Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz lacy027 #16018 üzenetére
Én ezt értem és olvastam.
Pont ezért nem értettem.Még az én telom sem csinál ilyenkor semmit, úgy hogy ideje lesz NFC képes bigyót szerezni.
Már csak próba képen is, hátha az nálam is hibás az NFC.Köszönöm, de mint írtam szerencse volt és kész.
(#16019) Thorax89
Igen ettől tartottam, hogy ilyen egyszerű.
Csak nálam van valami gigszer.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz lacy027 #16048 üzenetére
Ennek így, hogy Bluetooth-on keresztül megy a valódi file csere semmi értelme.
Annyi, hogy hozzáférési címet küld és aztán bekapcsolja a Bluetooth-t.
Aminél persze kell a párosítás.Inkább a valós adat csere lenne.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
válasz lacy027 #16340 üzenetére
Az a szomorú, hogy azt hittem mostanra az Ion is megkapja(P utáni hetekre ígérték), erre fel itt sincs semmi.
A minap rákérdeztem a nemzetközi Sony-nál mi a helyzet, szó szerint másodperceken belül jött a válasz, de csak a mindenki által ismert blogbejegyzést linkelték be, amiben le van írva, melyik telefon mikor. Aztán mikor visszaírtam, hogy jó-jó, de a P-t március végére datálja, és április 10 van, akkor arra már annyira nem reagáltak..
Everybody lies.
-
őstag
válasz lacy027 #17220 üzenetére
"Amit sajnálok, hogy még mindig nem stereo, csak mono."
. A telefonban monó mikrofon van. Azaz ha egy alkalmazás mégis, látszólag sztereóban is rögzít, az nem más, mint a monó mikrofon 2 hangsávban való lerakása.
LGT-Szól a Rádió 9. versszaka
Vannak videókamerák, melyekben pl. sztereó mikrofon van. Sőt akár úgy tudnak dolby-ban rögzíteni, hogy a mikrofon(ok) a balról, elölről, hátulról, jobbról jövő hangokat külön érzékeli és úgy tárolja le. Azaz ha a kamerától jobbra énekelsz, akkor a jobb hangsáv intenzívebb és ahogy elsétálsz előtte balra, úgy kerül át balra a hang. Na ezt ne várd egyenlőre egy mobiltól! De valszeg van olyan alkalmazás, ami dupla monót tárol le. Ilyen több mp3-ba is rögzítő diktafon alkalmazás a play-en.... Egy ilyen sztereó' mp3-ban rögzíthet pl. egy xperia p-n, de attól az csak dupla monó. Ugyanezt ez a hatás elérhatő egy Xperia P-s mp4 fájl videóvágásakor is... Az ilyen programok egyébként is ajánlottak, ha valaki 'komolyabban akar videózni' a telefonnal.
Remélem tudtam segíteni ebben a lényegtelen apróságban.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
lacy027
tag
válasz lacy027 #17220 üzenetére
Ha valakit érdekel és már így benne vagyok, összevágtam egy rövid hangrészletet. Elég jól lehet rajta hallani a minőségbeli problémákat, amiket a #17220-as hozzászólásomban írtam. Érdemes letölteni mert az oldal az előnézetben elég sokat ront a minőségén. Csak ICS-re vonatkozik, JB alatt nem volt eddig gondom a felvett hanggal.
Hang -
darvinya
titán
válasz lacy027 #17407 üzenetére
Én 2 használtam eddig is.
1 OperaMobil
2 Gyár böngésző(nem Chrome)Ezekkel nagyon sok mindent elérhető, így már régóta nem használok sz.gépet.
Csak kivételes esetben.Valójában csak az a fura, hogy nem kezeli az OperaMobil a flash-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
darvinya
titán
válasz lacy027 #17890 üzenetére
Nekem 3-5% között mozog úgy, hogy stamina bekapcsolva, email szinkronizáció bekapcsolva.
Kijelző 78-85% között.És így van 43%-on, 100%-ról 3.5 óra alatt érte el.
Nálad valamelyik telepítet app használja ennyire.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz lacy027 #21146 üzenetére
Nem a telefon a hibás és nem is a rendszer.. Persze ezekre a legkönnyebb fogni..
Megoldás a gondodra:
"Here's how you turn Background Location Reporting off.
1. Go to System Settings
2. Under accounts, select Google/Maps and Latitude
3. Maps will fire up and it should show the Location Settings screen.
4. On the top tap Location Reporting and select Do not update your location. "Nekem is ez a problémám most, megcsináltam ezt és nem menti el, hogy ne frissüljön vissza megyek és ugyanúgy mutatja, hogy frissíti.. Öcsémnél is megcsináltam ott elmenti.. A rendszer ugyanaz a programok is..
Nem értem nála miért menti el, nálam miért nem?Le fogom törölni a ....ba a Google Mapsot ha még ezt sem lehet kikapcsolni. "Helyközlés a háttérben" ez aztán, már.. Szemét google..
Amíg nem volt fenn a Google Maps nem volt ilyen gondom.. Más alternatíva helyette?
Más: Egymás mellé raktam 2 P-t ami az öcsémé a másik az enyém. Az övén egyértelműen másabbak a színek, a fehér nála sárgás míg nálam szép fehér. Ez garancia? Az övé finoman rezeg míg az enyém hangosan és "durván".
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest