Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz beleferi #5949 üzenetére
Kártya csere, ha a hibára hivatkozol ingyenes minden szolgáltatónál és a szám is marad természetesen.
ICS: próbáld ki magadnak és döntsd el, hogy tettszik-e vagy sem. Sokan használják megelégedve, de van pár visszajáró fórumozó akik zsigerből rosszul lesznek a hallatán is. Párom gond nélkül használja ICS-el a U-t már több mint egy hónapja és szerintem is jól össze van rakva. Gyakorlatilag szinte ugyanazt a rom-ot használom, mert én egy Xperia P-re szavaztam a nagyob kijelző és több ram miatt. Mindkét telefon a legfrissebb 54-es ICS rom-on van jelenleg és nagyon megelégedve használjuk őket.
Az első hsz-ben elég sok hasznos infó össze van szedve a telefonról és annak frissítéséről is. Nem kell félni tőle, mert CWM-el készíthető teljes backup a jelenlegi rendszerről, amit ha nem tettszik az ICS vissza lehet tölteni és onnan folytatni mindent, ahogy azt már megszoktad. CWM telepítéséhez viszont root jog szükséges, de mind a root-olás mind a cwm telepítése pofon egyszerű.
A legnagyobb baj, hogy néha elfogy a ram, ezért ajánlott is a napi újraindítás, mint azt korábban másnak is említettem.[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz beleferi #5952 üzenetére
A mostani droidos "beleturkálós" dolgok a régi symbianhoz mérve ovodsoknak készült, ha a nehézségi fokot nézem.
(#5953) molfer98: legláis, megvásárolt példányról van szó? mert ez esetben ajánlanám, hogy írj a supportnak. Ők biztos tudnak rá valami okosat. Ha kell angol fordításban segítek.
[ Szerkesztve ]
-
sssent
senior tag
válasz beleferi #5981 üzenetére
Kiváló példa, hogy az ügyfélszolgálatos hölgynek/úrnak halvány fogalma sincs róla, hogyan működik a GSM/UMTS hálózat. Ami teljesen rendben is van, csak akkor ne mondana hülyeséget.
A gyakori 2G/3G váltogatás megeszi az akkudat, de a térerő ettől nem megy el. Feltéve persze, hogy amúgy van 2G vagy 3G térerő, ahol vagy. Még Bp. kellős közepén is vannak nagyon kellemes pincekocsmák, ahol nem zaklatják az embert mobilon, mert nemhogy UMTS, de GSM sincs egy szál se.
-
pit stop
addikt
válasz beleferi #5975 üzenetére
Teljesen normális ennél a kijelzőtechnológiánál - nagy testvérek is ugyanilyenek.
(#5979) sssent Xperia U User Manual: Megfelelő és kifogástalan működéshez naponta indítsuk újra a készüléket. Ha ez megeröltető lenne nem rég írtak fopyamat elvégzésére programot Playben.
(#5982) sssent Wifivel vagy 3gvel szinkronizálnál?
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest