Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cidan
tag
Valaki van már aki megtapogatta élőben ezt a telót? Erősen gondolkodok a beszerzésén, persze majd csak ha lemegy az ára, és érdekelne, hogy mennyire folyékony a rendszer rajta(smooth ). Meg a másik, hogy a fentebb belinkelt videóban, mikor a HTC-vel hasonlították össze a böngészőt, akkor ott mi lehetett az oka a kijelző sárgásságának.
Régóta venni akartam már egy okostelót, csak sose jött ki olyan készülék ami olyan must have lenne. Na ez nekem olyan, csak az ára menjen le 80-85 körülire, utána lecsapok rá. Egyébként nyár végére, ősz közepére mennyi esélyt láttok, hogy lemegy neki az ára ennyire?
-
Cidan
tag
Én csak az Xperia Sből tudnék kiindulni. Ott is az volt, hogy mikor megvették alig bírt ki 1 napot is a telefon. Utána kidobtak rá vmi .73as updatet ami után már átlagban 2 nap volt az üzemidő. Pedig abban sem egy bajnok akksi van.
Ráadásul, mint fentebb is írták, a kijelző remekül látható 30% fényerőn, amivel megint csak az üzemidőt tudod növelni, de én megmerem kockáztatni, hogy elég automatára rakni a fényerőt annak érdekében, hogy javuljon az üzemidő. Volt egy videó amivel demonstrálták, hogy mennyire jól működik a fényérzékelési szenzor a telóban.Tény, hogy egyszerűbb lett volna belepakolni egy nagyobb akksit abba a 10mmbe, de én nem aggódom emiatt. Nem annyira hülye a Sony se, hogy kiadjon egy telefont kevesebb, mint egy napos vagy éppen egy napos üzemidővel.
[ Szerkesztve ]
-
Cidan
tag
Tulajok, hangszóró(k)ról mi a véleményetek? Érezhető különbséget jelent a stereo?
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Érkezett már vmiféle update a telóra? Mi a legfrissebb verzió?
-
Cidan
tag
Volt szerencsém kipróbálni máma. Hát mit is mondjak, beleszerettem. Számomra tökéletes, eszméletlenül jó a fogása, és nagyon szép, elegáns. A sebességével semmi bajom nem volt, nagyon gördülékenyen futott.
És annyiból csatlakoznék a foliás témába, hogy szerintem is gyári fólia van rajta. Egyszerűen érződik, hogy az van rajta. Tapad rajta a kezem, és bele tudtam mélyíteni a körmöm is -
Cidan
tag
Sziasztok!
Tudnátok feldobni pár képet, hogy hogyan muzsikál ilyen remek időben a kamera? Esetleg ha valaki elszánt, akkor egy videót is szívesen látnék. -
Cidan
tag
A böngésző gyorsult az ICSvel? Gondolok főként a flash tartalmat megjelenítő oldalak zoomolására, ahogy hallottam ilyen helyzetben kissé darabos volt a mozgása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest