Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyvince
senior tag
válasz thekissmate #35650 üzenetére
nekem össze omlott...nem volt hang a telefonon bármit csináltam! :/ maradok a főzött romoknál...
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
Danesz94
senior tag
-
blakey
titán
válasz Danesz94 #35653 üzenetére
Tapasztalatom szerint a stamina nem sokat számít, igaz 205-ön nem próbáltam.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
Szmoki
senior tag
válasz Viktor0610 #35655 üzenetére
tényleg, most látom a grafikonon
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
jeka
tag
Sziasztok!
Kipróbálnám az új Slimet jelenleg a 4.4.2 build.5.4 van fent.A kérdésem az lenne, hogy miben más az új?
Esetleg ebben benne van már 205?
Kelle még valami mást tennem előtte? Factory Reset, Wipe Chache, Wipe DalvikElőre is köszönöm!
Nincsen semmi bajom a jelenlegivel, csak hajt a kíváncsiság!
-
SeatZola
őstag
válasz Viktor0610 #35655 üzenetére
Az időnkénti rátöltésről annyit, hogy 2 alkalommal rá kellett dugnom PC-re, mert 2-3 fotót át kellett másolnom. Összesen nem volt 5 percet sem USB-vel a PC-n. Az meg konkrétan semmi szerintem! Az akku időmmel pedig nem versenyezni akartam, (hogy bebe, nekem ennyit meg annyit megy el) hanem az örömömnek adtam hangot, hogy a Note3 után ez a teló is jól bírja szuflával, nem kell naponta töltenem!
Zola
-
tomp
félisten
Amióta fent van a 205-ös rom most használtam először a Vibert. Azt olvastam, hogy nem működik.
Tökéletes hangminőségben ment a hívás. Semmi hiba nem volt. -
Gericomb
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne: A Google play szolgáltatások (a képen most nem) legtöbbször a lista élén van, de valamikor ilyen 60%-os használattal... Most letiltottam, lecseréltem a gyári verzióra (a playt) de kell más programhoz a legfrissebb... Ha tudnátok valami megoldást (root nélkül) azt meg köszönném.Hasznos adatok: 4.3, stamina be van kapcsolva, clean master minden képernyő kikapcsoláskor tisztít
[ Szerkesztve ]
Xperia SP
-
SeatZola
őstag
válasz roti86 #35661 üzenetére
Több oka is volt, volt már 2 Note3-am is:
1. megnéztem, hogy mit használok belőle, ez a telefon, a GPS, zenehallgatás, stb. Ezt szinte mindegyik okostelefon tudja.
2. a Note3 mérete tökéletes, ha otthon fotelben használod, de ha hurcolod magaddal akkor kényelmetlen nagyon
3. a fiamnak vettem egy új SP-t 50k-ért tavaly novemberben és tisztára idegesített, hogy mindent szinte ugyan úgy tud, amire nekem szükségem van, mint az én akkor szinte új Note3-am 165k-ért. Ne érts félre, nem a pénzre volt szükségem és azért cseréltem le, de idegesített
4. utáltam, hogy egy 165k-s telefon műanyag, az 50k-s meg fém
5. utáltam, hogy a Note3-ban nem volt FM rádióMost nagyon szemezek a Lumia 930 White-al, mert az kinézetre szinte 1:1-ben SP White
[ Szerkesztve ]
Zola
-
Szmoki
senior tag
Ha minden igaz, ma jön az existenz v4. Legalábbis niaboc ezt írta
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
blakey
titán
Azért nem kell ennyire nekimenni, lehet, hogy nem tud angolul.
"Lots of bugs in V4. aware of that Making a new one. "ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gyvince
senior tag
hagyd már Kicsee mindenkibe bele köt!
-
agent_k
őstag
válasz gyvince #35679 üzenetére
Nyilván az ilyen hülyeséget, hogy t-s vagyok, de vodas romom van, akkor most mit kell csinálni? Ennek csak utána kell olvasni és megvan az eredmény. Mégis leírom, hogy nincs jelentősége, majd 5 hozzászólással később megint megkérdezi valaki ugyanezt. Na ne...
A hiba a csomag elemzésekor, lehet másolási probléma vagy akármi. Vagy az is, hogy nekem nincs CM11-em. Például
air
azon nem sok olvasni való van, hogy töltsd le, másold fel, telepítsd. Lehetséges okok, fentebb.[ Szerkesztve ]
-
-
gyvince
senior tag
válasz agent_k #35683 üzenetére
olvass vissza bár igaz jó pár oldalt kéne vissza olvasnod. de ha valaki helytelenül ír vagy nem úgy fogalmaz ahogy neki tetszik akkor ő az egyetlen itt ezen a fórumom akinek nem teszik és beleköt az emberekbe köztük belém is!
ha lesz egy kis időm akkor vissza keresek pár dolgok. de nem hinném hogy olyan fontos...
[ Szerkesztve ]
-
henrik9602
csendes tag
Sziasztok!
Ha mostanság vennék egy sp-t akkor milyen androiddal adnák ki ? 4.1? esetleg ha vásárlásnál szolnák nekik hogy frissitsék akkor az + pénzbe kerülne ?[ Szerkesztve ]
Sony Xperia M2 5.1
-
MrSealRD
veterán
válasz gyvince #35685 üzenetére
Azért ez így erős túlzás. Nem arról van szó, hogy neki nem tetszik, hanem arról, hogy valaki olyan szinten nyilvánul meg itt amit még egy általános negyedikes is simán lenyom és mindezt rendszeresen. Egy idő után baromi unalmas a sok micimackó szintű hozzászóláson átverekedni bárkinek is...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
gyvince
senior tag
válasz MrSealRD #35687 üzenetére
rendben nekem teljesen mindegy. nem fogok reagálni már a drágalátos Air úr oltására vagy egyéb másra sem. részemről ennyi...
henrik9602 szerintem 4.3 én azzal vettem! de te tudod frissíteni könnyen nem értem miért akarsz külön fizetni ezért
[ Szerkesztve ]
-
agent_k
őstag
Szuper! Már azt hittem velem van gond.
-
bajzal
őstag
válasz henrik9602 #35690 üzenetére
A legutolsó frissítés jó lett, gyors, nem villog, nem merül gyorsan.
-
SeatZola
őstag
válasz henrik9602 #35690 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, azért írnék 1-2 dolgot. A T-nél vettem 1 hete. 4.3 volt rajta .201-el. Ezt ingyen frissítettem .2,5-re. A villogást az automata fényerő szabályzó okozza. Ez van a 4.3/.205-ön is. A gyors merülés nem jelentkezett nálam, sem a baráti körben 3 másik SP-n sem.
Zola
-
henrik9602
csendes tag
SeatZola : értem szval az összes 4.3-mon villog ?! vagy csak .205?
bajzal :akkor a héten megyek és veszek egy sp-tSony Xperia M2 5.1
-
blakey
titán
válasz henrik9602 #35693 üzenetére
Nem villog, mielőtt ilyenek írtok inkább olvassatok utána. Az auto fényerő "természetes" villogása teljesen más mint ami bugként jelentkezett egyes telefonoknál. 4.1-en és az utolsó frissítés óta egyik telefon sem "villog", tudtommal.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Gericomb
csendes tag
Én 5 napja vettem az Xtreme Didigatálnál, 4.1 volt rajta...
Xperia SP
-
agent_k
őstag
Aki mégiscsak úgy látná, hogy villog, az telepítse fel ezt: auto lux Bár ahogy látom mostmár fizetős lett. Nekem a kezdetektől fent van, bár lehet már nem is kéne.
-
Steve198310
őstag
válasz Balázs1621 #17893 üzenetére
ennyit lát belőle?
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
norbert1998
nagyúr
Mi? Nem csak a 201 és 266 villog?Semmi, semmi, az 205-ben oda van
[ Szerkesztve ]
-
amisis
aktív tag
válasz norbert1998 #35699 üzenetére
205 is villog full fényerőn, néhány app hatására
random néha előjön a villogás[ Szerkesztve ]