával. Hála istennek ezek megbocsájtható dolgok. Egyébként mint infónak szánom: 1 darab subpixelem va.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Snowy_owl
őstag
válasz Snowy_owl #5970 üzenetére
Valaki tud valamit a belső 4gb tárhelyről? Remélem nem egy sima micro sd kártyához hasonló valami, mert ugye ha elhasználódik és belassul, elég nehéz lesz kicserélni. Gondolom valami tartósabb chip lehet, vagy nem érdemes ilyennel áltatni magam?
#5972 minek?:S: Közelre nekem is, távolra viszont sokszor nem bír befókuszálni, amit érts olyan 1-2-3 méternek.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
KLIOS
aktív tag
Az .54 végű rom az vodás vagy független? amikor flashelni akarom azt írja hogy vodás.
-
sssent
senior tag
válasz freemanone #5927 üzenetére
Tehát az U-nál az elfogadott rutin, hogy ICS-csel naponta újraindítás kell, különben hajlamos összecsinálni magát?
Egy HTC Desire cseréjén gondolkozom. Az U lenne az egyik alternatívám, de az itt leírt különféle nyűgök miatt eléggé elbizonytalanodtam. Értem én, hogy az U alsókategória, a Deziré meg felső volt - de könyörgöm, az majd' 3 éve volt, az U a mai hardverrel papíron ezt simán le kéne verje. És ennél a 2.2 gyári ROM-mal indokolatlanul nem akadozik, nem késik a telefon, 24/7 sync mellett mindig kibírja a nap végéig, az utolsó újraindítás pedig valamikor szeptemberben volt (mert leejtettem és ilyenkor a vacak hátlap miatt mindig kirepül belőle az akku).
Szerintem nincsenek túl nagy igényeim egy telefonnal szemben, az U 20K körül papíron az egyik ideális jelöltem lenne, de ha valóban gyakori, hogy ilyen döcögősen működik, akkor sanszos, hogy rövidesen földhözvágnám, így nem lenne túl jó befektetés.
-
Orgi
addikt
Én kb 3 naponta indítom újra, kezdetektől ICS van rajta és a fentebb írt hibák egyikét sem tapasztalom: nem találom sem lassúnak, sem akadozónak és gyorsan merülőnek sem.
Ahogy megvettem bekapcsoltam, kicsit nézegettem, nyomtam egy gyári visszaállítást és rá rögtön az ICS frissítést SUS-sal.[ Szerkesztve ]
-
beleferi
csendes tag
voltam benn a t-nél és azt mondták hogy lehet hogy pont olyan határon vagyok ahol szegény telefon nem tud választani a 2g és a 3g között
-
sssent
senior tag
Ha megkérlek, leírnád, hogy nagyjából hogyan (mire) használod? Ez az akkuidő kérdés egy okostelefonnál önmagában elég megfoghatatlan. A korábbi kérdésem sajnos elsüllyedt a forgalomban.
Szerk: Tulajdonképpen nekem az lenne fontos, hogy egész nap megbízhatóan kibírja. Ha egy okostelefont naponta tölteni kell, az még szerintem normális, most is így csinálom.
neorow1: igazad legyen! Az aggaszt, hogy sokan váltig állítják itt, hogy mindent szépen reset-eltek, és nem is csinálnak semmi rosszat a telefonnal - mi több, alig használják többre, mint egy Nokia 3210-est - és mégis vacak. A Sony biztos nem személyreszabottan bug-os software-t ad ki, úgyhogy csak annyi biztos, hogy némely állítások itt nem teljesen fedik a valóságot. Ez minden bizonnyal nem szándékos, de ezzel sajnos nem vagyok beljebb
[ Szerkesztve ]
-
agymenő
tag
Sziasztok. Vettem egy Xperia u-t. Meg vagyok vele elégedve. Kérdésem az lenne mennyire érdemes az ICS-t felrakni rá? Vagy jó a GB is ? Mik a tapasztalatok?
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
sssent
senior tag
válasz beleferi #5981 üzenetére
Kiváló példa, hogy az ügyfélszolgálatos hölgynek/úrnak halvány fogalma sincs róla, hogyan működik a GSM/UMTS hálózat. Ami teljesen rendben is van, csak akkor ne mondana hülyeséget.
A gyakori 2G/3G váltogatás megeszi az akkudat, de a térerő ettől nem megy el. Feltéve persze, hogy amúgy van 2G vagy 3G térerő, ahol vagy. Még Bp. kellős közepén is vannak nagyon kellemes pincekocsmák, ahol nem zaklatják az embert mobilon, mert nemhogy UMTS, de GSM sincs egy szál se.
-
pit stop
addikt
válasz beleferi #5975 üzenetére
Teljesen normális ennél a kijelzőtechnológiánál - nagy testvérek is ugyanilyenek.
(#5979) sssent Xperia U User Manual: Megfelelő és kifogástalan működéshez naponta indítsuk újra a készüléket. Ha ez megeröltető lenne nem rég írtak fopyamat elvégzésére programot Playben.
(#5982) sssent Wifivel vagy 3gvel szinkronizálnál?
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
agymenő
tag
válasz Jon Mathias #5988 üzenetére
És visszarakni hogy lehet?
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
sssent
senior tag
válasz pit stop #5987 üzenetére
Akkor most két eset lehetséges:
1. A Sony tényleg olyan tré software-t bírt kiizzadni, aminek kell az állandó újraindítás ==> nem adok pénzt érte (keveset se)
2. A fenti amolyan biztos, ami biztos javaslat. Ld. ne telefonálj benzinkúton, hátha felrobban. ==> megvehetem, és nem kell az említett alkalmazás (amit amúgy nem lennék hajlandó használni, ld. 1. pont)Sync:
Wifi-hez egyszer nyúlok: amikor megveszem a telefont, bekapcsolom. Általában van a közelemben AP.
Mobil adat állandóan engedélyezve, amikor épp mégsincs wifi, akkor rámászik arra. Ez a ritkább eset, tehát akkuidő szempontjából előnyös, a wifi ideális körülmények között jóval kevesebbet eszik.Tehát én nem kapcsolgatok semmit, soha. Arról ne nyissunk vitát, hogy ez nekem mennyire lenne kényelmetlen vagy sem, a mostani Desire ezt a felhasználást bírja, a következő telefonom is bírni fogja, legfeljebb nem ez lesz.
Szerk.: még annyit, hogy emögött az egész makacskodásom mögött eredendően az van, hogy álláspontom szerint egy telefonnak gyári állapotban stabilan tudnia kell mindent, ami a rajta lévő rendszer funkcionalitásából következik. Hiányzó funkciókat örömmel és jellemzően sikerrel pótolok (régi robotosként van ilyen ezer), de nem vagyok hajlandó a gyártó által összelapátolt trágyát lapátolni ide oda - ez nem az én dolgom.
beleferi: Az UMTS cellák jellemzően sokkal kisebbek, mint a GSM-é, tehát attól, hogy a faluban van egy bázisállomás, még simán lehetnek lefedetlen területek a fizikai adottságoknak megfelelően. Attól, hogy másik telefonon volt valamennyi térerő, ez még lehet gyengébb teljesítményű. A kis pálcikákban nem nagyon érdemes megbízni, az általuk jelzett skálának nagyon gyakran köze sincs a valósághoz (értsd: a valós térerő nem olyan arányban romlik, ahogy a pálcikák fogynak). Ugyanebből adódóan két telefont teljesítményben összehasonlítani pálcikák alapján értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Jimmy66 #5971 üzenetére
7 max ezt megnéztem.
A minimum az nem tudom mennyi, mert 4-ig le tudtam menni. Tovább azért nem próbáltam mert lusta vagyok visszapakolni mindent...De annyit még hozzátennék, hogy nekem nagyon bejön ez az új launcher. Smooth-abb mint az előző verzió.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Jimmy66 #5993 üzenetére
Ezt jó tudni..Eltávolítani amúgy sem akartam. Így még jobban nem...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
agymenő
tag
-
huhuhuu...
tag
-
FoLey-v
addikt
válasz huhuhuu... #5999 üzenetére
Nincs gond az ICS-vel én már 3 napja nyüstölöm igaz vannak buggjai amit elvárok az 54-ben lévő javításokat,de bevallom,hogy ICS-n jobban érzem magam,gyorsabb a böngészése is és mintha a játékok is jobban mennének rajta pl.The End
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest