Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
Én Existenz 3.0.0-ra eresztettem rá a SUS-t, és így tettem fel a T-s 4.3-mat. Ez így egészséges?
LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
-
formengil
tag
Sziasztok!
Az utóbbi két hétben kétszer is előfordult a telefonnal, hogy teljesen lemerült, és csak nagy nehézségek árán sikerült feléleszteni. Hiába dugtam töltőre, csak a piros led világított, töltőanimáció nem jött be, illetve bekapcsolni sem tudtam a telefont. Fél óra után a piros led is kialudt.
Egész éjjel próbáltam tölteni, de eredménytelenül. Másnap egy erősebb töltővel néhány óra után életre kelt.
Viszont érezhetően gyorsabban merül mostanában.A garanciából 4 nap van hátra. Szerintetek, ha ezzel beviszem a szervizbe elhajtanak, vagy foglalkoznak vele?
-
formengil
tag
válasz Tybee000 #50979 üzenetére
Nekem is a napokban jött elő az újraindulgatás, ugyanolyan jelenségek kíséretében, mint nálad, és ugyanúgy 8.9-es Slimkat-el.
Előtte random lemerült a teló fél nap alatt, gondoltam hátha egy alkalmazás ragad csak be, ezért újratelepítettem. Most viszont ez az újraindulgatás kezdődött el.
Nem hiszem hogy hardweres a gond, majd kipróbálom gyári rommal.LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
válasz formengil #50991 üzenetére
Kipróbáltam, hogy törlöm a Play és a Google szolgáltatások frissítéseit, de azután is újraindult óránként, ezután töröltem, majd újratelepítettem a Gapps-t, de ezután is fennált a probléma.
Most letiltottam az említett két alkalmazást, és egyelőre 6 órája nem volt újraindulás. De ez hosszútávon nem megoldás sajnos.Valami megoldási javaslata van valakinek a problémára?
Előre is köszi!LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
válasz Tybee000 #51031 üzenetére
Én olyan faluban voltam amikor előjött az újraindulás problémája, ahol nem volt LTE, még 3G sem mindig. Szóval nálam nem hiszem hogy ez volt a gond. Visszatettem a gyári 207-es ROM-ot, de annyira lassú a Slim-hez képest, hogy inkább visszateszem azt, és remélem hogy most nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája