Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz werszomjas #6012 üzenetére
Nem teljesen értek egyet veled.
Attól még, hogy bolti garis a boltnak is ugyanúgy kötelessége megjavítani vagy cserélni a készüléket hiba esetén.Volt már pár ilyen problémám az elmúlt években és mindegyik gond nélkül meg lett oldva. A különbség maximum ott lehet, hogy a 2 év eggyel több, mint az egy év. De számomra az, hogy bolti vagy gyártói a garancia teljesen mindegy, hiszen mindkét esetben kötelesek a garanciaidőn belül a garanciális hibákat javítani vagy cserélni a készüléket.
Nekem pl nem érne plusz 30 ezer forintot az a tény, hogy nem a bolt szervizeli, hanem a gyártó. Őszintén én mint júzer sz...rok bele. Ha nem lesz megfelelő a javítás úgyis addig viszem vissza, amíg ki nem cserélik vagy meg nem csinálják rendesen.A plusz egy év gari már lehet érv. De tapasztalatok alapján a legtöbb meghibásodás a használat első hónapjaiban előjön (nem megy gps, nem megy a wifi, szar az akksi, szar a kijelző stb). De ha nem is, akkor 1 éven belül biztosan. De speciel nekem ez se ér meg plusz 30k-t.
Néztem ilyen telefont még szeptemberben a VIP-nál. Meg is lepődtem, mert 75 ezer volt a készülék egyéves bolti garival. Aztán felhívtam őket és kiderült, hogy ez csak a készüléket tartalmazza. Ami azt jelenti, hogy se doboz, se töltő se headset se semmi nem járt hozzá, csak a nyers készülék. Viszont kb 86 ezer forintba került volna, ha rendes dobozos verziót kérem szintén 1 év bolti garanciával. És 100k fölött volt 2 éves gyártói garival.
-
sssz
őstag
válasz werszomjas #6012 üzenetére
gondolod hogy a gyártói garancia bármit is ér ha egy gsm boltból veszed?
Annyit meg talán nézzetek már ki belőlem, hogy nem egy sufni gsmbe vásárolok, csak hogy megspóroljak ezer ft-ot.
A gsm bolt, ahonnan vettem teljesen megbízható! Évek óta vásárolok ott telefont, jól ismerem a tulajt. Rendes srác. A bolt pedig jól megy, nincsenek bajban.
A másik, hogy én sose veszek gyári garis telefont. Egyrészt az is lehet szürke import és máris nem fogadja el a garanciális szervíz. Aztán se a bolt nem javítja, se a szervíz. A boltnak ugyanugy kötelessége a javítás és a csere.
De kérlek, ahelyett, hogy lehúzod a terméket, amit árulok, inkább kérdeztél volna meg privátban minderről.
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín